26 / 04 / 2024

Yeşil İş-Green Business 2013 Konferansı 17-18 Eylül'de düzenlenecek!

Yeşil İş-Green Business 2013 Konferansı 17-18 Eylül'de düzenlenecek!

Yeşil İş-Green Business 2013 Konferansı 17-18 Eylül tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek. İstanbul Swissotel'de gerçekleşecek olan Yeşil İş - Green Business 2013 Konferansı, 5. Yılında "Değişim Zamanı" teması ile katılımcılarla buluşuyor...




'İş Dünyasında Değişim' tartışılacak Türkiye'nin en güçlü sürdürülebilir iş platformu olarak kabul edilen Yeşil İş 2013'ün 5. yılında, sürdürülebilir iş dünyasının en yeni gelişmeleri tartışılacak ve yeni düşünce sistemleri şekillenecek. 


17-18 Eylül tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleşecek olan Yeşil İş - Green Business 2013 Konferansı, 5. Yılında "Değişim Zamanı" teması ile katılımcılarla buluşuyor. Türkiye'nin en güçlü sürdürülebilir iş platformu olarak kabul edilen Yeşil İş 2013'ün 5. yılında, sürdürülebilir iş dünyasının en yeni gelişmeleri tartışılacak ve yeni düşünce sistemleri şekillenecek. İş dünyasını küresel tehditlerden koruyacak yeni fırsatlardan en iyi yararlanacak şekilde küresel pazarlarda lider olarak yer almasını sağlamak hedefi ile hazırlanan program kapsamında, iş dünyasından liderler ve uluslararası konuşmacılar yer alacak. 


Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından gerçekleştirilen ve geçtiğimiz yılların büyük başarılarından güç alan Yeşil İş 2013, sürdürülebilir iş ve dünya liderlerini beşinci kez buluşturuyor ve 2 gün sürecek tartışmalar, paylaşımlar ve yenilikler için ev sahipliği yapıyor. Yeşil İş2013'te, sürdürülebilir gelecek için sürdürülebilir iş modelleri yaratmak adına çalışmalar yapan tüm taraflar biraraya geliyor. 


5. Yılında da fark yaratıyor Geçtiğimiz yıl Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakam Taner Yıldız'ın katılımı ile 80'e ulaşan çözüm ortağı ve 100 u aşan konuşmacı ile gerçekleştirilen Yeşil İş 2012'nin ardından, 2013'te artan sorumluluk ile hedeflerimizi daha da büyüttük! İş dünyasının liderleri sürdürülebilir iş dünyasının geleceğini şekillendirmek, değişimi ve en yeni gelişmeleri tartışmak, yeni düşünce sistemlerini oluşturmak üzere 


Sürdürülebilir Finansmana, Entegre Raporlamadan Karbon Yönetimine, Sürdürülebilir Yaşam ve Tüketimden Sürdürülebilir Binalara, Sürdürülebilir Turizmden Sürdürülebilir Tarım ve Gıdaya. Değişimi, güç birliği yaptığı tüm paydaşları ile gerçekleştiren Yeşil İş 2013'ün Stratejik Çözüm Ortaklığını Schneider Electric, Platin Çözüm Ortaklığım ise BASF üstleniyor. Konferansın diğer önemli çözüm ortakları arasında ise Capatect ve Rehau gibi kurumlar yer alıyor. Konferans kapsamında UNDP, Global Compact ve WWF gibi uluslararası kurumlarla işbirliği yapılırken; konferans İmsad, Taba, Gensed, Izoder, Turob gibi kurumlar tarafından da destekleniyor. 


Yeşil İş 2013'ün basın çözüm ortakları arasında ise HaberTürk, Brandage, Ekoiq, Eko Yapı, Yeşil Bina, Su ve Çevre, Gayrimenkul Türkiye gibi kurumlar yer alıyor. Tüm taraflar biraraya geliyor Kamu, özel sektör, üniversite ve STK paydaşlığının önemine vurgu yapan ve konu ile ilgili tüm tarafları biraraya getirerek farklı sektörlerdeki "sürdürülebilir iş modelleri"ne odaklanan programıyla Yeşil İş 2013, sürdürülebilirlik alanındaki yeni fırsatları ve işmodellerini katılımcılarla paylaşıyor. Konferans, yenilenebilir enerji, sürdürülebilir inovasyon, sürdürülebilir finansman, sürdürülebilir yaşam ve tüketim, sürdürülebilir turizm, sürdürülebilir belediyeler ve sürdürülebilir ulaşım gibi konuları kapsayan oldukça zengin bir içeriğe sahip. Farklı sektörleri buluşturan Yeşil İş 2013' te, iş dünyasmın liderleri, sürdürülebilir büyümenin uzmanları, özel sektör, kamu sektörü, sivil toplum ve akademisyenler gündemi değerlendirirken, iş modellerinin geleceğine şekil verecek görüşlerini aktarıyorlar.Yeşil İş - Green Business 2013'te sürdürülebilir gelecek için çalışan tüm kurumların ürünlerini ve hizmetlerini kamu ve özel sektörde yatırımcılar ve alıcılar ile buluşturan, netvvork için de önemli bir platform oluşturuluyor. 


Karbon ayak izi siliniyor Ekonomik, toplumsal ve çevresel sürdürülebilirliğe katkı sağlamak amacıyla faaliyet gösteren Sürdürülebilirlik Akademisi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sungur Bursa, "Akademi olarak bu yıl beşincisini gerçekleştireceğimiz Yeşil iş 2013: Sürdürülebilir İş Buluşması'nın Türk iş dünyasının global pazarlarda lider olması için kaçınılmaz olan sürdürülebilirlik dönüşümüne ivme kazandıracağına ve değer katacağına inanıyor; bu konudaki tüm çalışmalar için örnek teşkil etmesini temenni ediyoruz"diyor. 


Hürses Gazetesi


Geri Dön