26 / 04 / 2024

Yeşil GYO körfez gayrimenkulü

Yeşil GYO körfez gayrimenkulü

Yeşil GYO Kocaeli, Körfez'de bulunan 21 adet parsele ilişkin 2017 yıl sonu değerleme raporunun revizesini yayınladı...

Yeşil GYO Kocaeli Körfez arsalarının değeri belli oldu!

Yeşil GYO, Kocaeli Körfez arsalarına ilişkin değerleme raporunu yayınladı. Peki Yeşil GYO Kocaeli Körfez arsalarının değeri ne kadar oldu?

Yeşil GYO, Yeşil Yüksekdağ Yapı'yla ortaklığını sonlandırdı!

Yeşil GYO'nun yüzde 50 oranında iştirak etmiş olduğu Yeşil Yüksekdağ Yapı Adi Ortaklığı İşletmesi piyasa şartlarının  elverişsiz hale gelmiş olması nedeniyle faaliyete geçemedi. Bu nedenle taraflar mutabık kalarak Adi ortaklığı sonlandırdı. 

Yeşil GYO'nun borçlanma süresi 31 Aralık'a uzatıldı! 

Sermaye Piyası Kurulu, Yeşil GYO'ya borçlanma sınırına uyum sağlanmasına ilişkin 31 Aralık 2021 tarihine kadar ek süre verdi. 

Yeşil GYO 2020 yılı faaliyet raporu!

Yeşil GYO, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından hazırlanan 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait sorumluluk beyanını, faaliyet raporunu ve finansal raporunu yayınladı. 

Yeşil GYO 2020 yılı geçici vergi beyannamesi!

Yeşil GYO'nun 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait geçici vergi beyannamesi ekinde Vergi Dairesine sunulan gelir tablosu yayınlandı.

Yeşil GYO 2021 yılı değerleme şirketlerini seçti!

Yeşil GYO'nun portföylerinde bulunan varlıklar için ve 2021 yılı için Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile  De-Ga Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alacak...

Yeşil GYO projelerinden ev alanlar dikkat!

Son dönemlerde yaşanan mağduriyetlerle sık sık gündeme gelen Esenyurt Innovia 4 projesiyle ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. Yeşil Holding'e bağlı Yeşil GYO büyük bir anlaşmaya imza attı. 

Yeşil GYO İlimtepe parseli 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil GYO'nun Kocaeli İli, Körfez İlçesi, Yarımca Köyü, 21 adet parselde bulunan şirket hissesine ilişkin 2020-1240 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Yeşil GYO Büyükçekmece hissesi değerleme raporu!

Yeşil GYO'nun İstanbul, Büyükçekmece, 444 ada 2 nolu parselde bulunan şirket hissesine ilişkin KD-GR-1434 nolu yıl sonu değerleme  raporuna istinaden, Sermaye Piyasası Kurulu'nun talep etmiş olduğu güncellemeler değerleme raporunda düzenlendi.

Yeşil GYO 3 aylık faaliyet raporu!

Yeşil GYO, 1 Ocak 2020 - 31 Mart 2020 dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanı yayınladı...

Yeşil GYO 2020 değerleme şirketini seçti!

Yeşil GYO, değerleme hizmeti alınacak değerleme şirketinin Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. olarak belirlenmesine karar verdi.

Yeşil GYO'dan maddi duran varlık satışı açıklaması!

Yeşil GYO maddi duran varlık satışının önemli nitelikte işlem olması nedeniyle ayrılma hakkı işleminin doğması hakkında açıklama yaptı...

Yeşil GYO'nun ortaklık aleyhine açılan davası 11 Temmuz'a bırakıldı!

Yeşil GYO ortaklık aleyhine açılan davasının 9 Mayıs 2019 tarihinde yapılan duruşmasında, yargılamanın 11 Temmuz 2019 tarihine bırakılmasına karar verildi...

Yeşil GYO körfez gayrimenkulü Haberi

Yeşil GYO körfez gayrimenkulü

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kocaeli, Körfez'de bulunan 21 adet parsele ilişkin 2017 yıl sonu değerleme raporunun revizesi hakkında açıklama yaptı.

Yeşil GYO'nun Kocaeli, Körfez'de bulunan 21 adet parsele ilişkin 2017 yıl sonu değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda De-Ga Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından revize edildi.

Yeşil GYO'nun KAP açıklaması: 
Kocaeli, Körfez'de bulunan 21 adet parsele ilişkin 2017_192 sayılı 2017 yıl sonu değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda  De-Ga Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından revize edilmiş olup ekte yer almaktadır. 

Dosya için