19 / 04 / 2024

Yenigün İnşaat rusya eğlence parkı

Yenigün İnşaat rusya eğlence parkı

Standart üstyapı projelerinin yanı sıra nitelikli altyapı projelerinde de adından söz ettiren Yenigün İnşaat, Rusya'nın farklı bölgelerinde gerçekleştirdiği projelerle dikkat çekiyor. Firma, Sochi'ye eğlence parkı kuruyor...

Rusya'da sosyal konutların metrekare fiyatı yüzde 4 arttı!

Rusya İnşaat Bakanlığı’nın, sosyal yardım kapsamındaki konut alımları için belirlediği standart konut metrekare fiyatı 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren yüzde 4 arttı.

Haydar Yenigün nerelerde müdürlük ve genel müdür yardımcılığı yaptı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Haydar Yenigün kimdir? Nerede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Ford Otosan’da ne iş yapıyor? İşte Haydar Yenigün ile ilgili merak edilen her şey...

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Yenigün Konut Geliştirme Turizm Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yenigün Konut Geliştirme Turizm Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Yenigün ve Uğur Berke Kayıkçı ortaklığında kuruldu.

Rusya’nın Ukrayna’yı işgali inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan ve merakla beklenen İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi 2022 yılı şubat ayı sonuçları resmen açıklandı. Peki Rusya’nın Ukrayna’yı işgali inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

Rusya'da kiralık konut piyasası takip altına alınıyor!

Rusya İnşaat Bakanlığı, ülkede yapılan kiralık konut sözleşmelerinin kayıt altına alınacağı bir sistem kurmaya hazırlanıyor.

Kamerun'un en büyük ve en lüks stadyumuna Yenigün İnşaat imzası!

Kamerun'un ekonomi başkenti Douala'da Yenigün İnşaat tarafından hayata geçirilen Douala Japoma Stadyumu'nda sona gelindi...

Rusya'da inşaat malzemelerinin fiyatları konut sektörünü nasıl etkileyecek?

Sayıştay yetkilisi Nayalya Trunova, inşaat malzemelerinin fiyatlarını değerlendirdi. Nayalya Trunova, "İnşaat malzemelerinin fiyatları artıyor, fakat şirketler kredileri eski fiyatlardan aldılar. Bu durum, konut inşaat sektörüne olumsuz yansıyabilir” dedi.

Mithat Yenigün: İlave adımlarla istihdamı yurtdışında artırmaya hazırız!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün Ekonomi Reformu Paketi hakkında yaptığı değerlendirmede "İlave adımlarla istihdamı yurtdışında artırmaya hazırız" dedi.

Moskova Sheremetyevo Havalimanı’na Rönesans İnşaat imzası!

Moskova Sheremetyevo Uluslararası Havalimanı B ve C terminallerinin yapımını üstlenen Rönesans İnşaat, Rusya’nın en büyük havalimanı olan Sheremetyevo’nun 1 No’lu pistini 10 ay gibi rekor bir zamanda yeniledi.

Limak İnşaat Rusya'daki projesinin ilk etabını Aralık 2021'de teslim edecek!

Limak İnşaat Rusya’nın başkenti Moskova'da 100 milyon dolarlık konut projesi üstlendi. Projenin daha önce üstlendikleri bölümü Aralık 2021'de, yeni bölüm ise 2023'te teslim edilecek. 

Mithat Yenigün: Denetim firması, ücreti müteahhitten almasın!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında gözler yeniden müteahhitlere çevrildi. TMB Başkanı Mithat Yenigün, şu anda yapı denetim firmalarının ücretlerini müteahhitlerden alındığını hatırlatarak bu uygulamanın değişmesi gerektiğini dile getirdi.

Mithat Yenigün: Deprem yarınlarımıza uzanan ciddi bir tehdit!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün yaşanan İzmir depremi ile ilgili olarak, "Deprem yarınlarımıza uzanan ciddi bir tehdit" dedi

Yenigün İnşaat rusya eğlence parkı Haberi

Yenigün İnşaat rusya eğlence parkı

Standart üstyapı projelerinin yanı sıra nitelikli altyapı projelerinde de adından söz ettiren Yenigün İnşaat, Rusya'nın farklı bölgelerinde gerçekleştirdiği projelerle dikkat çekiyor. Yenigün İnşaat'ın Rusya'nın Karadeniz kıyısındaki Sochi şehrinde, eğlence parkı inşaatını geçtiğimiz aylarda tamamladıklarını belirten Yenigün İnşaat Genel Müdürü Fikret Yenigün, "Sochi Parkı, 2014 Haziran sonunda hizmete açıldı. Ana müteahhitliğini Yenigün İnşaat'ın yaptığı parkın inşaatında Türkiye'nin yanı sıra Rusya, ABD, İsviçre ve Alman taşeron ve ekipman tedarikçileri de yer aldı" dedi. 


Ulusal ve uluslararası inşaat sektöründe faaliyet gösterdiklerini belirten Fikret Yenigün, "Yenigün İnşaat olarak, sadece Rusya pazarında değil, farkı coğrafyalarda da birçok projeyi hayata geçiriyoruz" şeklinde konuştu. Yenigün İnşaatın son yıllarda Sochicle tamamlamış olduğu bir diğer dikkat çeken projenin de, 2014 Kış Olimpiyatları kapsamında, Federal Olimpik projesi olan "Sochi Olimpiyat...