29 / 03 / 2024

Yıksan İnşaat adres

Yıksan İnşaat adres

Yıksan İnşaat Hafriyat Nakliyat Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Kaşıkçı ve Murat Ökten ortaklığında kuruldu.

İşçiler Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflasını istedi!

Uzun seneler boyunca İstanbul Ticaret Odası’nın başkanlığını gerçekleştiren Mehmet Yıldırım’a ait Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflası talep edildi.

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kurşunoğlu tarafından açıldı.

Ukrayna’da Büyük İnşaat Projesi başladı!

Ukrayna’da, sosyal altyapı tesisi ve 4 bin kilometrelik yolların yapımını içeren Büyük İnşaat projesi kapsamında 300’den fazla tesisin eş zamanlı olarak inşaat çalışmalarına başlandı...

İki Aslan Bina Yönetimi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

İki Aslan Bina Yönetimi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi 80 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Tiftak tarafından kutuldu.

Yüksek İnşaat Mühendisi Osman Nuri Mörel vefat etti!

Yüksek İnşaat Mühendisi Osman Nuri Mörel vefat etti. İTÜ-1948 Sınıf Arkadaşları taziye ilanı yayınladı. 

Türkköy Grup İnşaat Müteahhitlik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkköy Grup İnşaat Müteahhitlik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Sulyman Bahjat Namat tarafından kuruldu.

Yılmaz İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yılmaz İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Üsküdar'da 18 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Koç Atık Yönetimi İnşaat Hafriyat Nakliye Temizlik Emlak Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Atık Yönetimi İnşaat Hafriyat Nakliye Temizlik Emlak Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile bugün Çağrı Koç tarafından kuruldu.

Yüksek İnşaat Mühendisi Yılmaz Çekirge vefat etti!

Yüksek İnşaat Mühendisi Yılmaz Çekirge vefat etti. Çekirge'nin ailesi ve sevenleri taziye ilanı yayınladı.

Yöney İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Yöney İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Yöney tarafından kuruldu.

Yıksan İnşaat Hafriyat Nakliyat Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıksan İnşaat Hafriyat Nakliyat Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Kaşıkçı ve Murat Ökten ortaklığında kuruldu.

Büyüklü İnşaat Elektrik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyüklü İnşaat Elektrik Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Bayrak Mızrak ve Can Büyüklü ortaklığında kuruldu.

Kuyaş Büyükartı İnşaat'ın adı Kuyaş Ekgrup İnşaat oldu!

Kuyaş Büyükartı İnşaat Ve Yatırım A.Ş.'nin ünvanı Kuyaş Ekgrup İnşaat Ve Yatırım A.Ş. olarak değişti...

Yıksan İnşaat adres Haberi

Yıksan İnşaat adres

Yıksan İnşaat Hafriyat Nakliyat Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Kaşıkçı ve Murat Ökten ortaklığında kuruldu.

Yıksan İnşaat Hafriyat Nakliyat Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
- Her Türlü İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. - Yurt içi ve yurt dışında resmi ve özel kuruluşlara ve kişilere her türlü inşaat , taahhüt işleri yapmak. Her türlü gayrimenkulü almak inşaat etmek veya ettirmek, kiralamak, satmak veya ipotek etmek, aldığı gayrimenkullerin taksim ve infaz işlerini yapmak, başkalarına ait gayrimenkuller üzerine ipotek kabul etmek, cins tashihi yaptırmak, menkul ve gayrimenkuller üzerinde her türlü tasarrufta bulunmak. Başkalarına ait gayrimenkuller üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak, kiraya vermek, Şirket konusu ile ilgili...