20 / 04 / 2024

Yeşilmavi Sur Yapı Maltepe ödeme planı

Yeşilmavi Sur Yapı Maltepe ödeme planı

Yeşilmavi Sur Yapı Maltepe ödeme planı kapsamında peşinatsız 60 ay sıfır faizle ödeme yapmak için son gün bugün. Ödeme kampanyasının bugün sona erdiği projede fiyatlar 432 bin TL'den başlıyor...

Sur Yapı Ümraniye projesiyle 378 yeni konut geliyor! Beklenen proje için düğmeye basıldı!

Yeni yatırımlar için start veren Sur Yapı, Ümraniye projesiyle 378 konut inşa edecek. Söz konusu proje 248 milyon 980 bin 288 TL'ye mal olacak.

Sur Yapı Tatil Evleri lansman için gün sayıyor!

Sur Yapı olarak bugüne kadar 127 projeyi hayata geçirdiklerine dikkat çeken Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, 2022'ye yeni bir sektörde turizm alanında çok özel bir projeyle girdiklerini vurguladı.

Sur Yapı Antalya Tatil Evleri ön satışta! 

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen ve ön talep toplama sürecinde olan Sur Yapı Tatil Evleri Antalya projesinde 20 bin TL'ye devremülk sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Sur Yapı Tatil Evleri'nden 20 bin TL'ye devre mülk sahibi olma fırsatı!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen ve ön talep toplama sürecinde olan Sur Yapı Tatil Evleri Antalya projesinde 20 bin TL'ye devremülk sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Sur Yapı'dan Türkiye’nin ilk yeşil kampanyası: Mis Gibi Hayat!

Hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Sur Yapı Türkiye'de bir ilke imza atıyor. 'Mis Gibi Hayat’ adında yepyeni bir kampanyayı hayata geçiren Sur Yapı, projelerinde yeşili korumaya önem veriyor.

Sur Yapı Yeşilmavi güncel fiyat listesi 2020!

Sur Yapı Yeşilmavi güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Yeşilmavi projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks konut tipleri bulunuyor...

Sur Yapı'dan sağlık çalışanlarına özel 15 bin TL'lik ek indirim!

Sur Yapı yüzde 20’ye varan indirimli ‘‘Rahat Bi Nefes Al’’ kampanyasına destek verdiğini açıkladı. Sur Yapı, sağlık çalışanlarına aynı adlı kampanyasının avantajlarına ilave 15 bin TL'ye varan ek indirim sunduğunu açıkladı.

Sur Yapı’nın yeni satış noktası Almanya’da açıldı!

Özel sektörün en geniş portföye sahip firmaları arasında yer alan Sur Yapı, Almanya Köln'de showroom açtı.

Sur Yapı Antalya’ya uluslararası ziyaret!

Sur Yapı'nın hayata geçirdiği, Türkiye’nin en iyi kentsel dönüşüm projesi olan Sur Yapı Antalya Projesi, dünya çapında herkes tarafından ziyaret ediliyor. Proje en son Bağımsız Devletler Topluluğu’na üye 11 ülke ve KKTC’den üst düzey ülke temsilcileri tarafından ziyaret edildi...

Sur Yapı 23 bin 400 konutluk portföye ulaştı!

Sur Şirketler Grubu’nun İstanbul ve Antalya’da yer alan 16 farklı projede 23 bin 400 konutluk portföye ulaştıklerını söyleyen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı ve KONUTDER Başkanı Z. Altan Elmas projelerini devam edeceklerini açıkladı.

Sur Yapı Antalya'da 2+1'ler 260 bin TL'ye!

Sur Yapı Antalya'da 2+1'ler 260 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Ön satışta olan projede konutların yanı sıra dev şehir parkı, hastane, okullar, alışveriş merkezi ve caddeler, teknokent ve müzeler bulunuyor.

Sur Yapı yükselişini hızla sürdürüyor!

Kredi derecelendirme kuruluşu JCR-Eurasia Rating, gayrimenkul söktörünün öncü firmaları arasında yer alan Sur Yapı ve Sur Enerji’nin Uzun Vadeli Ulusal Notu’nu A-’ye yükseltti.

JCR, Sur Yapı ve Sur Enerji’nin kredi notunu yükseltti!

JCR-Eurasia Rating, Sur Yapı’nın ve yenilenebilir enerji alanında yatırımlarını sürdüren Sur Enerji’nin Uzun Vadeli Ulusal Notu’nu A-’ye yükseltti...

Yeşilmavi Sur Yapı Maltepe ödeme planı Haberi

Yeşilmavi Sur Yapı Maltepe ödeme planı

Yeşil Mavi Maltepe projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Yeşil Mavi Evleri'nde daire teslimleri Haziran 2019 yılında yapılacak. 


İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe'de inşa ediliyor. Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Yeşil Mavi projesinde fiyatlar 432 bin TL'den başlıyor. 


Yeşil Mavi Konutları'nın büyüklükleri 63 metrekare ile 527 metrekare arasında değişiyor. Yeşil Mavi projesi 19 katlı dört blokta 268 konut ve ticari birimler bulunuyor.


Yeşilmavi Sur Yapı Maltepe ödeme planı!


Yeşil Mavi Evleri'nde sıfır peşinatla vade farkı olmadan 60 ay ya da 0,45 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Ödeme kampanyası bugün sona eriyor. 


Yeşil Mavi Sur Yapı satış fiyatları!


1+1 daireler 432 bin TL’den,

2+1 daireler 613 bin TL’den,

3+1 daireler 1 milyon 42 bin TL’den,

4+1 daireler 1 milyon 559 bin TL’den başlıyor.


Tel: 444 5 787

Web:...