28 / 03 / 2024

yılbaşı Uransan

yılbaşı Uransan

Yılbaşında Uransan kazandıracak. Urankent sakinlerinin bir arada olacağı yılbaşı mangal partisinde yapılacak çok özel hediye çekilişi ise 3 şanslı aileye yeni yılın ilk büyük ödüllerini kazandıracak

TOKİ, Doğudaki konutları yılbaşından sonra teslim edecek!

TOKİ Başkanı Turan "Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde konut inşa etmeye başladık, bütün bölgede rezerv konut inşaatlarına başladık. Yılbaşından sonra belli bölgelerde teslimlere de başlayacağız." dedi.

İstanbul 216'da yılbaşı öncesi avantajlı fiyatlar!

Baysaş İnşaat tarafından Fikirtepe’de 2 etap halinde inşa edilen İstanbul 216 Konutları’nda yılbaşı öncesi avantajlı fiyatlarla konut sahibi olmak için son fırsatlar… Gün geçtikçe gelişen ve prim yapan projede konut fiyatlarının güncellenmesine sayılı günler kaldı…

Yunuseli BGC Konutları'nda anahtarlar yılbaşında teslim edilecek!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Bursa'da yapımı devam eden projelerin şantiyelerini gezerek, "Yunuseli BGC Konutları projesi, bitiş noktasına geldi. İnşallah yılbaşına kadar teslim edeceğiz." dedi.

Ritim İstanbul'da en prestijli yılbaşı fırsatı!

"Ritim İstanbul'da en prestijli yılbaşı fırsatı" sloganıyla tanıtılan Ritim İstanbul Ofisleri hemen teslim ediliyor. Proje 32 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Yılbaşı konut kampanyaları 2016!

2016’ya yeni bir yuva ile girme fırsatı sunan firmalar kampanyalarda birbiriyle yarışıyor, işte indirim, 0 faiz ve vade imkanlarının yer aldığı yılbaşı konut kampanyaları 2016...

Teknik Yapı Metropark'ta yılbaşı fırsatları!

Teknik Yapı Metropark'ta yılbaşı fırsatları kapsamında yüzde 1 peşinat ve 0 vade farkıyla daire sahibi olunabiliyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşeceği proje 1.412 adet daireden oluşuyor.

Bodrum'da yılbaşı pazarı açıldı!

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Bodrum Şubesi tarafından 19’uncusu gerçekleştirilen yılbaşı pazarı açıldı. OASİS Alışveriş Merkezi otoparkında kurulan yılbaşı pazarında birbirinden değerli hediyelik ürünler stantlarda yerini aldı.

Esta Yemek Takımı ile yılbaşı sofralarınıza estetik katın!

Esta Yemek Takımı’nın yeşilin huzur veren tonuyla renklendirdiği, davetkar sofralar, yılbaşı gecesini unutulmaz kılmak isteyenleri bekliyor.Esta Koleksiyonu ile zarafet ve şıklık, uzun saatler süren yılbaşı sofralarında, gece boyu sizlere eşlik ediyor.

Dyo’dan yılbaşına özel Emoji DYO kampanyası!

Dyo’nun yılbaşına özel hazırladığı “Emoji DYO” uygulamasına katılanlar yeni yıldan beklentilerini ve dileklerini 3 emoji seçerek anlatacak. Kampanya 01 Ocak 2016 tarihine kadar sürecek.

DKY Kartal'da yılbaşı fırsatının bir tık fazlası!

"DKY Kartal'da yılbaşı fırsatının bir tık fazlası" sloganıyla tanıtılan projede 331 adet konut ve ticari birimler bulunuyor. Proje 22 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Balance Güneşli yılbaşı partisi 23 Aralık'ta!

Balance Güneşli yılbaşı partisi düzenliyor. 23 Aralık Çarşamba günü Balance Güneşli satış ofisinde gerçekleşecek yılbaşı partisi 16:00-19:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Bernardo'dan yılbaşı sofra tasarımı püf noktaları!

Sofra Tasarım Uzmanı Bernardo, yılbaşında da davetlere ev sahipliği yapacak olanlara kolaylıkla uygulayabilecekleri, sofra tasarımının püf noktalarını açıklıyor.

Porio Venezia, yılbaşı gecesinde ışıltılı sofraya davet ediyor!

Koleksiyonlarıyla fark yaratan Porio, Venezia ile özel geceler için doğru bir tercih olduğunu gözler önüne seriyor. Porio, yeni serisi Venezia ile unutulmaz yılbaşı sofraları için doğru bir tercih olarak dikkat çekiyor.

yılbaşı Uransan Haberi

yılbaşı Uransan

Ankara’da konforlu ve rahat yaşamı şehir merkezine yakın konuma getiren Uransan, 2014 yılına ev sahipleriyle veda etmeye hazırlanıyor. Urankent sakinlerinin bir arada olacağı yılbaşı mangal partisinde yapılacak çok özel hediye çekilişi ise 3 şanslı aileye yeni yılın ilk büyük ödüllerini kazandıracak.


Bu yılın Uransan için oldukça iyi geçtiğini belirten Uransan Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, Urankent sakinlerine teşekkür etmek ve yeni yılı birlikte karşılamak için yılbaşı partisi düzenlemeye karar verdiklerini ifade etti.


Yılbaşından bir gün önce satış ofisinlerinde Urankent sakinleriyle bir araya geleceklerini bildiren Çelik, “Geçen yıl Uransan için çok iyi geçti. Yeni yıl için de hedeflerimiz büyük. Özellikle ön talepleri topladığımız yeni projemiz Queen Park ile yeni yıla iddialı giriyoruz. Bu yılı bizimle birlikte geçiren tüm Urankent sakinleriyle 30...