19 / 04 / 2024

Yenigün İnşaat'tan Sochi'ye eğlence parkı!

Yenigün İnşaat'tan Sochi'ye eğlence parkı!

Standart üstyapı projelerinin yanı sıra nitelikli altyapı projelerinde de adından söz ettiren Yenigün İnşaat, Rusya'nın farklı bölgelerinde gerçekleştirdiği projelerle dikkat çekiyor. Firma, Sochi'ye eğlence parkı kuruyor...



Standart üstyapı projelerinin yanı sıra nitelikli altyapı projelerinde de adından söz ettiren Yenigün İnşaat, Rusya'nın farklı bölgelerinde gerçekleştirdiği projelerle dikkat çekiyor. Yenigün İnşaat'ın Rusya'nın Karadeniz kıyısındaki Sochi şehrinde, eğlence parkı inşaatını geçtiğimiz aylarda tamamladıklarını belirten Yenigün İnşaat Genel Müdürü Fikret Yenigün, "Sochi Parkı, 2014 Haziran sonunda hizmete açıldı. Ana müteahhitliğini Yenigün İnşaat'ın yaptığı parkın inşaatında Türkiye'nin yanı sıra Rusya, ABD, İsviçre ve Alman taşeron ve ekipman tedarikçileri de yer aldı" dedi. 


Ulusal ve uluslararası inşaat sektöründe faaliyet gösterdiklerini belirten Fikret Yenigün, "Yenigün İnşaat olarak, sadece Rusya pazarında değil, farkı coğrafyalarda da birçok projeyi hayata geçiriyoruz" şeklinde konuştu. Yenigün İnşaatın son yıllarda Sochicle tamamlamış olduğu bir diğer dikkat çeken projenin de, 2014 Kış Olimpiyatları kapsamında, Federal Olimpik projesi olan "Sochi Olimpiyat Komitesi Oteli" inşaatı olduğunu sözlerine ekleyen Yenigün, "62 bin metrekarelik kapalı alana sahip 500 odalı, beş yıldızlı otel ve kongre merkezi anahtar teslim inşaatı, planlanan zamanda tamamlanarak teslim edildi. Bu proje ile şirketimiz ve şantiye yönetimimiz, olimpiyat komitesi Olynıp Stroy tarafından ödüllendirildi" dedi. 


Dünya ek


Geri Dön