24 / 04 / 2024

Yenimahalle gayrimenkul ihalesi

Yenimahalle gayrimenkul ihalesi

Ankara Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Yenimahalle'de yer alan arsayı 15 milyon 18 bin TL'ye satışa çıkardı. İhale 1 Şubat 2022'de 11:20'de gerçekleşecek.

Ankara Etimesgut ve Yenimahalle'de satılık 8 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Etimesgut ve Yenimahalle'de bulunan 8 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam bedeli 24 milyon 210 bin 559 TL olarak belirlendi.

Beyşehir Belediyesi Konya'da gayrimenkul satacak! İhalesi 20 Eylül'de!

Konya İli Beyşehir Belediye Başkanlığı, Konya Beyşehir Doğanbey'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 20 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediye 12 gayrimenkul satacak! İhalesi 15 Ağustos'ta!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Merkez Şeyh Keramettin Mahallesi'nde yer alan 12 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 15 Ağustos 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Belediye arsa ve gayrimenkul satacak! İhalesi 9 Ağustos'ta!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Tuşba'da yer alan arsa ve gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Çankaya'da 4 gayrimenkul satılacak! İhalesi 24 Mayıs'ta!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan dört adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Pursaklar Belediyesi'nden 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Pursaklar ve Saray'da yer alan 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Yıldırım Belediyesi, Bursa'da gayrimenkul satıyor! İhalesi 19 Temmuz'da!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım Karapınar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Kocasinan Belediyesi Konya'da 3 adet gayrimenkul satıyor! İhalesi 28 Haziran'da!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Ahievran Mahallesi'nde yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 28 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Yenimahalle Belediyesi Ankara Yakacık'ta ticaret alanı imarlı gayrimenkul satıyor!

Ankara İli Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Ankara Yenimahalle Yakacık'ta ticaret alanı imarlı gayrimenkul satıyor. İşte ihale detayları...

Üsküdar'da 18.9 milyon TL'ye gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü 18 milyon 950 bin TL bedelle gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi düzenliyor.

Ankara Yenimahalle'de 45.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C. Ankara Satış Memurluğu, Ankara Yenimahalle'de yer alan gayrimenkulü 45 milyon 668 bin 400 TL olarak belirlendi.

Avrasya GYO Ankara Yenimahalle'deki gayrimenkulünü kiraya verdi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Ankara ili Yenimahalle ilçesinde bulunan kargir apartmanı kiraya verdi.

Avrasya GYO Ankara Yenimahalle'den gayrimenkul aldı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara ili, Yenimahalle İlçesi, Orman Çiftliği Mahallesi 6024 Ada 17 nolu parselde kayıtlı "Kargir Apartman" vasıflı taşınmazın alım işlemini

Ankara Yenimahalle'de 22 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Ankara 8. İcra Dairesi, Ankara İli, Yenimahalle İlçesi'nde bulunan 5 katlı betonarme ofis, işyeri ve arsası nitelikli taşınmazı satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 22 milyon TL olarak belirlendi. 

Yenimahalle gayrimenkul ihalesi Haberi

Yenimahalle gayrimenkul ihalesi

Ankara Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Yenimahalle'de yer alan arsayı satışa çıkaracak. Arsa için  15 milyon 18 bin TL belirlendi. 


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI
 Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliăi. kıymeti, adedi, önemli özellikleri: 
Taşınmazın Özellikleri : Ankara lli, Yenimahalle ilçesi. İvedik-İmar Mahallesi, Anadolu Bulvarı. TÜVTÜRK Muayene Istasyonu ile MAN binaları arasında yer alan arsa vasıflı taşınmaz tapu kaydında İvedik Köy-İmar Mahallesi. 64800 ada, 3 parselde kayıtlı, 5.006,00 metrekare yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmaz Anadolu Bulvarına cepheli olup parselin bos olduğu. üzerinde herhangi bir yapı veya bitkisel materyal bulunmadığı, Anadolu Bulvarı yol kotunda ve düz formda olup topoğrafyası itibariyle her türlü yapılaşmaya uygun olduğu, taşınmazın bulundugu bolge ticari faaliyetin yoğun olduğu bir bölgede bulunduğu, ulaşım sorununun bulunmadığı, her türlü belediye hizmetlerinden...