29 / 03 / 2024

yeşilkoru evleri nerede

yeşilkoru evleri nerede

Aydın İnşaat'ın Yenidoğan'da inşa ettiği Yeşilkoru Evleri kampanya dönemini başlattı. Projede yer alan 96 dairenin her biri 141 metrekare büyüklüğünde ve fiyatlar 130 bin YTL'den başlıyor.

Elexia Topkapı Evleri nerede?

Yeşil GYO tarafından hayata geçirilen Elexia Topkapı projesi konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. Peki Yeşil GYO Elexia Topkapı Evleri nerede?

Hakyapı Yeşilbağ Pendik Evleri nerede?

Toplam 68 adet konuttan oluşan Hakyapı Yeşilbağ Pendik Evleri Hak Yapı imzasıyla dizayn ediliyor. Proje 10 katlı tek blok halinde yükseliyor. Peki Hakyapı Yeşilbağ Pendik Evleri nerede?

Prestij Elit Evleri nerede?

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği Prestij Elit Evleri 'nde fiyatlar 329 bin TL'den başlıyor ve 369 TL'ye kadar çıkıyor . Peki Prestij Elit Evleri nerede?

Rings İstanbul Evleri nerede?

Rings İstanbul'da 1+1'den 5+2'ye kadar farklı şekilde dizayn edilen daireler bulunuyor. Selin Yapı imzası ile yükselen projede yüzde 20 indirim uygulanıyor. Peki Rings İstanbul Evleri nerede?

İnistanbul Evleri nerede?

51 bin 353 metrekaresi yeşil alana ayrılmış olan Topkapı İnistanbul projesi İstanbul Avrupa Yakası’nda inşa ediliyor. Projede 3565 adet konut yer alıyor. Peki İnistanbul Evleri nerede?

Vadişehir Başakşehir Evleri nerede?

Vadişehir Başakşehir Evleri projesi Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Yüzde 75'i yeşil alan için ayrılan projenin 1. etabında 650 adet daire ve 50 adet cadde mağazası yer alıyor. Peki Vadişehir Başakşehir Evleri nerede?

Marina Ankara Evleri nerede?

Marina Ankara Konutları 2 Nisan Perşembe günü görücüye çıkacak. Projenin 4, 6 ve 7. blokları için ön satış süreci devam ediyor. Peki Marina Ankara Evleri nerede?

Adana Kız Kalesi Asude Evleri nerede?

Adana Kız Kalesi Asude Evleri yeşil alan için 12 bin metrekare ayırdı. Daire fiyatları 120 bin TL'den başlangıç gösteren Adana Kız Kalesi Asude Evleri nerede?

Kale Bayar Evleri nerede?

9 bin 890 metrekare üzerinde yayılan Kale Bayar Evleri 4 bin 610 metrekare alanını yeşil alan için ayırdı. Kale Bayar Evleri nerede sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Siyahkalem Köy Evleri nerede?

Toplamda 1.167 adet daireden meydana gelen Siyahkalem Köy projesinin teslim tarihi 2016 yılının Aralık ayı olarak belirlendi. Peki satış süreci devam eden Siyahkalem Köy Evleri nerede?

Balat Suites Evleri nerede?

Ömer Kumova İnşaat imzası ile yükselen Balat Suites Konutları'nın satış süreci devam ediyor. Peki daire fiyatları 200 bin TL'den başlayan Balat Suites Evleri nerede?

The İstanbul Veliefendi Evleri nerede?

Toplamda 68 bin 33 metrekare alan üzerine yayılan The İstanbul Veliefendi projesi 786 adet daireden oluşuyor. Peki satış süreci devam eden The İstanbul Veliefendi Evleri nerede?

İstmarina Evleri nerede?

1.424 daireden oluşan İstmarina Evleri 5 blok ile yükseliyor. Dap Yapı imzası taşıyan projenin teslim tarihi 2016 yılı Ağustos ayı olarak planlanıyor. Peki İstmarina Evleri nerede?

yeşilkoru evleri nerede Haberi

yeşilkoru evleri nerede

İşadamlarına toplantı salonu Aydın İnşaat tarafından Yenidoğan'da yapılan Yeşilkoru Evleri, 15 Nisan 2008'de sahipleriyle buluşacak. Beş bin metrekare alan üzerine kurulan ve üç ayrı bloktan oluşan projede 141 metrekarelik tek tip daire bulunuyor. 96 dairenin yer aldığı projede 170 bin ile 190 bin YTL olan fiyatlar, kampanya dolayısıyla 130 bin ile 165 bin YTL arasında değişiyor.

24 saat güvenlik sistemi

Yeşil alanları, çocuk yüzme havuzu ve parkı, yürüyüş parkuru, tenis ve basketbol sahaları ile jimnastik salonunun bulunduğu Yeşilkoru Evleri'nde, kapalı ve açık otoparklar da yer alıyor. İş adamları düşünülerek toplantı salonlarının yapıldığı projede, 24 saat güvenlik sağlanacak. 11 ay önce başlayan ve yüzde 80'i tamamlanan...