19 / 04 / 2024

Yeşil İş-Green Business konferans tarihi

Yeşil İş-Green Business konferans tarihi

Yeşil İş-Green Business 2013 Konferansı 17-18 Eylül tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek. İstanbul Swissotel'de gerçekleşecek olan Yeşil İş - Green Business 2013 Konferansı, 5. Yılında "Değişim Zamanı" teması ile katılımcılarla buluşuyor...

AB’nin Yeşil Mutabakat kanunu inşaat malzemeleri sektörünü nasıl etkileyecek?

24 Haziran 2021 tarihinde kanunlaşan Avrupa Birliği Yeşil Mutabakatı – EU Green Deal’ yasası inşaat malzemeleri sektörünü nasıl etkileyecek?

Sabiha Gökçen Havalimanı'na Yeşil Bina Sertifikası! 

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (U.S. Green Building Council - USGBC) tarafından verilen LEED sertifikasını Gold (Altın) seviyesinde almaya hak kazandı...

Yeşil bina sektörü Türkiye'de hızlı büyüyor!

SAÜ İnşaat Mühendisliği Topluluğu'nca düzenlenen 'Yenilenebilir Enerji' konulu söyleşiye katılan ERKE Green Akademisi'nden Mert Güller, "Yeşil bina sektörü Türkiye'de daha hızlı büyüyor" dedi

Elite World Business Otel Yeşil Yıldız aldı!

Elite World Business Otel, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından başlatılan "Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisleri" projesi ve "Sürdürülebilir Turizm" kapsamında, çevreye duyarlı konaklama tesislerine verilen 'Yeşil Yıldız' unvanını almaya hak kazandı.

4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi gerçekleşti!

4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin himayesinde, International Green Roof Association (IGRA) Uluslararası Yeşil Çatı Derneği ev sahipliğinde 2021 Nisan tarihlerinde Raffles İstanbul Zorlu Center'da gerçekleştirildi.

İstanbul yeşil çatılarla nefes alacak!

4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin himayesinde, International Green Roof Association (IGRA) Uluslararası Yeşil Çatı Derneği ev sahipliğinde 20-21 Nisan tarihlerinde Raffles İstanbul Zorlu Center’da gerçekleştirildi.

Yeşil Dostu sertifika dönemi başlıyor!

Perakende ürün ve hizmet sunulan alanlar, mağazalar, marketler, AVM’ler, ofisler, restoranlar, okullar ve hastanelerin yönetim modelleri ‘ Yeşil Dostu - Green Check ’ Sertifika ile belgelendirilecek.

Yeşil Dostu sertifika dönemi başlıyor!

Sürdürülebilirlik Akademisi, sürdürülebilir iş modelleri için bir ilki gerçekleştirdi. Mağazalar, marketler, AVM ’ler, ofisler, restoranlar, okullar ve hastaneleri ‘Yeşil Dostu- Green Check’ Sertifika ile belgelendirilecek.

İncek Green yeşil bir yaşam sunuyor!

İncek Dünyası'nın en yeşil Etabı İncek Green, Ankaralılara huzur dolu bir dünya sunuyor Özel temalı, yenilikçi gayrimenkul projelerinin lideri Sinpaş GYO, Ankara'da geliştirdiği İncek Dünyası'nın en yeni etabı İncek Green'i, Ankaralılarla buluşturuyor.

Groupama Plaza Yeşil Bina adayı!

GROUP AMANIN Maslak'ta bulunan genel müdürlük binası Groupama Plaza'ya LEED (Yeşil Bina Sertifikası) almak için USGBC'ye (United States Green Building Council - Amerika Birleşik Devletleri Yeşil Bina Konseyi) başvurdu...

Garanti Bankası WWF'den Yeşil Ofis diploması almaya hak kazandı!

Garanti Bankası, Genel Müdürlük binasında başlattığı, Doğal Hayatı Koruma Vakfı’nın (WWF) Yeşil Ofis Programını (Green Office) başarıyla tamamlayarak, WWF Türkiye'den Yeşil Ofis Diplomasını almaya hak kazandı.

Garanti, WWF’den “Yeşil Ofis” diploması almaya hak kazandı!

Garanti Bankası, Genel Müdürlük binasında başlattığı, Doğal Hayatı Koruma Vakfı’nın (WWF) Yeşil Ofis Programı’nı (Green Office) başarıyla tamamlayarak, WWF Türkiye'den Yeşil Ofis Diploması’nı almaya hak kazanan ilk banka oldu...

GYODER Yeşil Binalar Seminer Programı 26 Haziran'da!

GYODER Yeşil Binalar Seminer Programı 26 Haziran 2014 tarihinde düzenleniyor. ERKE Green Academy'de düzenlenecek olan eğitimde Cemil Yaman; LEED Yeşil Bina Değerlendirme Sistemleri hakkında detaylı bilgiler aktaracak...

Yeşil İş-Green Business konferans tarihi Haberi

Yeşil İş-Green Business konferans tarihi


'İş Dünyasında Değişim' tartışılacak Türkiye'nin en güçlü sürdürülebilir iş platformu olarak kabul edilen Yeşil İş 2013'ün 5. yılında, sürdürülebilir iş dünyasının en yeni gelişmeleri tartışılacak ve yeni düşünce sistemleri şekillenecek. 


17-18 Eylül tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleşecek olan Yeşil İş - Green Business 2013 Konferansı, 5. Yılında "Değişim Zamanı" teması ile katılımcılarla buluşuyor. Türkiye'nin en güçlü sürdürülebilir iş platformu olarak kabul edilen Yeşil İş 2013'ün 5. yılında, sürdürülebilir iş dünyasının en yeni gelişmeleri tartışılacak ve yeni düşünce sistemleri şekillenecek. İş dünyasını küresel tehditlerden koruyacak yeni fırsatlardan en iyi yararlanacak şekilde küresel pazarlarda lider olarak yer almasını sağlamak hedefi ile hazırlanan program kapsamında, iş dünyasından liderler ve uluslararası konuşmacılar yer alacak. 


Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından gerçekleştirilen ve geçtiğimiz yılların büyük başarılarından güç alan Yeşil...