25 / 04 / 2024

Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi

Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da hizmete açılacak olan Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi'ne ilişkin paylaşım yaptı.

1954'te Baruthane sahasına 50 bin kişilik şehir planı! Bakırköy'den Yeşilköy'e kadar...

1954 yılında İstanbul'da Bakırköy'den Yeşilköy'e kadar uzayan Baruthane sahasında yeni şehrin yapımı planlanmış.

İstanbul Belediyesi 1942'de Yeşilköy ve Florya arasında evler inşa edecekmiş!

İstanbul Belediyesi 1942 yılında Yeşilköy ve Florya arasında evler inşa edecekmiş. Belediye proje için 20 bin lira sermaye ayrılmış. Daire fiyatları ise 5 bin ile 10 bin arasında satılacakmış...

Prof. Dr. Ahmet Ercan: Fikirtepe Kadıköy kıyımıdır, kentsel sömürüye dur de!

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, kentsel dönüşüm projelerine ilişkin paylaşım yaptı. Ercan, "Kadıköy Fikirtepe'de yapılan kentsel dönüşüm değil, bozuşumdur" diye ifade ederek "Depremi bahane eden, kentsel sömürüye dur de!" dedi.

Prof. Dr. Osman Bektaş tek tek sıraladı: Büyük İstanbul depreminde zaman doldu mu? Bu sefer ters köşe...

Prof. Dr. Osman Bektaş, beklenen İstanbul depremi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve herkesi şaşırttı. Peki büyük İstanbul depreminde zaman doldu mu? İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Altunışık, 6 Şubat'ta yıkılan binalara ilişkin hazırladıkları rapor hakkında bilgi verdi

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremde 11 kentte büyük bir yıkım meydana geldi. Bu kapsamda çalışma yapan Prof. Dr. Altunışık, 6 Şubat'ta yıkılan 500'e yakın binalara ilişkin hazırladıkları rapor hakkında bilgi verdi.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Ercan 12 yıl önceki Van depremini hatırlattı: Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı

Van'da 9 Kasım 2011'de meydana gelen, 40 kişinin hayatını kaybettiği 5,6 büyüklüğünde depremle ilgili anısını paylaşan deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan,'' Eğer çalışmaya gitmeyip, Bayram Oteli'nde kalmış olsaydım; Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı" dedi.

Dikkat! Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan korkutan açıklama: 7.3 büyüklüğünde yıkıcı deprem bekleniyor!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Ercan, o ili işaret edip tarih vererek 7,3 büyüklüğünde deprem beklediğini açıkladı.

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Prof. Dr. Naci Görür'den Cumhuriyet'in 100. yıla özel açıklama: Deprem dirençli kentler oluşturmayı başaralım!

Prof. Dr. Naci Görür'den Cumhuriyet'in 100. yılına özel açıklama geldi. Görür, Cumhuriyetin 100. yılını kutlayarak, Cumhuriyet'ten çok şey beklediklerini en önemlisinin de ''Deprem dirençli Türkiye'' olduğunu açıkladı.

Yer bilimci Prof. Dr. Yücel Yılmaz'dan tüyler ürperten açıklama: İstanbul'u çok büyük deprem bekliyor!

Yer bilimci emekli akademisyen Prof. Dr. Yücel Yılmaz, Marmara'da biriken enerji ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve İstanbul ile çevresini uyardı. İşte o açıklamalar...

Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu hangi alanlarda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversitede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Arçelik’te ne iş yapıyor? İşte Gülay Barbarosoğlu'nun hayatı...

Prof. Dr. Ahmet Ercan: Büyük depremler yine olacak! Deprem uzmanı 3 madde ile açıkladı! Son dakika! 

Prof. Dr. Ahmet Ercan, yaptığı bir son dakika açıklaması ile büyük depremlerin yine olacağını belirtti. İşte deprem uzmanının o açıklaması...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan uyarı: 7.2 büyüklüğünde deprem olabilir: Deprem üretebilecek o illeri peş peşe sıraladı

İllerin üreteceği depremlere vurgu yapan Prof. Dr. Ahmet Ercan‘dan yeni bir uyarı geldi. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan büyüklüğü 5 ve 7'nin üzerine deprem üretebilecek 6 ili peş peşe sıraladı.

Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi Haberi

Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da hizmete açılacak Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi'ne ilişkin paylaşım yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "45 gün içinde bitirilmesi sözünü verdiğimiz 1008 yatak kapasiteli Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi'ni bugün hizmete açıyoruz. Ülkemize, milletimize hayırlı uğurlu olsun." ifadelerine yer verdi.

Yapılan paylaşımda, hastanenin yapımına ilişkin görüntüler ve bilgilere de yer verildi.

Toplam 125 bin metrekare alanda hayata geçirilen Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesinin, 75 bin metrekare kapalı alanı mevcut. Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesin'nde 432'si yoğun bakım olmak üzere, gerektiğinde yoğun bakıma dönüştürülebilecek toplam 1008 yatak ve 16 ameliyathane mevcut.

İstanbul'daki sahra hastaneleri 8 soruda tüm...