19 / 04 / 2024

Yıldırım Kule kiralama

Yıldırım Kule kiralama

Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım, 6 Hollanda Büyükelçiliği’nin tüm birimleri ile 11 yıllık kiralama protokolü imzalandığını söyledi...

Yıldırım Belediyesi'nden 29 yıllığına kiralık öğrenci yurdu!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'daki öğrenci yurdunu 29 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 5 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı!

Konya yolu üzerinde hayata geçen lokasyonu ve marka karması ile Ankara’nın en gözde iş ve yaşam merkezi Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı.

Yıldırım Kule, Hollanda Büyükelçiliği'ne ev sahipliği yapacak!

Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım, 6 Hollanda Büyükelçiliği’nin tüm birimleri ile 11 yıllık kiralama protokolü imzalandığını söyledi...

Yıldırım Kule'de son 18 ofis için kampanya!

Konya Yolunda inşa edilen Yıldırım Kule, hayata geçireceği proje ile bir ilke imza atarak; ofis sahiplerinin can dostlarına kapılarını açacak.

Yıldırım Kule çalışma hayatına yeni bir soluk getiriyor!

Ankara’nın prestijli projesi Yıldırım Kule, çalışma hayatınıza yeni bir soluk getiriyor.  Yaşam standardınızı yükselten proje özgün tasarımı ve modern mimarisi ile fark yaratıyor.

Yıldırım Kule'de sınırlı sayıda kiralık cadde mağazaları!

Yıldırım Kule projesi cadde mağazaları ve dükkanlarıyla Ankara'ya yeni bir soluk getiriyor. Yıldırım Kule, birçok küresel firmayı bünyesinde barındıracak.

Yıldırım Kule'de KDV kampanyası Şubat 2018’e uzatıldı!

Yıldırım Kule'de Kasım ayında başlatılan KDV kampanyası satış anlamında olumlu etkilediği için kampanya Şubat 2018’e kadar uzatıldı..

Yıldırım Kule'de uygun aidat avantajı!

Sıradan kalıpların dışına çıkan farklı bir mimariyle hayata geçirilen ve Ankaralıların karşısına çıkan Yıldırım Kule, uygun aidat ile de fark yaratıyor.

Ankara Yıldırım Kule kazandırıyor!

Başkent’in merkezi Konya yolunda inşa edilen Yıldırım Kule'nin şehrin tam merkezinde bulunduğunun önemle altını çizen Yıldırım Grup İcra Kurulu ve Fertaş A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım “2018’e kadar KDV’niz bizden” dedi.

Yıldırım Kule basın lansmanı 21 Eylül'de!

Yıldırım Grup güvencesiyle Ankara’nın gözde lokasyonlarından Konya Yolu’nda yükselen Yıldırım Kule basına tanıtılıyor.

Zafer Yıldırım, Yıldırım Kule'yi anlattı!

Ticari hayatta yılların tecrübesine rağmen hala ilk gün ki heves, heyecan ve azimle yeni projeler üretmeye devam eden Yıldırım Grup, 50. Yılını Cevizlidere’de inşa ettikleri Yıldırım Kule ile taçlandırıyor.

Zafer Yıldırım, Yıldırım Kule projesinin detaylarını anlattı!

Konya Yolu’nda hayata geçen Yıldırım Kule projesinin detaylarını anlatan Yıldırım Grup İcra Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım “Yıldırım Kule’yi hayata geçirirken kendi iş yeri ihtiyaçlarımızdan yola çıktık. Farklıysan ancak fark edilirsin ”dedi.

Binali Yıldırım: Üniversite teknoparkları kiralama yeri değildir!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım: Üniversitelerin teknoparkları bir kiralama yeri değildir. Sanki Maslak'ta bir plazanın katlarını kiraya verir gibi 'efendim metrekaresi şu kadar' gibi bir anlayış bizi bir yere götürmez

Yıldırım Kule kiralama Haberi

Yıldırım Kule kiralama

Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, Yıldırım Kule’nin bünyesinde birçok başarılı firmayı ağırlamasının ve tercih edilmesinin nedenlerini anlattı. Yıldırım şunları söyledi; "Yıldırım Kule’yi hayata geçirmenin verdiği başarı ve mutlulukla projemizde yer alan ve kiralama yapan nice firmalarla bugünlere geldik. Yıldırım Kule’nin merkezi konumu, ofis alanlarındaki kat yüksekliğinin standartların üzerinde olması, yeni nesil cam teknolojisi, metrekare ve kat seçeneklerinin çeşitliliği, 3m/sn hızlı asansör trafiği, özel tam donanımlı güvenlik sistemi, yönetim hizmetleri, geçişli ve soft otopark planlaması, tam katta açılabilir toplantı salonları gibi detaylarıyla tercih edilirken, takdiri de beraberinde getiriyor"

Hazırlıklar devam ediyor

Yıldırım,6 aylık süreç sonrasında Hollanda Büyükelçiliği’nin tüm birimleri ile 11 yıllık kiralama protokolü imzalandığını söyledi. Yıldırım sözlerine şu şekilde devam etti; "İhtiyaçlar doğrultusunda sunduğumuz katların her bir detayı titizlikle...