28 / 03 / 2024

Yenimahalle imar durumu son durum

Yenimahalle imar durumu son durum

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından 2 imar planı değişikliğinin askı ilanı bugün 29715 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Yenimahalle Yeşilevler'de imar planı onaylandı!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından, Yeşilevler Mahallesi'nde yapılan parselasyon planı onaylandı. İlan bugün Resmi Gazete'de yayımlandı..

Arsa alacaklar sakın bu tuzağa düşmeyin! e-plan (imar durumu) sorgulama sisteminden hemen kontrol edin!

Gayrimenkul almak isteyen vatandaşlar arsanın imarlı olup olmadığını nasıl sorgulayacağını merak ediyor. İşte imar sorgulama sistemine ilişkin tüm merak edilenler...

Arsanın imar durumu nasıl öğrenilir?

Arsanın imar durumu birçok açıdan önemlidir. İmar izni olan arsa üzerinde inşa işlemleri yapılabilir. İmar durumu bilgileri ise belirli kaynaklarda bulunur. Bu durumda arsanın imar durumu nereden ve nasıl öğrenilir soruları önem kazanıyor. İşte arsanın imar durumunu öğrenmek için önemli kaynaklar...

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son dakika!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş.'nin Kartal arazisinin imar durumu ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte o son dakika gelişmesi...

Tapusu olan her arsanın imar durumu var mıdır?

Tapusu olan her arsanın imar durumu var mı sorusu arsası olan herkesin sorduğu sorulardan biridir. Peki tapu nedir? Tapusu olan her arsanın imar durumu var mıdır? İşte detaylar!

Türker Proje Gayrimenkul'den Kartal arazisi imar durumu açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul'ün bugün gerçekleştireceği toplantının gündeminde Kartal arazisinin imar planları yer alacak. 

İmar durumu sorgulama işlemi nasıl yapılır?

Arsa sahiplerinin yakından ilgilendiği imar sorgulamaları sıkça araştırılan konulardan biri oluyor. Peki, arsaların imar sorgulamaları nasıl yapılır? İste detaylar...

Bodrum'daki 76 parselin imar durumu değiştirilecek mi?

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Özelleştirme İdaresi’nin 4 milyon 500 bin metrekare büyüklüğündeki 76 parselin imar durumunu Bodrum Belediyesine sorduğunu aktararak bölgenin 'yatırım' nedeniyle adım adım ranta açılmaya çalışıldığını ileri sürdü. 

Alanya'da kontrollü yapılaşmanın önü açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Şubat Ayı Meclis Toplantısı'nda Alanya'daki imar durumu tartışıldı.

ABB'den Karataş Mahallesi imar durumu ile ilgili açıklama!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Karataş'ta devam eden imar planlarıyla ilgili açıklamada bulundu. Büyükşehir Belediyesi mahkeme kararıyla imar planlarının durdurulduğunu dile getirdi.

İmar durumu harcı 2021!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürlüğü tarafından 2021 yılında uygulanacak hizmet tarifesi açıklandı. Peki 2021 imar harçları ne kadar? İşte imar durumu harcı 2021...

Van Bahçesaray'ın imar sorunu çözüme kavuşuyor!

Van Büyükşehir Belediyesi, Bahçesaray İlçesi’nin imar problemlerini çözmek için çalışma başlattı. Çalışmalar kapsamında Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Ali Özvan, Bahçesaray Belediye Başkanı Meki Arvas’ı ziyaret ederek ilçenin imar durumu hakkında bilgi aldı.

İnegöl Belediyesi'nden 'İmar Durumu Sorgulama' hizmeti!

Dijital dönüşümde birçok adım atan İnegöl Belediyesi'nin internet sitesi üzerinden İhale Sorgulama, Beyan Bilgileri Sorgulama, İmar Durumu Sorgulama, Bilgilendirilme İsteği, Meclis Gündem Sorgulama, Borç Ödeme gibi işlemler yapabiliyor.

Bağcılar'da imar durumu sorgulaması internetten yapılıyor!

Bağcılar Belediyesi e-belediyecilik uygulamasını başlattı. Böylece vatandaşlar emlak vergisi borcu ödeme, bina, arsa, çevre ve temizlik bildirimi gibi işlemlerini belediyeye gelmeden yapabiliyor.

Yenimahalle imar durumu son durum Haberi

Yenimahalle imar durumu son durum

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nden:



Belediye Encümenimizin 28.01.2016 gün ve 137/231 sayılı kararı ve Ankara Büyükşehir Belediye Encümeninin 28.04.2016 gün ve 1153/2487 sayılı kararı ile onaylanan 84336 nolu parselasyon planı, Müdürlüğümüz ilan panosuna asılmıştır.


İlgililere ilan olunur.


Belediye Encümenimizin 14.04.2016 tarih ve 427/867 sayılı kararı, Ankara Büyükşehir Belediye Encümeninin 05/05/2016 tarih ve 1197/2652 sayılı kararı ile onaylanan 84361/1 nolu parselasyonu Müdürlüğümüz ilan tahtasına asılmıştır.


İlgililere ilan...