26 / 04 / 2024

yıl sonu kampanyaları

yıl sonu kampanyaları

Türkiye'nin önde gelen markalı konut üreticileri ev almak isteyenlere birbirinden fırsatlar sunmaya başladı. Taksitler uzatıldı, peşinatlar azaltıldı.İşte yıl sonu indirimleriyle ev almak isteyenler için fırsatlar..

Adanuspark’ta peşinat ve kredi bir yıl sonra!

Anadolu yakasının yeni iş ve yaşam merkezi Kartal’ da merkezi konumu, sosyal donatıları ve kalitesiyle öne çıkan Adanuspark, son daireleri için yılın son şansını sunuyor...

Nidapark İstinye 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Tahincioğlu tarafından ve Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Nidapark İstinye projesinin 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Ege Yapı Yedikule projesi 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Ege Yapı'nın Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçireceği Fatih Yedikule projesinin 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Büyükyalı İstanbul 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı imzası ile ve Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Büyükyalı İstanbul'un 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Validebağ Konakları 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO güvencesiyle, Dap Yapı imzası ile inşa edilen Validebağ Konakları'nın 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Atlantik Fly'da yıl sonu fırsatları! 299 bin TL'ye 2+1 daire!

Atlantik Fly projesinde yıl sonu fırsatları kapsamında, ev sahibi olmak isteyenler toplam bedelin yüzde 10'unu peşin, geri kalan bedeli ise teslimde ödeyebiliyor.

Emlak Konut Ataşehir'deki 12 parselin yıl sonu değerlemesini yayınladı!

Emlak Konut GYO Ataşehir Küçükbakkalköy ve Barbaros mahallelerinde yer alan 12 adet parselin 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Atmaca Gayrimenkul'den dev yıl sonu kampanyası!

Atma Gayrimenkul yıl sonu kampanyası hazırladı. Firma kampanya kapsamında 120 aya kadar banka kredisi ve 48 aya kadar iç finansman desteği gibi birbirinden cazip fırsatlar sunuyor. 

Bahçekent Emlak Konutları 1. Etap yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bahçekent Emlak Konutları 1. Etap yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Seyranşehir 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Seyranşehir 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Riva parselleri yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Riva parselleri yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap projesi için hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut Köy projesi yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Köy projesi yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Evvel İstanbul ile Adım İstanbul yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Evvel İstanbul ile Adım İstanbul yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

yıl sonu kampanyaları Haberi

yıl sonu kampanyaları

Vade farksız 80 aya kadar yükselmesi, yatırımcıları tedirgin etti. İki seçim, ramazan ayı, peşinatsız ödeme kolaylığı ve kira bayram tatili, yaz durgunluğu garantisi veren kampanyalar derken yılın ilk dokuz ayı sektör için sona yaklaşılıyor. Fırsatlar için 'kayıp' bir dönem oldu. yatırımcıyı bekliyor.


Özellikle krediyle daire sahibi alacakların faiz boranları nedeniyle talebi ertelemesinin önüne geçmek isteyen inşaat şirketleri, uygun faiz ve vade aralıkları sunan finansman modelleri hazırladı. Vade farksız ödeme seçenekleri 80 aya kadar uzarken, hiç peşinatsız veya düşük peşinatla ev sahibi olunabiliyor.,


Konutta yılın son fırsatları

Ev almak isteyenler içinde çok sayıda alternatif bulunuyor. Peşin para ödeyerek konut sahibi olmak isteyen ancak fiyatlardaki düşüş ihtimalini düşünerek beklemeye geçenler de hatırı sayılır indirimler uygulayan inşaat firmaları bazı projelerde 4 bin liraya kadar varan kira...