26 / 04 / 2024

Yenikent ASAŞ Stadı

Yenikent ASAŞ Stadı

Beşiktaş'ın, Sivasspor maçını oynamayı planladığı Ankara Yenikent ASAŞ Stadı, Türkiye'nin en modern statları arasında bulunuyor. Yenikent ASAŞ Stadı, şehir merkezine yaklaşık 35 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Ankara'da büyük takas! Anıttepe Büyükşehir'in olacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Yenikent Osmanlı Stadı’nı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne vereceklerini, karşılığında Anıttepe Spor Tesisleri’ni alacaklarını açıkladı.

Ankara Osmanlıspor Stadı için ne kadar harcandı?

Osmanlıspor’a 25 seneliğine bedelsiz devredilen ve Ankara Büyükşehir Belediyesi kasasından bir senede 2 milyon lira harcandığı tespit edilen Yenikent Stadı, mahkeme kararına rağmen tahliye edilmedi...

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Beşiktaş, Sivasspor maçını Yenikent'te oynayacak! Yenikent ASAŞ Stadı nerede?

Beşiktaş'ın, Sivasspor maçını oynamayı planladığı Ankara Yenikent ASAŞ Stadı, Türkiye'nin en modern statları arasında bulunuyor. Yenikent ASAŞ Stadı, şehir merkezine yaklaşık 35 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Yenikent ASAŞ Stadı'nın adı Osmanlı olarak değişiyor!

PTT 1. Lig'de geçen sezon Ankaraspor adıyla mücadele eden ancak yönetim kurulu kararıyla Osmanlıspor Futbol Kulübü olan başkent temsilcisi, maçlarını oynadığı Yenikent ASAŞ Stadı'nın adını da "Osmanlı" olarak değiştiriyor.

Haydarpaşa'ya olimpiyatlar için hükümet nar stadı yapacak!

100 bin kişilik portatif tribünler 5 ayrı şehre taşınacak. ‘Boğaziçi' olarak planlanan adı ‘Nar Stadı'na çıkan tesis, bu özelliğiyle tarihe geçecek. BUGÜN'e konuşan Bakan Kılıç projenin mühendislik açıdan mümkün olduğunu belirtti

İstanbul 2020 Olimpiyatları'nda İnönü Stadı'nda rugby maçları yapılacak!

Projelerini aktaran Bakan Kılıç, “Olimpiyatlarda rugby maçları yenilenen Beşiktaş İnönü Stadı'nda oynanacak” dedi. Suat Kılıç, “İstanbul olimpiyatlara en iyi şekilde hazırlanacaktır. 2020'nin en kuvvetli adayı Türkiye'dir” diye konuştu

Mevlüt Tezel: İnönü Stadı küçülecekse neden yapılıyor

Yeni İnönü Stadı'nın açıklanan projesiyle ilgili kafama takılan bir nokta var. Stadın şu anki maksimum kapasite 32 bin 86 kişi. Yeni stat ise 35 bin kişilik olacak.

Beşiktaş'ın yeni stadının ismi İnönü olmamalı!

Bu tartışmaların hiç olmadığı birkaç yıl öncesinde Beşiktaş stadının isminin “İnönü stadı” olmaması gerektiğini söyleyen bir yazı yazmıştım

Mutlu son: Başbakan onayladı, Beşiktaş'a yeni stad için ilk kazma Mayıs'ta vurulacak!

Beşiktaş camiasının uzun yıllardır beklediği haber sonunda geldi. Başbakan ile Demirören'in görüşmesinden İnönü'ye de onay çıktı. Stadın yapımına Mayıs ayında başlanacak

İnönü Stadı kavgası bir de tiyatro doğurdu!

Osmanlı'nın ilk tiyatro binası, İnönü Stadı yapılırken yok edilmişti. Şimdi Dolmabahçe Saray Tiyatrosu'nun tekrar yapılması isteniyor

İBB, yeni stadına 2013'te kavuşacak!

6 yıldır Süper Lig'de mücadele eden ve bugüne kadar maçlarını Bayrampaşa ve Olimpiyat Stadılarında oynamak zorunda kalan İ.B.Belediyespor bir yıl sonra kendi stadına kavuşacak

Beşiktaş'ın, İnönü Stadı'nın yerine yapılacak yeni evinin projesi netleşti!

Beşiktaş'ın, İnönü Stadı'nın yerine yapılacak 45 bin kişilik yeni evinin projesi netleşti

Yenikent ASAŞ Stadı Haberi

Yenikent ASAŞ Stadı

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş ile Sivasspor arasında oynanacak maça ev sahipliği yapması beklenen Yenikent ASAŞ Stadı, Türkiye'nin en modern statları arasında bulunuyor.


Beşiktaş'ın, Atatürk Olimpiyat Stadı'nın bakıma alınması nedeniyle 19 Ekim tarihindeki Sivasspor maçını oynamayı planladığı Ankara'daki Yenikent ASAŞ Stadı, modern görüntüsüyle dikkati çekiyor. 


PTT 1. Lig takımlarından Osmanlıspor'un kullandığı stat, sezon öncesinde bakıma alınarak Avrupa standartlarına uygun bir şekilde yenilendi.


Tribünleri kapatılarak modern bir görüntü kazandırılan Yenikent ASAŞ Stadı, yaklaşık 20 bin kişilik seyirci kapasitesine sahip.


Yedek kulübeleri ısıtmalı koltuklardan oluşan statta ayrıca 23 loca yer alıyor. Üçü sistem, biri de yayın odası olarak kullanılan locaların, 19'u ise taraftarın kullanımına açık.


- Zemini iyi durumda


Bu sezon en çok zeminden mağdur olan Beşiktaşlı futbolcuları, Ankara'da iyi bir zemin karşılayacak. 


Son olarak 5...