29 / 03 / 2024

Yerli otomobil fabrikası Bursa

Yerli otomobil fabrikası Bursa

Yerli otomobilin üretileceği fabrikanın Bursa'da kurulmasına karar verildi. Karardan sonra bölgedeki arazi fiyatları yüzde 40 arttı. Arazi sahipleri arazilerine değer biçme konusunda kararsız kaldı..

Yerli otomobil fabrikası Bursa Gemlik'te TSK arazisi üzerinde yapılacak!

Yerli otomobili tanıtan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerli otomobil fabrikasının Bursa Gemlik'te TSK arazisi üzerinde yapılacağını söyledi...

Togg'dan mart ayına özel faizsiz kredi kampanyası!

Yerli otomobil markası Togg, T10X siparişleri için farklı finansman avantajları sunmaya başladığını duyurdu. 

Togg çok yakında internette! Togg'un yeni dönemi 2024'te başlıyor...

Yerli otomobil Togg markası için yeni bir döneme önümüzdeki sene girileceği kaydedildi. Buna göre, tanıtıldığı ilk günden itibaren büyük bir ilgi gören hem tasarımı ile hem de yeni özellikleri ile dikkatleri üzerine çeken Togg, çok yakında internette olacak. işte konuya ilişkin detaylar...

Yerli Sanayi devi Borusan Gemlik'teki fabrikasını satıyor!

Yerli sanayi devi Borusan Boru, Gemlik tesisinde bulunan büyük çaplı boru imalat tesislerini satışa çıkardı.

Otomobil devi Tesla'dan 5 milyar dolarlık yeni fabrika! 645 dönümlük arazide yükselecek!

Otomobil devi Tesla, Meksika fabrikası için Meksika'nın federal çevre bakanlığından gerekli arazi kullanım izinlerini aldı. Söz konusu fabrika 645 dönümlük arazide yükselecek.

Yerli elektrikli otomobil Togg'a yine zam geldi! Togg fiyat listesi Aralık 2023

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından üretilen yerli ve milli elektrikli araçlara bir zam daha geldi. Peki, Togg fiyatları ne kadar oldu?

Togg'a bir faiz zammı daha geldi! 2 Ekim itibariyle resmen değişecek

Türkiye'nin yerli otomobil markası Togg'a özel sunulan taşıt kredisi faiz oranlarında artışa gidiliyor. 2 Ekim tarihi itibariyle yüzde 1,59'a olan faiz oranı yüzde 2,11'e çıkacak.

Togg’un yeni modeli geliyor! Ne zaman yollarda olacak?

Togg Otomobil Fabrikası, kapasitesini artırarak 2 vardiya düzeninde üretim yapmaya başladı. 2023 yılı sonuna kadar toplam 26 bin 565 adet otomobilin sahiplerine teslimatı hedeflenirken, merakla beklenen sedan modelinin de 2024 yılında tanıtımının yapılması planlanıyor. İşte detaylar...

2023 model Togg güncel fiyat listesi: Yerli otomobil ne kadar oldu? 

Otomotiv sektörünün çiçeği burnunda oyuncusu Togg, ülkemizde en çok gündem olan markaların başında yer alıyor. İşte Togg T10X güncel fiyat listesi!

İç ve dış borçlara günde 1 milyar 646 milyon lira faiz ödüyoruz!

Ocak-ağustos döneminde, devlet iç ve dış borçlara günde ortalama 1 milyar 646 milyon 503 bin 343,77 lira faiz ödedi. TOGG fabrikası 22 milyar liraya mal olmuştu. Böylece ayda 2 TOGG otomobil fabrikasından daha büyük bir rakam faize gitmiş oldu.

Yerli otomobil TOGG tarih yazıyor! 3 bin 400 satış adediyle zirvede!

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarı yılın 8 ayında 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 64,7 artarak 755 bin 282 adet olarak gerçekleşirken elektrikli otomobil satışı ile zirveye oturdu. 

Yerli otomobil Togg rekor kırdı! İşte güncel Togg fiyat listesi

Togg'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla, ağustos ayında kaç adet Togg satıldığı açıklandı. İşte o rakamlar ve güncel Togg fiyat listesi

Yerli otomobil Togg'a bir haftada ikinci zam!

Geçen hafta kurdaki yükselişi fiyatlarına yansıtan Togg, bir hafta arayla KDV artışı nedeniyle fiyatlarını yeniden zam yaptı. İşte güncel fiyat listesi...

Türkiye’deki otomobil devi üretimini durduruyor!

Türkiye'de üretim yapan otomobil üreticilerinden Tofaş, Bursa'daki fabrikasında üretime 24 gün boyunca ara vereceğini açıkladı. Yaklaşık 7 bin işçinin istihdam edildiği otomotiv devi 7 Ağustos tarihinde planlı bakım-onarım çalışmaları sebebiyle şartel indirecek.

Yerli otomobil fabrikası Bursa Haberi

Yerli otomobil fabrikası Bursa

Bursa'nın Gemlik ilçesine bağlı iki mahallede yerli otomobil şaşkınlığı yaşanıyor. Karacabey tarafındaki organize sanayi bölgesine inşa edileceği düşünülürken fabrikanın kendi bölgelerine yapılacağını öğrenen arazi sahipleri mülklerine fiyat biçemiyor. Yeni Şafak gazetesinden Kenan Biter'in haberine göre, kararın açıklanması ile arazi fiyatlarının bir gün içerisinde yüzde 40 arttığı bölgede 1 dönüm için 1 milyon TL isteyen bile oluyor. Yüzüne bakılmayan araziler için bile çok sayıda telefon alan gayrimenkul uzmanları arsa sahiplerinin karar sonrası fiyat konusunda kararsız kaldığını söylerken, temelin atılmasıyla fiyatların daha da artacağını belirtiyor.

Aralık ayının son haftasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törenle tanıtımının yapıldığı yerli otomobil büyük heyecana neden oldu. Tasarımı ve teknik özellikleri ile tüm kesimlerden de tam not alan aracın yola çıkacağı tarih 2022 senesi olarak...