26 / 04 / 2024

yeşildağ inşaat kağıthane

yeşildağ inşaat kağıthane

Sıra Evler Kağıthane fiyatları 235 bin liradan başlıyor. 87 adet konuttan meydana gelen Yeşildağ Sıra Evler projesinde teslimler Mart 2017 yılında yapılıyor...

Yeşildağ Sıra Evler satılık!

Yeşildağ Sıra Evler projesi dört blokta 87 daireden meydana geliyor. Kağıthane'de yer alan Yeşildağ Sıra Evler projesinin Mart 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

Bilek Otel kapasite artışı için başvuru yapıldı! Kağıthane'deki otelin oda sayısı 222'ye çıkarılacak!

Bilek Turizm Madencilik İnşaat şirketi, "Bilek Otel" işletmesinin kapasite artışı için başvuru yaptı. İstanbul Kağıthane'de yer alan otelin toplam bedeli 60.272.546,2 TL olarak belirlendi.

Florya Metal İnşaat Kağıt Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florya Metal İnşaat Kağıt Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Can Şimşek tarafından kuruldu.

İstanbul'da 739 bin TL'ye arsa sahibi olabilirsiniz! Kağıthane Belediyesi 92 metrekarelik arsayı satıyor!

Kağıthane Belediyesi, İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Şirintepe Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. Peki Kağıthane Şirintepe'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi 127 milyon 111 bin 877 bin 51 TL sermaye bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilkemer İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Parçaları Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilkemer İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Parçaları Şirketi  Ümraniye’de  400 bin TL sermaye bedeli  ile Turgay Ertuğrul tarafından kuruldu.

Yeşildağ İnşaat Kağıthane'de dönüşüme giriyor!

Kağıthane'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Yeşildağ İnşaat ilçede yeni bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Kanal İstanbul'un inşaatı kaç yıl sürecek?

Bir televizyon programına katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik açıklamalarda bulundu. Karaismailoğlu proje inşaatının 5 yıl süreceğini açıkladı. 

Kağıthane Gültepe Kapalı Otopark projesinin inşaatı başladı!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlut Öztekin'in önem verdiği projelerden biri olan Gültepe Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi'nin inşaatı başladı. 

Sarmet-San Plastik Metal İnşaat Kağıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sarmet-San Plastik Metal İnşaat Kağıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sarmet-San Plastik Metal İnşaat Kağıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Filyos Limanı'nın 2'nci ihalesini 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat aldı!

“2. Abdülhamit’in Rüyası” olarak tanıtılan Filyos Limanı için ikinci bir ihale gerçekleştirildi. İkinci ihale “Pazarlık” usulüyle düzenlendi. İhale 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat’a verildi. İhale sonucu tam 439 gün sonra açıklandı.

Engin Yeşil'in imzasını taşıdı, 15 yıl hapsi istendi!

Engin Yeşil'in başka bir belgedeki imzasını taşıma yoluyla kullanıp 3 milyon dolarlık senetle icra takibi başlattığı ileri sürülen Mustafa Akman için,'Resmi belgede sahtecilik' ve 'Nitelikli dolandırıcılık' suçlarından 15 yıla kadar hapis ve 5 bin güne kadar adli para cezası istendi.

yeşildağ inşaat kağıthane Haberi

yeşildağ inşaat kağıthane


İstanbul Kağıthane'ye bağlı Talatpaşa Mahallesi'nde yükselen Yeşildağ Sıra Evler projesi Yeşildağ İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Yeşildağ Sıra Evler projesi dört blokta 87 adet konuttan meydana geliyor. Yeşildağ Sıra Evler projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+2 dubleksler yer alıyor.



Sıra Evler Kağıthane fiyatları!


Sıra Evler Kağıthane fiyatları 1+1 dairelerde 235 bin lira, 2+1 dairelerde 295 bin lira, 3+1 dairelerde 395 bin liradan başlayarak değişiyor.


Kağıthane Yeşildağ Sıra Evler teslim tarihi Mart 2017 yılı olarak belirtiliyor. Yeşildağ Sıra Evler'de yüzde 50 peşinatla, 36 ay sıfır faiz taksitli ödemeler yapılıyor.



Tel: 444 9 344 / 0 (212) 210 93 44

Web: http://www.yesildaginsaat.com/

Gülcihan...