23 / 04 / 2024

yeşil hastane nasıl olur

yeşil hastane nasıl olur

Daha az enerji tüketen hastaneler için düğmeye basan Sağlık Bakanlığının projesi kapsamında, aynı kaynaktan ısıtma, soğutma ve aydınlatma amacıyla yararlanılacak, kayıplar sıfıra indirilecek.

Devlet desteği ile prefabrik ev nasıl yaptırılır?

Prefabrik ev yaptırmak için fiyat araştırması yapan vatandaşlar devlet desteklerini de merak edip araştırıyorlar. Buna göre, devlet desteği ile 89.900 TL’ye prefabrik ev nasıl yaptırılır?

Büyük İstanbul depremi hangi ilçeyi nasıl etkiler? Celal Şengör peş peşe açıkladı! Hangi ilçelerin zemini sağlam?

Yer bilimci Celal Şengör, beklenen İstanbul depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Büyük İstanbul depremi hangi ilçeyi nasıl etkiler? Celal Şengör peş peşe açıkladı! İşte zemini sağlam olan ve olmayan yerler...

Avrupa'da doğal gaz fiyatları yükseliyor Türkiye'ye yansıması nasıl olacak?

Avrupa'da doğal gaz fiyatları Rusya'nın vanaları bir bir kesmesinin ardından hızla yükselmeye başladı. Cuma günü megavatsaat fiyatı 117,7 dolar olan doğal gaz fiyatı 124,52 dolara çıktı. Artışın Türkiye'ye nasıl yansıyacağı merak ediliyor.

Yeşil Mutabakat inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Türkiye İMSAD tarafından gerçekleştirilen Gündem Buluşmaları'nda Yeşil Mutabakat konuşuldu. Horizon Consultancy Yönetici Ortağı Eser Erginoğlu, Yeşil Mutabakat'a ilişkin merak edilen konuları katılımcılara aktardı. 

AB’nin Yeşil Mutabakat kanunu inşaat malzemeleri sektörünü nasıl etkileyecek?

24 Haziran 2021 tarihinde kanunlaşan Avrupa Birliği Yeşil Mutabakatı – EU Green Deal’ yasası inşaat malzemeleri sektörünü nasıl etkileyecek?

Yeşil Mutabakat inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Avrupa Birliği Daimi Temsilcisi ve Büyükelçi Mehmet Kemal Bozay, EU Talks etkinliğinde yaptığı konuşmada Yeşil Mutabakatı'nın öncülüğünde inşaat sektörü olduğunu dile getirdi.

Yeşil Mutabakat yapı sektörünü nasıl etkileyecek?

Yeşil Mutabakat Türkiye’nin sürdürülebilir kalkınması için önemli bir imkan olarak belirtiliyor. Peki nedir Yeşil Mutabakat? Çimento ve yapı sektörlerini nasıl etkiler? İşte detaylar...

Yeşil GYO Sakarya Arifiye gayrimenkulü 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Sakarya, Arifiye, 256 ada, 9 nolu parselde bulunan şirket hissesine ilişkin KD-GR-1405 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Yeşil GYO Esenyurt 2945 ada 35 parsel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul, Esenyurt, 2945 ada, 35 nolu parselde bulunan şirket hissesine ilişkin KD-GR-1405 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Yeşil GYO Yeşil Plaza 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yeşil Plaza'daki şirket hissesine ilişkin KD-GR-1405 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Nurgül Yeşilçay: Londra’dan ev alacağım!

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, Bebek’te bulunan Pulihoz adlı mekan çıkışında görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden Yeşilçay, “Her çok güzel gidiyor, yaramazlık yok. Londra’dan ev alacağım, yaza da düğün istiyorum” dedi.

Kuzu Effect AVM nerede? Kuzu Effect AVM'ye nasıl gidilir, ulaşım bilgisi!

Kuzu Effect AVM nerede? Kuzu Effect AVM'ye nasıl gidilir, ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje Ankara Oran'da yer alıyor.

01 Burda AVM'ye nasıl gidilir? Ulaşım ve adres bilgisi!

01 Burda AVM'ye nasıl gidilir? Ulaşım ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Bugün hizmete açılan AVM 150 milyon dolar yatırım bedeline sahip.

yeşil hastane nasıl olur Haberi

yeşil hastane nasıl olur

Sağlık Bakanlığının, aynı enerji kaynağının ısıtma, soğutma ve aydınlatma amacıyla kullanıldığı, kayıpların sıfıra indirildiği akıllı hastane binaları için düğmeye basmasının ardından, hayata geçirilecek projeler "Sağlık ve Kamu Binalarında Enerji Verimliliği Sempozyumu"nda masaya yatırılacak.


Sempozyum ve Sağlık ve Sosyal Dernekler Federasyonu Başkanı Opr. Dr. Orhan Koç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sağlık alanında enerjinin kullanımında tasarruf sağlamak ve verimliliğe dikkat çekmek amacıyla 3 yıl önce düzenlenen "Sağlıkta Enerji Verimliği ve Kaynak Geliştirme Çalıştayı" sonrası, sağlık tesislerinde enerji kaynaklarının daha etkin yönetimini sağlamak ve enerji giderlerini azaltmak için alınması gereken tedbirlerle ilgili önemli bir farkındalık oluşturulduğunu söyledi.


Bu doğrultuda, sağlık sektöründe artan farkındalığı pekiştirme, verimlilik artırıcı projelerin hayata geçirilmesinde model ve yöntemleri değerlendirme, yeni uygulama alanları açma, mevzuat ve uygulamadan kaynaklanan sorunları masaya yatırma...