23 / 04 / 2024

Yeşilçimen taziye evi inşaat

Yeşilçimen taziye evi inşaat

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Yeşilçimen'de yapımı devam eden taziye evi inşaatını inceledi. Başkan Gültak, aynı mahallede fen işleri ekiplerince süren asfalt kaplama ve karo kaldırım çalışmalarını da denetleyip yetkililerden bilgi aldı.

Yeşilçam Kahve Evi 2020 sonuna kadar 30 yeni şube açacak!

72 şubesi bulunan Yeşilçam Kahve Evi'nde, 2020 sonuna kadar 30 yeni şube açılması planlanıyor.

İshak Yeşil evini müzeye çevirdi!

Isparta’nın Sütçüler ilçesinde yaşayan emekli İshak Yeşil, 19 yılda biriktirdiği 2 bin eşyalık koleksiyonunu evi ve bahçesinde sergiliyor. 

Mersin Yeşilçimen'deki taziye evi açılacak!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Yeşilçimen'de yapımı devam eden taziye evi inşaatını inceledi. Başkan Gültak, aynı mahallede fen işleri ekiplerince süren asfalt kaplama ve karo kaldırım çalışmalarını da denetleyip yetkililerden bilgi aldı.

Yeşilçam emekçilerine yaşam evi projesi!

Yeşilçam Sinema Emekçileri Vakfı tarafından Yeşilçam sanatçıları için Yaşam Evi projesi hayata geçiriliyor. Projenin temel atma töreni Ekim ayında gerçekleşecek.

Erzurum Ilıca Sosyal Donatı Alanı ve Taziye Evi açıldı!

Erzurum Aziziye Belediyesi tarafından Ilıca’da hayata geçirilen sosyal donatı alanı ve taziye evi hizmete açıldı. Törene, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan da katıldı.

Batman Kozluk'a cami ve taziye evi!

Kozluk ilçesi Yıldızlı (Kevnareza) köyüne bağlı Kale Mezrasında bir araya gelen bir kaç hayırsever, mezra için Cami ve taziye evi inşaatı için kolları sıvadı

Şehitkamil Batıkent'e taziye evi inşa ediliyor!

Şehitkamil ilçesine bağlı Batıkent Mahallesinde taziye evi sıkıntısı çözüme kavuşturuluyor. 2 katlı olarak yapılacak sosyal tesis, geniş bir kullanım alanına sahip olacak.

Batman Çamlıtepe'ye taziye evi inşa edilecek!

Batman'ın gelişen semtlerinden Çamlıtepe de taziye evine kavuşuyor. Taziye evi binasının yapımına önümüzdeki günlerde başlanılacak.

Erzurum Palandöken'e 23 taziye evi inşa edildi!

Sosyal belediyecilik ilkesiyle hizmet eden Palandöken Belediyesi, ilçenin 23 farklı mahallesine 23 taziye evi inşa etti. Palandöken Belediyesi'nin yakınlarına Taziye Evlerine yenilerini eklenerek hizmet vermeye devam ediyor.

Bodrum'da Yeşilçam sanatçılarına huzurevi yapılıyor!

Yeşilçam Sineması Emekçileri Vakfı tarafından Muğla Bodrum’un Çamlık mahallesinde Yeşilçam sanatçılarının ücretsiz bakılacağı huzur evi yapılacağı açıkladı.

Denizli Merkezefendi'ye taziye evi yapılacak!

DENİZLİ'nin Merkezefendi Belediyesi, yakınlarını kaybeden vatandaşların acılarını paylaşmaları için taziye evi yaptıracak. Taziye evi proje hazırlıklarını bitiren Merkezefendi Belediyesi, projeyi dört ay içinde tamamlamayı planlıyor.

Tarsus Güney Mezarlığı Taziye evi törenle açıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından Yeşil Mahallesi'nde yapılan Güney Mezarlığı Taziye evi törenle açıldı. Belediye Başkanı Şevket Can, parolalarının sevgi olduğunu söyledi.

Van’da park ve ibadethane yapımı için 38 milyon TL harcandı!

Van Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanlığı, 2015 yılı içerisinde kentin yaşam kalitesini arttırmak ve yeşil alanların genişletilmesi için park, yeşil alan, taziye evi, camii ve temizlik için 38 milyon TL’lik bir yatırım yaptığı belirtildi.

Yeşilçimen taziye evi inşaat Haberi

Yeşilçimen taziye evi inşaat

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, yeni dönemle birlikte, hem çalışmaları yerinde denetlemek, hem de vatandaşların taleplerini dinlemek üzere mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Yeşilçimen'de yapımı devam eden taziye evi inşaatını inceleyen Başkan Gültak, aynı mahallede fen işleri ekiplerince süren asfalt kaplama ve karo kaldırım çalışmalarını da denetleyip yetkililerden bilgi aldı.

Sabah'ta yer alan habere göre, Akdeniz Belediyesi'nin, vatandaşların yıllardır özlemini çektiği hizmetleri mahalleye sunduğunu söyleyen Yeşilçimen Mahalle Muhtarı Cemal Akçay, 'Sayın Belediye Başkanımıza, mahallem adına çok teşekkür ediyorum. Taziye evi, gerçekten yıllardır mahalleli olarak hasretini çektiğimiz bir yapıydı. Şu anda hem taziye evimizin inşaatı aralıksız devam ediyor, bir yandan da sokak ve kaldırımlarımız baştan sona yenileniyor. Bu nedenle Sayın Başkanımıza, başkan Hatay'ın? Yayladağ ilçesindeki Beyaz Kumsal mevkisinden 20 metre...