29 / 03 / 2024

yeni türkiye mega projeleri

yeni türkiye mega projeleri

Cumhurbaşkanı tarafından 65. Hükümet’i kurmakla görevlendirilen Yıldırım’ın yatırım ajandası hayli kalabalık. Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştıracak 100 milyar doları aşan yatırımların Yıldırım döneminde hızlanması bekleniyor.

Morgan Stanley'den yeni Türkiye'ye not!

Morgan Stanley ekonomistleri, Türkiye ziyareti sonrasında paylaşılan bir notta, politika yolu görünürlüğü sorunları nedeniyle seçim sonrasında makro dengesizliklerin azalma ihtimalinin `sınırlı' olduğunun altını çizdi.

EBRD yeni Türkiye stratejisini açıkladı!

EBRD, beş yıl boyunca Türkiye'deki yatırımlarına ve politikalarına yön verecek olan yeni stratejisini açıkladı. Banka yatırım yapmanın yanı sıra, ülke ekonomisini güçlendirecek politikalara da destek verecek.

İstanbul Yeni Havalimanı’na Siemens Türkiye imzası!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın Enerji Yönetim Sistemi (SCADA) altyapısı, orta gerilim pano tedariki, pist aydınlatma kontrol odası alçak gerilim sistemi ve yangın algılama sistemleri Siemens Türkiye imzası taşıyor.

Türkiye, Yeni Havalimanı ile dünya çapında bir numara olacak!

İspanyol Global Exchange şirketinin başkanı Isidoro J. Alanis, "Yeni İstanbul havalimanı Türkiye'yi dünya çapındaki bir numaralı turizm merkezi haline getirecek" dedi...

Stefan Zeiselmaier, ECE Türkiye'nin yeni CEO'su oldu!

Stefan Zeiselmaier, ECE Türkiye’nin yeni CEO’su olarak atandı. ECE Grubu CIO’su Henrie W. Kötter, “ECE Türkiye’nin yönetimini Stefan Zeiselmaier’e emanet etmekten büyük memnuniyet duyuyoruz." dedi...

Mega projeler Türkiye'nin çehresini değiştirdi!

Mega projeler Türkiye'nin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Gayrimenkul yatırımcıları İzmir-İstanbul otoyolu ile Çanakkale Köprüsü'nün kesiştiği Balıkesir için sıraya girdi.

Mega Endüstri Bölgeleri ile Türkiye sanayide sınıf atlayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz günlerde müjdelenen Mega Endüstri Bölgeleri Projesi ile Türkiye sanayide sınıf atlayacak.

Mega Endüstri Bölgeleri Projesi'ni Türkiye'de hayata geçireceğiz!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Mega Endüstri Bölgeleri Projesi'ni gelecek dönemde Türkiye'de hayata geçireceklerini bildirdi.

Türkiye'nin 5 bölgesine mega endüstri bölgeleri kurulacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin 5 bölgesine "mega endüstri bölgeleri" kurulacağını açıkladı.

Türkiye'ye 1.245 yeni hastane, 817 bin konut yaptık!

Sivas mitinge halka hitap eden Başbakan Yıldırım, "Bugüne kadar Türkiye'ye 284 bin derslik, bin 245 yeni hastane, 817 bin toplu konut yaptık. Peki bu yıkım ekine soruyorum? Siz ne yaptınız?" dedi..

AK Parti Türkiye'de 817 bin yeni konut yaptı!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Türkiye'de 817 bin yeni konut yaptığını ifade etti...

Türkiye yeni havalimanı ile dünyanın merkezini inşa ediyor!

Gaziosmanpaşa'daki Küçükköy Meydanı'nda toplanan vatandaşlara hitap eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin yeni havalimanı ile dünyanın merkezini inşa ettiğini söyledi..

Türkiye’nin yeni bir kırsal gelişim politikasına ihtiyacı var!

İmpo İmar’ın Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz, Türkiye’nin yeni bir kırsal gelişim politikasına ihtiyacı olduğunu söyledi...

yeni türkiye mega projeleri Haberi

yeni türkiye mega projeleri

Haftasonu yapılan AK Parti’nin 2. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde Genel Başkan seçildikten sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 65. Hükümeti kurmakla görevlendirilen Binali Yıldırım’ı milyarlarca dolarlık yatırım bekliyor. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı döneminde 225 milyarlık dev projelerin altında imzası olan Yıldırım’ın yatırım ajandası oldukça kabarık. Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştıracak toplamda 100 milyar doları aşan projelerin Binali Yıldırım tarafından kurulacak yeni hükümetle birlikte hız kazanması bekleniyor. İstanbul Finans Merkezi (İFM) Projesi, Akkuyu Nükleer Santrali, TANAP Projesi, Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hatları, Kanal İstanbul, 3. Köprü, 3. Havalimanı, Yerli Otomobil, Milli Bölgesel Yolcu Uçak gibi Türkiye’yi dünyanın zirvesine taşıyacak dev projelerin Binali Yıldırım döneminde hız kazanacağı belirtiliyor.


KANAL İSTANBUL’LA 2 YENİ ŞEHİR

15 milyar dolarlık yatırımın yapılacağı Kanal İstanbul çalışmalar tüm hızıyla sürüyor....