20 / 04 / 2024

Türkiye'nin önde gelen markalı konut üreticilerinden yıl sonu fırsatları!

Türkiye'nin önde gelen markalı konut üreticilerinden yıl sonu fırsatları!

Türkiye'nin önde gelen markalı konut üreticileri ev almak isteyenlere birbirinden fırsatlar sunmaya başladı. Taksitler uzatıldı, peşinatlar azaltıldı.İşte yıl sonu indirimleriyle ev almak isteyenler için fırsatlar..



Vade farksız 80 aya kadar yükselmesi, yatırımcıları tedirgin etti. İki seçim, ramazan ayı, peşinatsız ödeme kolaylığı ve kira bayram tatili, yaz durgunluğu garantisi veren kampanyalar derken yılın ilk dokuz ayı sektör için sona yaklaşılıyor. Fırsatlar için 'kayıp' bir dönem oldu. yatırımcıyı bekliyor.


Özellikle krediyle daire sahibi alacakların faiz boranları nedeniyle talebi ertelemesinin önüne geçmek isteyen inşaat şirketleri, uygun faiz ve vade aralıkları sunan finansman modelleri hazırladı. Vade farksız ödeme seçenekleri 80 aya kadar uzarken, hiç peşinatsız veya düşük peşinatla ev sahibi olunabiliyor.,


Konutta yılın son fırsatları

Ev almak isteyenler içinde çok sayıda alternatif bulunuyor. Peşin para ödeyerek konut sahibi olmak isteyen ancak fiyatlardaki düşüş ihtimalini düşünerek beklemeye geçenler de hatırı sayılır indirimler uygulayan inşaat firmaları bazı projelerde 4 bin liraya kadar varan kira garantisi veriyor. 


Sözcü


Geri Dön