25 / 04 / 2024

yeşil iş

yeşil iş

Türkiye’nin en güçlü sürdürülebilir iş platformu olan Yeşil İş Sürdürülebilir İş Platformu, iş dünyasının geleceğini şekillendirecek ‘değişimin yeni paradigmaları’nı bütünsel olarak ele almak amacıyla, 7.yılında ilk kez tartışma konularını zirveye taşıyor

Yeşil İş Sürdürülebilir İş Ödülleri sahiplerini buldu!

Bu sene ilk kez verilen Sürdürülebilir İş Ödülleri ve Sürdürülebilir İş Lideri Ödülleri, Sürdürülebilir İş Buluşması İstanbul Raffles’da düzenlenen Yeşil İş 2014’ te sahiplerini buldu.

Yeşil İş 2014, 23-24 Eylül'de Raffles İstanbul'da gerçekleşecek!

Yeşil İş 2014, 23-24 Eylül'de Raffles İstanbul'da gerçekleşecek. Yeşil İş: Sürdürülebilir İş Buluşması'nda bu yıl “Değişimi Yönetmek” temasının işlendiği Yeşil iş’te 130 konuşmacı ve 60 oturumla büyük bir buluşma gerçekleştiriliyor.

İş dünyası sürdürülebilir gelecek için 6. kez 23-24 Eylül'de buluşuyor!

İş dünyasının liderleri sürdürülebilir iş dünyasının geleceğini şekillendirmek üzere ülkemizin büyük sürdürülebilirlik konferansı Yeşil İş 2014 Buluşması, ‘Değişimi Yönetmek’ temasıyla 23-24 Eylül tarihleri arasında 6. kez İstanbul’da düzenleniyor.

Erdoğan Bayraktar: Çevre dostu yerleşim birimleri oluşturacağız!

Erdoğan Bayraktar 'Şehrin birçok bölümünde sadece bisikletlerin, elektrikli arabaların girebileceği çevre dostu yerleşim birimleri oluşturacağız. Bu çalışmalarımız dünya çapında da iddialı olacak ve İstanbul'un marka değerini de ciddi şekilde artıracak' d

Aydos Yeşilçam Evleri için düğmeye basıldı! Pendik'e 368 konutluk yeni proje geliyor!

Pendik'te hayata geçirilecek olan Aydos Yeşilçam Evleri için düğmeye basıldı. Aydos Yeşilçam Evleri'nde 368 adet konut ve 26 adet dükkan yer alacak.

Dünya Bankası, Türkiye'deki şirketlerin yeşil dönüşümü için 155 milyon dolarlık krediyi onayladı!

Dünya Bankası İcra Direktörleri Kurulu, sermaye finansmanı sağlanması ve özel sektör sermayesinin harekete geçirilmesi yoluyla Türkiye'deki şirketlerin yeşil dönüşümün desteklenmesi için 155 milyon dolarlık krediyi onayladı. İşte ayrıntılar...

Migros’ta Yudum ayçiçek yağı 159,90 TL’ye, tam yağlı peynir 89,90 TL’ye, çizik yeşil zeytin 79,90 TL’ye düştü!

Migros’ta 16 Ağustos’a kadar çılgın indirimler devam edecek. Bu kapsamda, Migros’ta Yudum ayçiçek yağı 159,90 TL’ye, tam yağlı peynir 89,90 TL’ye, çizik yeşil zeytin 79,90 TL’ye düştü. İşte 5 Ağustos Cumartesi Migros fiyat listesi...

Maltepe'deki Yeşil Belde Sitesi için tahliye kararı!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de depreme karşı dayanıksız olduğu belirlenmiş olan 5 blok ve 245 daireden oluşan Yeşil Belde Sitesi için tahliye kararı verildi.

A101’de iğneden ipliğe indirim geldi! Orta boy valiz 399 TL’ye, teleskop 239 TL’ye, yeşil mercimek 34,90 TL’ye düştü!

