25 / 04 / 2024

yeşil yakalı çalışanlar etkinliği

yeşil yakalı çalışanlar etkinliği

Soyak Holding’in Sürdürülebilir Yaşam Yaklaşımı çatısı altında hayata geçirdiği gönüllülük projesi ‘Yeşil Yakalı Çalışan’lar, 23 Mayıs Cumartesi Günü bisiklet turu etkinliğinde bir araya geldi.

Çalışanların maaşları 15 bin TL’ye yükseliyor! İşte yararlanacak kişiler!

Kamu çalışanları müjdeli haberi bekliyor. Maaşların 15 bin TL'ye çıkması hedefleniyor. İşte gelişmeler ve detaylar!

Gayrimenkul sektöründe Rus hareketliliği başladı! Şirketler çalışanları için ev arıyor! 

Rusya merkezli birçok ambargodan etkilenmemek amacıyla ofislerini Türkiye’ye taşıyor. Aynı zamanda otel satın alarak turizm sektörüne de adım atmaya başlayan Rus şirketler, beyaz yakalı çalışanları için de ev arayışında. 

Binalar ile Yerleşmeler için Yeşil Sertifika Yönetmeliği yürürlüğe alındı! İşte ayrıntılar...

"Binalar ile Yerleşmeler için Yeşil Sertifika Yönetmeliği" yürürlüğe alındı. İşte yönetmelikle ilgili tüm detaylar...

Yeşil GYO'dan hisse alımı açıklaması!

Yeşil GYO, Yeşil Global'in 22.175.293 adet payının alımına oybirliği ile karar verdi.

Ekrem İmamoğlu: İstanbul'da yeşil alanları imara açan bir belediye olmayacağız!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Yeşil Alanlar Çalıştayı”nın açılış konuşmasını yaptı. İmamoğlu, "Bu şehirde asla yeşil alanları imara açan bir belediye olmayacağız" dedi...

İstanbul Yeşil Alanlar Çalıştayı 5-6 Şubat 2020'de!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi , kentin yeşil ve açık alanlarının ele alınacağı "İstanbul Yeşil Alanlar Çalıştayı" gerçekleştirecek.

Yeşil Plaza için Yapı Kayıt Belgesi alındı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Yeşil Plaza için Yapı Kayıt Belgesi alındı...

Nurgül Yeşilçay ve Necati Kocabay evleri için alışveriş yaptı!

Yapımcı Necati Kocabay ve oyuncu Nurgül Yeşilçay, önceki gün Nişantaşı'nda alışveriş yaptı. Gazetecileri görünce bir hayli şaşıran çift, ev eşyası satan bir mağazaya girerek uzun süre alışveriş yaptı.

Nurgül Yeşilçay, Necati Kocabay ile ev alışverişine çıktı!

"Geleceğin Starı" adlı programda jüri olan güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay ve sevgilisi Necati Kocabay, önceki gün birlikte alışverişe çıktı...

Yeşil Global İnşaat, Yeşil İnşaat'taki paylarını alıyor!

Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde, önemli nitelikteki işlem tanımına giren Yeşil Global İnşaat'ın yüzde 65,44'nin Yeşil İnşaat'a 282 milyon 314 bin 5 TL bedel ile satın alınarak Yeşil Global İnşaat Turizm Otelcilik'e iştirak edilmesi teklif edildi.

Kırıkkale Yeşil Vadi Projesi ilk etap çalışmaları incelendi!

Harun Tüfekci, Yeşil Vadi Projesi'ne ilişkin, "Ankara ile Kırıkkale arasındaki bu bölümü çok önemsiyoruz, gereken çalışmaları devam ettireceğiz. Burası yeni çevre yolu ve hızlı trenle beraber Ankara'yla birleşme, bütünleşmeye gidiyor." dedi.

Antalya'nın Kızılırmak ve Yeşilırmak caddelerinde tünel çalışması başlatıyor!

Projeye ilk kazma 28 Mart Pazartesi günü vuruluyor. Çalışmalar kapsamında; Yeşilırmak Caddesi'nin doğu aksı ve Sakarya Bulvarı'nın kuzey aksı, 120 gün süreyle trafiğe kapatılacak.

Gebze Yeşil Vadi Caddesi'nde revize çalışmaları başladı!

Geçtiğimiz yıl yenilenen Fatih Caddesi ve Yavuz Sultan Selim Caddesi’nin ardından bu yıl da Yeşil Vadi Caddesini yenilemek için kolları sıvayan Çayırova Belediyesi, revize çalışmalarına başladı.

yeşil yakalı çalışanlar etkinliği Haberi

yeşil yakalı çalışanlar etkinliği

Sürdürülebilir yaşam için düzenlenen bisiklet turu etkinliği; Soyak Holding CEO’su Dr.M. Emre Çamlıbel ve Soyak Holding yöneticilerinin katılımıyla ‘doğaya saygı’ mesajı verdi. Kurumsal kültürü sürdürülebilirlik üzerine inşa edilen Soyak,bu kapsamda benimsediği ilkeleri çalışanlarıyla yürüttüğü ortak projeleriyle de devam ettiriyor. 2000li yılların başından beri hayata geçirdiği bütün proje ve çalışmalarında sürdürülebilirlik ilkesini benimseyen Soyak, çalışanlar nezdindeki projesini 2014 yılında ‘Yeşil Yakalı Çalışan’ olarak başlattı. Yeşil Yakalı Çalışan olabilmek için gönüllü olarak bir iyi niyet bildirgesi imzalayan 75 Soyak çalışanı, gerek iş gerekse özel yaşamında doğayı korumaya yönelik sorumlulukları yerine getirerek bildirgeye taahhüt ediyorlar. Asansör kullanımını azaltmak, geri dönüşümlü malzemeler kullanmaya özen göstermek, gereksiz yanan aydınlatmaları söndürmek gibi sorumlulukları içeren bildirge, çalışanları toplu taşıma araçlarını ve bisiklet kullanmayı tercih etmeye teşvik...