25 / 04 / 2024

yeniköy bilimer yalısı

yeniköy bilimer yalısı

Kerem Göğüş ve Wilma Elles, Yeniköy'deki Bilimer Yalısı'nın bir katını aylık 25 bin liraya kiraladı. Bilimer Yalısı'nın geniş bir bahçesi ve mermerden yapılmış rıhtımı bulunuyor...

Katar Emiri'nden karısına büyük jest!  Yeniköy'deki Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı baştan aşağı yenileniyor!

Türkiye’nin en pahalı yalısı, Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı'nı 100 milyon Euro'ya satın alan Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed el-Sani ikinci karısı Sheikha Anoud bint Mana al-Hajri için baştan aşağı yeniliyor.

İcradan satılık rıhtımlı Boğaz Yalısı

Yeniköy'de kendine ait rıhtımı bulunan Boğaz yalısının yüzde 50'si icradan satışa çıkıyor. 23 Aralık'ta düzenlenecek ihalede yapının yüzde 50'sinin muhammen bedeli 50 milyon lira olarak belirlendi.

İzmir Saime Sultan Yalısı'nda kaçak eklentiler yıkıldı!

İzmir Körfezi'nde bulunan ve 142 yıllık tarihe sahip Saime Sultan Yalısı'nda tartışmalara neden olan eklentiler, tepkilerin ardından Bayraklı Belediyesi tarafından yıkıldı. 

Hacı Zeynelabidin Tagiyev’in Büyükada’daki yalısı satışa çıktı!

Azerbaycanlı hayırsever işadamı Hacı Zeynelabidin Tagiyev’in Büyükada’da bulunan yalısı satılıyor. 300 yıllık tarihe sahip yalı için 17 milyon lira değer biçildi.

Hacı Zeynelabidin Tagiyev’in Büyükada’daki yalısı satışa çıktı! 

Azerbaycanlı hayırsever işadamı Hacı Zeynelabidin Tagiyev’in Büyükada’da yer alan yalısı satışa çıkarıldı. 17 milyon TL değer biçilen 300 senelik tarihi yapının pek çok alıcısının olduğu açıklandı.

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı yıkılacak mı?

Yaklaşık 10 gün önce yük gemisinin çarptığı Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı büyük hasar aldı. Avukat Nazlı Selek, yalının yıkılma tehlikesi olduğunu söyledi..

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın yıkılma riski var!

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nda kazadan bu yana yalıda 8-10 santimetrelik denize doğru kaydı. Yalının yıkılma riski var...

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı’nı yıkan gemi için sürpriz karar!

Dümeni kilitlendiği için Beykoz’daki tarihi Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı’na çarparak durabilen gemi ile ilgili sürpriz bir gelişme daha yaşandı.

Hekimbaşı Yalısı’na tanker çarptı! Hasar büyük!

İstanbul Boğazı'nda bir tanker, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü altında kıyıda yer alan tarihi Hekimbaşı Yalısı’na çarptı...

Kocaeli Yeniköy'deki spor tesisi 120 aylığına kiralanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Yeniköy Mahallesi'nde yer alan Spor Tesisi Alanı 120 ay süre ile kiralanıyor. İhale 11 Nisan'da yapılacak...

Yol yalısı nedir?

Yalı, düz ve açık su kıyısı yapılmış büyük ve görkemli evler oluyor. Peki, yol yalısı nedir?

Kazasker Necmettin Efendi Yalısı gündemde!

Sosyetenin ünlü simalarından Derin Mermerci, Vaniköy’deki tarihi yalısının bahçesinde ağaç kesmek istiyor. 

Yeniköy Konakları'nda 60 ay sıfır faiz fırsatı!

Yeni Yapı İnşaat imzasıyla 30 bin 856 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen Yeniköy Konakları'nda 60 ay sıfır faiz fırsatı devam ediyor. 

yeniköy bilimer yalısı Haberi

yeniköy bilimer yalısı
Kerem Göğüş, sevgili Wilma Elles ile 10 aydır birlikte. 2 ay önce aynı evde yaşamaya başlayan çift Yeniköy'deki Bilimer Yalı'sının bir katını kiraladı. Göğüş'ün, aylık 25 bin liraya kiraladığı yalının geniş bahçesi ve mermerden yapılmış rıhtımı...