6 Temmuz’da A101’de hangi ürünlerin indirime gireceği açıklandı. Buna doğrultuda, iğneden ipliğe indirim geldi! Bu kapsamda, orta boy valiz 399 TL’ye, teleskop 239 TL’ye, yeşil mercimek 34,90 TL’ye düştü. İşte 6 Temmuz Perşembe A101 fiyat listesi...

Asgari ücretle ilgili flaş açıklama! İşveren yeşil ışık yaktı

Son dakika haberi: Türkiye İşveren Sendikası, asgari ücret zammı için açıklama yaptı. TİSK'ten yapılan açıklamada, işveren tarafı da asgari ücret zammına yeşil ışık yaktı.

Binalar ile Yerleşmeler için Yeşil Sertifika Yönetmeliği yürürlüğe alındı! İşte ayrıntılar...

"Binalar ile Yerleşmeler için Yeşil Sertifika Yönetmeliği" yürürlüğe alındı. İşte yönetmelikle ilgili tüm detaylar...

Binalar ile Yerleşmeler İçin Yeşil Sertifika Yönetmeliği!

Binalar ile Yerleşmeler İçin Yeşil Sertifika Yönetmeliği bugünkü 31864 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! Asgari ücrete Temmuz zammı için yeşil ışık geldi! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücretle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Asgari ücrete Temmuz zammı için yeşil ışık geldi. 

Yeşil Kalkınma Devrimi'yle inşaatlarda iş yapış şekli değişecek!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç, Paris İklim Anlaşması ve Yeşil Kalkınma Devrimi’yle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Kılıç, "Yeşil Kalkınma Devrimi’yle inşaatlarda iş yapış şekli de değişecek." dedi.

Türkiye İMSAD, Yeşil Mutabakat’a hazırlık için özel eğitim programı başlattı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Türkiye İMSAD, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Yeşil Mutabakat’a hazırlık amaçlı olarak üyelerine özel eğitim programı için düğmeye bastı.

Garanti BBVA’dan, sürdürülebilir binalar için özel yeşil ticari kredi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Garanti BBVA, enerji kimlik belgesine sahip bina yapıp satanlar için yeşil ticari kredi ürününü çıkardı.

Binalar ile Yerleşmeler İçin Yeşil Sertifika Uygulama Tebliği yayımlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından "Binalar ile Yerleşmeler için Yeşil Sertifika Uygulama Tebliği" Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yararlandı. 

yeşil iş Haberi

yeşil iş

Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından bu yıl 7.’si gerçekleştirilecek olan Yeşil İş 2015: Sürdürülebilir İş Zirvesi, 8-9 Ekim tarihlerinde Park Bosphorus Hotel İstanbul’da katılımcılarla buluşuyor. Türkiye’nin en güçlü sürdürülebilir iş platformu olan Yeşil İş; döngüsel ekonomi, enerji ve enerji yönetim sistemleri, inovasyon, teknoloji ve dijital dönüşüm, sürdürülebilir ürünler ve sürdürülebilir binalar gibi önemli konuları ele almak amacıyla iş dünyasını bir araya getiriyor.


İş dünyasının yeni ekonomik düzenin dinamiklerine uygun hareket etmesi gerekliliğinin bilinciyle, gerek Türkiye’nin sürdürülebilir kalkınma ve büyüme için koyduğu hedefler ve politikalar gerekse uluslararası rekabet avantajı sağlayacak, sürdürülebilir iş modellerine dönüşümü ortak değer yaratarak sağlama hedefine götürecek stratejiler, Yeşil İş 2015: Sürdürülebilir İş Zirvesi’nde şekillenecek.​

Yeşil İş 2015: Sürdürülebilir İş Zirvesi tüm paydaşları daha kapsayıcı ve değişim yolunda birleştirici olmayı hedefliyor!


Yeşil...