19 / 04 / 2024

yenişehir arsa fiyatları

yenişehir arsa fiyatları

Rich World Gayrimenkul A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz İloğlu, Bursa Yenişehir'de arsa ve konut fiyatlarının yükseldiğini açıkladı.

Bursa Yenişehir'de 3.2 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Yenişehir Satış Memurluğu, Bursa Yenigün'de bulunan 15.848,7 metrekare tarlayı, 16 adet dükkanı ve 2 evi satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam değeri 3 milyon 237 bin 120 TL olarak belirlendi.

Optimum Yenişehir 2. Etap teslime kadar vade fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Optimum Yenişehir 2. Etap, İstanbul Anadolu Yakası'nın gözde lokasyonlarından Pendik'te yükseliyor. Optimum Yenişehir 2. Etap'ta konut satışları başladı. Peki Optimum Yenişehir 2. Etap'ta konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Mersin Yenişehir'de konut imarlı arsa satılacak! Fiyatı dudak uçuklattı!

Mersin İli Yenişehir Belediye Başkanlığı Mersin Yenişehir Menteş Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır, Yenişehir, Dokuzçeltik Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı.

Arsa almak isteyenlere taksit müjdesi! Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle 2 adet arsa satıyor! 

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Üçkuyu Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle KDV'den muaf arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 29 milyon 746 bin 220 TL olarak belirlendi.

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi 3 taksitle arsa satıyor! 36 milyon TL'ye!

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, Diyarbakır ili, Yenişehir ilçesi, Şilbe Mahallesi, 667 parselde yer alan arsayı 3 taksitle 36 milyon TL'ye satıyor...

Yenişehir'deki arsa sahiplerinin açıklanmadığı iddiası TBMM'de!

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Kanal İstanbul'un çevresine kurulacak Yenişehir'in kadastro sıralı dağıtım cetvellerinde arsa sahibi bilgisinin bulunmadığı iddiasına ilişkin soru önergesi verdi. 

Metaverse çılgınlığı bitmiyor: Arsa fiyatları gerçek konut fiyatlarını aştı!

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'in açıklamalarının ardından gündem olan ve internetin yeni dönemi şeklinde belirtilen 'Metaverse' evreninde arsa fiyatları tavan yaptı. Arsaların fiyatları gerçek konut fiyatlarını aşarken, satışlara ek olarak kiralamalarda başladı...

Mersin Yenişehir'de 11.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Mersin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Mersin Yenişehir'de yer alan 2 adet arsayı 11 milyon 550 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Diyarbakır Yenişehir'de 31.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Diyarbakır'ın Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır ili, Yenişehir ilçesi, Şilbe Mahallesinede yer alan arsayı 31 milyon 181 bin 980 TL'ye satıyor...

5 büyük ilde arsa fiyatları yüzde 14 ile yüzde 47 arasında arttı!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme Ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un verilerine göre 5 büyük şehirde arsa fiyatları son 1 senede yüzde 14 ile yüzde 47 arasında, arazi fiyatları ise yüzde 20 ile yüzde 30 arasında arttı.

Denizli’nin yeni stadı emlak fiyatlarını artırdı!

Denizli’de yapılması planlanan yeni stadyum şimdiden bölgede heyecan yarattı. Kayalar Mahallesi’ndeki stat projesinin duyulmasından sonra bölgede özellikle gayrimenkul sektöründe hareketlilik yaşanırken, başta Sinpaş Aqua City olmak üzere konut ve arsa fiyatlarının iki katına çıktığı ortaya çıktı.

TOKİ Bursa Yenişehir 2020 başvuru detayları!

TOKİ Bursa Yenişehir 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ Bursa Yenişehir 2020 başvuruları ne zaman başlıyor? TOKİ 100 bin konut Bursa Yenişehir 2020 fiyatları ne kadar 2020?

yenişehir arsa fiyatları Haberi

yenişehir arsa fiyatları

Havalimanı, hızlı tren ve yeni yapılacak olan Otomotiv Test Merkezi ile birlikte Bursa'nın Anadolu ve Avrupa'ya açılan kapısı olma niteliğini kazanacak olan Yenişehir ilçesi, arsa ve konut fiyatlarının değer kazanması ile yatırımcıların yeni gözdesi oluyor. Yenişehir'in İstanbul, İzmir Otoyolu projesinin etkisini olumlu anlamda hissedeceğini dile getiren Rich World Gayrimenkul A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz İloğlu, yatırımcılara Yenişehir ile ilgili önemli tüyolar verdi. İloğlu, "Bursa'yla alakalı genel kanı, şehrin batıya doğru büyüyeceği yönünde ancak bizler önümüzdeki dönemde otoyol projesinin yanı sıra Otomotiv Test Merkezi'nin de yapılmasıyla Yenişehir'in değerinin artıracağını düşünüyoruz" dedi. Yenişehir'in Gemlik Limanı'na yakın olması sebebiyle de önem kazandığını ifade eden İloğlu, "Yatırımcılarımıza hızla gelişen ve büyüyen Yenişehir'in yatırım için doğru adres olduğunu söyleyebiliriz" görüşünü dile getirdi.


BİLİNÇLİ YATIRIM ÖNEMLİ

Gayrimenkulü...