29 / 03 / 2024

yıldırım sağlık yatırımları

yıldırım sağlık yatırımları

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçede sağlık yatırımları hayata geçirmeye devam ediy

Titaş İnşaat Turizm Tarım Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Titaş İnşaat Turizm Tarım Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Taşçı tarafından kuruldu.

Sağlık Bakanlığı Malatya için kolları sıvadı! Toplam 50 yatırım planlanıyor!

Ak Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya’daki sağlık yatırımlarıyla ilgili, Sağlık Bakanlığı tarafından toplam 50 adet planlanan yatırım olduğunu açıkladı.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası yüzde 190 oranında büyüdü!

Yılın ilk 8 ayında prim üretimi %190,2 büyüyen Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, sağlık branşının lokomotifi haline geldi. TSS yaptıran sigortalıların sayısı 3 milyon 614 bin kişiye ulaştı.

Yoğun yağış ve yıldırım uyarısı: İstanbul ve diğer şehirler risk altında!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sağanak yağışlarla birlikte yıldırımların da görüleceği illeri içeren bir liste yayınladı. İstanbul da dahil olmak üzere birçok şehir, yoğun yağışlarla karşı karşıya kalabilir.

Sağlık Personeli alımlarında kura çekilecek! Kura çekim Nisan 25 ve 26'sında yapılacak!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sağlık Bakanlığı'nın 42 bin 500 yeni personel alımı süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Sağlık personeli KPSS tercihleri ne zaman yapılacak? İşte detaylar..

Sağlık Bakanlığı geçen sene olduğu gibi bu sene de 42 bin 500 personel alacak. İkinci etap Sağlık Bakanlığı alımları ile ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan açıklama yapılması bekleniyor.

Sağlık Bakanlığı ikinci etap personel alımı başladı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı tarihleri 2023! 

"Sağlık Bakanlığı 2. personel alımı ne zaman, hangi tarihte?" sorusunun cevabı sık sık arama motorlarında araştırılıyor. Sağlık Bakanlığı ikinci etap personel alımı başladı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı tarihleri 2023! 

Sağlık Bakanlığı personel alımı! Sağlık Bakanlığı 2. alım ne zaman? Bakandan açıklama geldi mi?

Sağlık Bakanlığı ikinci alım yapılacak mı, ne zaman yapılacak? İşte Sağlık Bakanlığı ikinci alıma dair detaylar!

Sağlık Bakanlığı kura çekimi yapıldı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı 2022 ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı kura çekiminin yapılıp yapılmadığı, ne zaman yapılacağı merakla araştırılmaktadır. İşte detaylar!

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı yapacak! Başvuru tarihi ve şartları...

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı yapacağını duyurdu. Peki Sağlık bakanlığı personel başvuruları başladı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı sartları belli oldu mu? İşte 2022 Sağlık Bakanlığı personel alımı ayrıntıları...

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı branşları açıklandı mı? Sağlık çalışanları hemen bakın!

Sağlık Bakanlığı, yeni yıl itibarıyla 85 bin personel alacak. Geçen sene en çok alım Hemşire kontenjanından olurken, bu seneki branş dağılımları merak ediliyor. Peki 2022 Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı branşları açıklandı mı? İşte ayrıntılar...

Yinanç İnşaat Ve Sağlık Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yinanç İnşaat Ve Sağlık Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da üstün Sağbaş tarafından kuruldu.

yıldırım sağlık yatırımları Haberi

yıldırım sağlık yatırımları

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, geniş hizmet yelpazesi dahilinde sağlık alanında da ilçede önemli yatırımları hayata geçiriyor. 

Yıldırım Belediyesi'nde yer alan habere göre, geride kalan dört buçuk yıllık dönemde ilçeye 14 aile sağlığı merkezinin yanı sıra 1 Kanser Erken Teşhis, 1 gençlik ve sağlık merkezi, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) ve 1 Toplum Ruh Sağlığı Merkezi kazandırdı. 75. Yıl, Yiğitler, Musababa, Davutkadı, Eğitim, Maltepe, Davutdede, Selçukbey, Akçağlayan, Millet, Millet 2, Yediselviler, Erikli ve Şirinevler’de aile sağlığı merkezleri vatandaşlara şifa dağıtırken, Yeşilyayla’da yapımı süren Hatice Aslanoba Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatı da yüzde 55’lik seviyeye ulaştı. 

Yıldırımlı vatandaşların tüm beklentileri göz önünde bulundurularak planlanan ve yürüme mesafesine sağlık hizmetlerine ulaşma imkanı tanıyan merkezlerin bünyesinde; muayene odaları, gebe izlem ve aile planlama...