20 / 04 / 2024

yeşil inşat pes

yeşil inşat pes

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı PES ( Premium Emlak Sistemi) uygulamasıyla kendi projelerinden avantajlı ve uygun fiyatlara gayrimenkul sahibi olmanın yollarını açıyor. Peki Yeşil GYO PES uygulamasının avantajları neler?

Türkiye Müteahhitler Birliğinden yeşil malzeme uyarısı!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB), yaptığı açıklamada yeşil inşaat malzemesinin önemine değindi. İşte TMB'nin o açıklaması...

Engin Yeşil'in imzasını taşıdı, 15 yıl hapsi istendi!

Engin Yeşil'in başka bir belgedeki imzasını taşıma yoluyla kullanıp 3 milyon dolarlık senetle icra takibi başlattığı ileri sürülen Mustafa Akman için,'Resmi belgede sahtecilik' ve 'Nitelikli dolandırıcılık' suçlarından 15 yıla kadar hapis ve 5 bin güne kadar adli para cezası istendi.

Yeşil çatı ve pasif evler yaygınlaştı!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Şenal’ın “Çevre Haftası“ için konuştu. Şenal, yeşil çatı ve pasif evlerin önemine değindi.

Engin Yeşil'den Innovia 4 açıklaması!

Yeşil Holding Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil, inşaatı duran Innovia 4 projesiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Yeşil Yatırım Holding'in payları Ana Pazar'da işlem görecek!

Yeşil Holding çatısı altında bulunan çeşitli şirketlere yatırım yapan halka açık bir şirket olan Yeşil Yatırım Holding A.Ş'nin payları, Ana Pazar’da işlem görecek.. 

Yeşil İnşaat değerleme raporu özetini yayınladı!

Yeşil İnşaat Gayrimenkul, MGI Bağımsız Denetim tarafından hazırlanan değerleme raporunun yönetici özeti ve sonuç kısmını yayınladı.

Büyükçekmece'de "Yeşil Çatı" Uygulaması başladı!

Büyükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe genelindeki park ve yeşil alanların doğal yeşil dokusunu bozmamak için, bu bölgelerde yapıların çatılarına doğal bitkiler dikiyor.

Yeşil İnşaat, Yeşil GYO'ya satışını tamamladı!

Yeşil Yapı İnşaat tarafından 19.08.2016 tarihinde duyurulan finansal duran varlık satış işleminin tamamlanması hakkında bildiri yayınladı.

Yeşil Global İnşaat, Yeşil İnşaat'taki paylarını alıyor!

Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde, önemli nitelikteki işlem tanımına giren Yeşil Global İnşaat'ın yüzde 65,44'nin Yeşil İnşaat'a 282 milyon 314 bin 5 TL bedel ile satın alınarak Yeşil Global İnşaat Turizm Otelcilik'e iştirak edilmesi teklif edildi.

Vizyon Atölyesi, İstanbul için Yeşil Yol projesi tasarladı!

17 Ağustos Marmara Depremi’nin 17. yıl dönümünde, kentlerin geleceğini kurgulamak için kurulan ‘Vizyon Atölyesi’ İstanbul’da aktif yeşil alan miktarını artırmak, olası bir depremde toplanma alanları açmak için ‘Yeşil Yol’ projesini tasarladı.

Yeşil İnşaat, Ortadoğu Enerji Sanayi'den pay aldı!

Yeşil Holding A.Ş.'nin Ortadoğu Enerji Sanayi ve Tic. A.Ş.'deki 234 bin adet payı, 136 milyon 80 bin TL bedelle EPDK'dan gerekli izinlerin alınarak Yeşil İnşaat tarafından satın alındı.

Yeşil İnşaat Sakarya Arifiye'de proje yapacak!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Arifiye Arsasında geliştirilecek Proje inşaatının ana yüklenici firması Yeşil İnşaat oldu.

Kamil Engin Yeşil kimdir?

1 Ekim 2015 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Yönetim Kurulu Başkanlığı'na atanan Kamil Engin Yeşil kimdir? İşte Yeşil'in özgeçmişi...

yeşil inşat pes Haberi

yeşil inşat pes


Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından geliştirilmiş olan PES ( Premium Emlak Sistemi)'in avantajlarıyla herkese gayrimenkul sahibi olmanın yolu açılıyor. Yeşil GYO PES uygulamasını İnnovia Suites Beylikdüzü, İnnovia Suites Tuzla ve İnnovia 4. etap projelerinde yürütüyor.


Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinde veya iştiraki olan projelerde PES uygulaması ile iki kat fazla kira garantili, uygun fiyatlara gayrimenkul sahibi olunuyor. Yeşil GYO PES uygulamasının avantajları şu şekilde;


1) 2 Kat Fazla Kira Garantili


InnoviaSuites projesinde 15 günlük, bir dönem satın alındığında Yeşil GYO, sizden satın aldığınız dönemi sizden anında kiralayarak sorun yaşamadan düzenli gelirin sahibi olmanızın yolunu açar.

Böylece kiracınız olan Yeşil GYO  yıllık %10 kira geliri ile her yıl kirada %2,5 oranında artışı gayrimenkul sahiplerine garantiliyor. Bu garanti sözleşme içerisinde yer alıyor. InnoviaSuites projesinde ödemeler...