20 / 04 / 2024

yetişkinlere okuma yazma kursları

yetişkinlere okuma yazma kursları

İstanbul'da ilk kentsel dönüşüm projesi Küçükçekmece'de gerçekleştirilmişti.

İstanbullular çifte bayram yaşayacak! İstanbul’da 23 Nisan Pazar günü nerede, hangi etkinlikler yapılacak?

Bu yıl iki bayram coşkusunu birden yaşıyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi de hem dini hem resmi bayram olan 23 Nisan Pazar günü İstanbullulara iki bayram coşkusunu birden yaşatmak için hem çocuklara hem yetişkinlere yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

Hileli bir şekilde el konulan gayrimenkuller ne olur?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, okuma yazma bilmeyen bir babanın gayrimenkullere çocuğu tarafından el koyması ve sonrasında gayrimenkullerin başkasına devredilmesi durumunda ne yapılabileceği soruldu.

Hollanda başkentinden genç yetişkinlere yeni bir başlangıç fırsatı!

Amsterdam Belediyesi, genç yetişkinlerin borç batağından çıkarak yüksek eğitimlerini tamamlamalarını ya da kendilerine uygun bir işe girmelerini desteklemek için proje açıkladı.

Bursa Yıldırım'da 6 yeni mahalle konağı inşa ediliyor!

Yıldırımlıların sosyal ve kültürel hayatlarına önemli katkılar sağlama hedefiyle hizmetlerine hız veren Yıldırım Belediyesi, çocuklardan yetişkinlere, gençlerden kadınlara toplumun tüm kesimlerine hitap eden mahalle konaklarının sayısını artırıyor.

İstanbul'daki mega projeler 2019'a yetişecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; yapımı devam eden mega projeleri ve Marmaray'a bağlantılı olarak metro çalışmaları, karayolu, raylı sistemler, teleferik, yeni meydanlar ve kültür merkezlerini 2019'a yetiştirmek için çalışmalarını hızlandırdı.

Balıkesir Yarka Yetiştiriciliği Tesisi projesinin ÇED toplantısı 25 Şubat'ta!

Balıkesir İli Burhaniye İlçesi'nde yer alan Yarka Yetiştiriciliği Tesisi ve Yumurta Tavukçuluğu Kapasite Artışı Projesi'nin gerçekleşmesine ilişkin ÇED toplantısı 25 Şubat günü 14:00'da gerçekleşecek.

Antalya tramvay hattı EXPO 2016'ya yetişecek mi?

EXPO 2016’ya yetiştirilmesine çalışılan tramvay hattının Aspendos ve Perge Bulvarı’ndan geçtiği kavşakta planlara işlenen bir çalışma yok. Ancak Büyükşehir Belediyesi planlarda olmadığı halde yol yapımını başlattı

EPDK’den fatura okuma kılavuzu açıklaması!

Elektrik faturalarındaki değişiklik nedeniyle tüketicilerin yaşadığı kafa karışıklığını gidermek üzere, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan (EPDK) “fatura okuma”yı kolaylaştıracak, “kılavuz” niteliğinde bir açıklama geldi.

Afyon Mareşal Fevzi Çakmak Erkek Yetiştirme Yurdu yıkım çalışmaları incelendi!

Vali Hakan Yusuf Güner, yıkımına devam edilen Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Mareşal Fevzi Çakmak Erkek Yetiştirme Yurdunda incelemelerde bulundu.

Derebahçe Sosyal Tesisi söz verilen tarihe yetişecek!

İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek mühendislerden bilgi alan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 6 dönümlük alan içerisine inşa edilen Derebahçe Sosyal Tesisi’ni söz verildiği tarihe yetiştireceklerini ifade etti.

İBB mühendis yetiştirme akademisi kuracak!

İstanbul Tramvayı projesi kapsamında yerli metro ve tramvay üretimine başlayan İBB, projenin gelişimi için mühendis yetiştirme akademisi kuracak. Ayrıca eğitimini başarıyla tamamlayan öğrencilere iş imkanı da sunulacak.

İzmir Tavuk Yetiştirme Tesisi ve Gübre Kurutma Tesisi projesinin toplantısı 24 Aralık'ta!

İzmir İli, Kemalpaşa İlçesi'nde yer alan Yumurta Tavukçuluğu Yetiştirme Tesisi ve Gübre Kurutma Tesisi projesinin yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 24 Aralık 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Kırklareli Damızlık Tavuk Yetiştirme Tesisi projesinin toplantısı 15 Aralık'ta!

Kırklareli İli Mekez İlçesi'nde bulunan Damızlık Tavuk Yetiştirme Tesisi Kapasite Artışı projesinin yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 15 Aralık 2015 günü saat 09:30'da gerçekleşecek.

yetişkinlere okuma yazma kursları Haberi

yetişkinlere okuma yazma kursları

Ayazma-Tepeüstü' de oturan gecekondu sakinleri için Bezirganbahçe'de 2 bin 640 konut inşa edildi. 11 katlı 55 bloktan oluşan konutlar, 2006'da tamamlanmış, gecekondu sakinleri yeni evlerine taşınmıştı. Küçükçekmece Belediyesi, sosyal dönüşümün de sağlanması amacıyla bilgilendirme, istihdam, sağlık ve hobi programlarından oluşan 'Bizim Halk'a Sosyal Kalkınma' projesini başlattı. Sosyolog, psikolog, anaokulu öğretmeni ve halkla ilişkiler uzmanlarından oluşan ekiple, 'Yetişkinlere Okuma Yazma' kursları düzenlendi. Konutlara taşınanlardan konfeksiyonda çalışmak isteyenler için makineci, reçmeci, overlokçu eğitimleri verildi. Kursiyerler eğitim sonrasında işe yerleştirildi.

...