16 / 04 / 2024

Yenişehir Arıtma Tesisi maliyet

Yenişehir Arıtma Tesisi maliyet

Yenişehir ilçesinde İller Bankası tarafından yaptırılan kanalizasyon ve arıtma tesisi inşaatı tüm hızıyla sürüyor. AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve Yenişehir Belediye Başkam Süleyman Çelik inşaat çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

Aksaray'ın yeni arıtma tesisi için imzalar atıldı!

Aksaray’ı içme suyuna kavuşturacak olan 25 milyon TL'lik yeni içme suyu arıtma tesisi için imzalar atıldı. İmza töreninden sonra taraflar birbirlerine hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Gaziantep Oğuzeli'ne 90 milyonluk arıtma tesisi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Oğuzeli'ne 90 milyon TL'lik yatırımlar yeni bir arıtma tesisi inşa edileceğinin müjdesini verdi.

Niğde Bor'da yeni arıtma tesisi kurulacak!

Niğde'nin Bor ilçesindeki bir dere yatağında meydana gelen köpürme sonucu bölgede inceleme yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, burada yeni bir arıtma tesisi kuracağını söyledi.

Mehmet Özhaseki: Niğde Bor'da yeni bir arıtma tesisi kuracağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki: "Bor ilçesinde yeni bir arıtma tesisi kuracağız. Önümüzdeki süreçte, planlaması, ihalesi yapılacak. Bir yıla kalmadan temelini atarız inşallah. Yaklaşık 2-3 yıl yapım süreci olacak." dedi.

Tire Arıtma Tesisi'nin inşaatı Eylül'de tamamlanacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi yeni yasayla sınırlarına dahil olan Tire’ye 9.1 milyon liralık arıtma tesisi kazandırıyor.

İzmir Bayındır'a yeni arıtma tesisi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayındır merkeze uzak yerleşim yerlerinin atık su sorununu çözmek için ilçeye yeni bir arıtma tesisi daha kazandırdı.

Sapanca Arıtma Tesisi'nin ihalesi 14 Şubat'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Sapanca’ya hizmet sunacak yeni bir içmesuyu arıtma tesisi için ihaleye çıkacaklarını söyledi.

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Hatay'a 6 yeni arıtma tesisi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), sağlıklı ve yaşanabilir bir çevre sağlamak amacıyla olmazsa olmazlarından olan Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatlarını dört koldan sürdürüyor.

Ordu'ya 4 yeni atıksu arıtma tesisi!

İçme suyu ve altyapı yatırımlarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, projelerine çevresel üstyapı çalışmalarını da katarak Ordu’ya 4 adet paket atık su arıtma tesisi kazandırıyor.

İzmir Tire’ye Avrupa standartlarında arıtma tesisi geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, yeni yasayla sınırlarına dahil olan Tire’ye Avrupa Birliği standartlarında arıtma tesisi kazandırıyor. 9.1 milyon liraya mal olacak tesisin yapım çalışmaları başladı.

Manisa Kıranşeyh’e arıtma tesisi inşa ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Köprübaşı Kıranşeyh Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların daha kaliteli su tüketebilmeleri için mahalleye yeni içme suyu arıtma tesisi inşa ediyor.

Ordu Gülyalı'ya paket atık su arıtma tesisi yapılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı çevre için yatırım çalışmalarına devam ediyor. Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Gülyalı'da paket atık su arıtma tesisi projesinin yatırım çalışmalarına başladı.

Yenişehir Arıtma Tesisi maliyet Haberi

Yenişehir Arıtma Tesisi maliyet


Yenişehir ilçesinde İller Bankası tarafından yaptırılan kanalizasyon ve arıtma tesisi inşaatı tüm hızıyla sürüyor. AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve Yenişehir Belediye Başkam Süleyman Çelik inşaat çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Milletvekili ahin, "Şehir nüfusunun artmasıyla atıklar da çoğalıyor. Bu atıklar derelere atılıyor. Dereler temiz olursa, tarım sulaması da temiz olur" dedi. Şahin, toplam maliyetin 40 milyon lira olduğunu sözlerine ekledi. 


Türkiye...