25 / 04 / 2024

Yenimahalle arsası ihale fiyatları

Yenimahalle arsası ihale fiyatları

Ankara Yenimahalle'deki 124 dönümlük arazisi için yapılan satış karşılığı gelir paylaşımı ihalesinin ikinci oturumunda en yüksek teklifi F.O.M. Grup-llgın İnşaat-Gaziantep STV İnşaat iş ortaklığı verdi.

Milli emlak, o ilde yüzde 20 indirimli 3 kargir ev ve arsasını satacak!

Milli Emlak Müdürlüğü, Hakkari’de 3 adet kargir ev ve arsasını satışa çıkardı. Arsaların satışı için 28 Kasım’da açık teklif usulüyle ihale düzenlenecek.

O ilde konut arsası satılacak! İhale tarihi belli oldu!

Nevşehir ili, Avanos ilçesinde bulunan bir konut arsası satışa çıkarıldı. Açık teklif usulüyle satılacak arsanın ihale tarihinin 8 Kasım olduğu öğrenildi.

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasının ihalesi 25 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasının ihale tarihi 25 Nisan olarak açıklandı. Peki Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasının büyüklüğü ne kadar? 

Emlak Konut GYO Bodrum Ortakent arsasının ihalesi 25 Ekim'de! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Oetaklığı'nın Muğla ili Bodrum ilçesi Ortakent Mahallesi'nde bulunan arsası için Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturum tarihi belli oldu. İşte arsa ile ilgili merak edilen tüm detaylar ve ihale tarihi... 

Belediyeden satılık sanayi alanı arsası! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Yeşilyurt Mahallesi'nde yer alan küçük sanayi alanı arsasını satışa çıkardı. Söz konusu ihale 14 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yenimahalle Belediyesi Ankara Yakacık'ta ticaret alanı imarlı gayrimenkul satıyor!

Ankara İli Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Ankara Yenimahalle Yakacık'ta ticaret alanı imarlı gayrimenkul satıyor. İşte ihale detayları...

Ankara Yenimahalle'de 22 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Ankara 8. İcra Dairesi, Ankara İli, Yenimahalle İlçesi'nde bulunan 5 katlı betonarme ofis, işyeri ve arsası nitelikli taşınmazı satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 22 milyon TL olarak belirlendi. 

Emlak Konut GYO'nun 2 dev arsasına rekor teklif!

Emlak Konut GYO, Avcılar'da ve Çankaya'da bulunan 2 dev arsasını satışa çıkarmıştı. E-ihale usulüyle gerçekleşen satış sonucu arsalara 149 milyon 900 bin TL teklif geldi.

Türk Kızılayı Ankara Yenimahalle'de bina inşaatı ihale edecek!

Türki Kızılayı Genel Müdürlüğü Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Gazi Mahallesi'nde bina inşaatı yapım ihalesi düzenliyor. 

Tekirdağ Yavuz Mahallesi'nde 30.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Yavuz Mahallesi'ndeki 7 bin 646 metrekare büyüklüğündeki garajı bulunan müştemilat ve arsası ihale ile satılıyor. İhale 17 Ocak'ta yapılacak...

Kayseri Büyükşehir'den 6 milyon TL'ye satılık akaryakıt arsası!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Gesi’deki akaryakıt istasyonu arsası için ihale gerçekleştirecek. İhale, 19 Aralık Çarşamba günü yapılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 5 dev arsasını satıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 3 ilçesine bağlı 5 mahallesindeki 5 dev arsasını ihale ile satışa sunuyor. İhale 20 Aralık'ta yapılacak...

Kayseri Büyükşehir'den 11 milyon TL'ye satılık akaryakıt arsası!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan'a bağlı Pervane Mahallesi'nde yer alan akaryakıt ve servis istasyonu alanı arsasını ihale ile satıyor...

Yenimahalle arsası ihale fiyatları Haberi

Yenimahalle arsası ihale fiyatları


EMLAK Konut GYO'nun Ankara Yenimahalle'deki 124 dönümlük arazisi için yapılan satış karşılığı gelir paylaşımı ihalesinin ikinci oturumunda en yüksek teklifi F.O.M. Grup-llgın İnşaat-Gaziantep STV İnşaat iş ortaklığı verdi. Ortaklık. 2 milyar 750 milyon lira toplam gelir üzerinden Emlak Konut'a yüzde 30 pay yani 825 milyon lira teklif etti. Değerlendirmeye alınan ihaleyle ilgili son karar önümüzdeki günlerde...