16 / 04 / 2024

Yıldız Holding Hakkı Yıldız

Yıldız Holding Hakkı Yıldız

Yıldız Entegre, Romanya, Bulgaristan, Hırvatistan ve Rusya ’da eş zamanlı tesis kuracak, dünyada ilk 6 'ya girecek. Yıldız Entegre 4 dış yatırıma birden başlıyor.

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Haydar Ali Yıldız'dan Beyoğlu Kültür Yolu açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Beyoğlu Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Beyoğlu Kültür Yolu projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız söz konusu çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Yıldız Günay: TEV'de bağışların büyük bölümünü gayrimenkul oluşturuyor!

TEV Genel Müdürü Yıldız Günay, Türk Eğitim Vakfı hakkında açıklamalarda bulundu. Günay; "Gayrimenkul yönetimimiz aynı zamanda mali işler yönetimimiz çok iyi çalışıyor." dedi...

Hakkı Yıldız: Gayrimenkul sektöründe faaliyet göstermek istemiyoruz!

Gayrimenkul sektöründeki faaliyetlerinden bahseden Yıldızlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yıldız, "Biz şuna karar verdik, herkes sevdiği ve bildiği işi yapmalı. AVM yatırımımız var, sektörden çıkmayacağız ama devam etmek istemiyoruz." dedi...

Yıldız Holding 2 milyar dolarlık gayrimenkulünü satıyor!

Hürriyet gazetesi yazarı Vahap Munyar bugünkü yazısında Yıldız Holding'in ihracata yükleneceğini ve 2 milyar dolarlık gayrimenkul satacağını açıkladı.

Yıldız Holding UCZ'yi satın aldı!

YILDIZ Holding, bir süredir market perakendeciliğinin en hareketli kuruluşlarından biri. ŞOK'u satın alarak sektöre adım atan Yıldız Holding, Diasa, Onurex gibi markaları da alarak büyümesini sürdürdü. İlerleyen süreçte Ciner Holding'ten UCZ'yi de satın alarak bu alandaki büyümesini iyice perçinledi

Yıldız Holding 2017'de 800 milyon liralık yatırım yapacak!

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker yaptığı açıklamada “Bu yıl holding olarak Türkiye’ye 800 milyon liralık yatırım yapıp 5.000 kişiye daha iş imkanı sağlayacağız' dedi.

Yıldız Holding Pendik'te cami yaptırıyor!

Yıldız Holding bünyesinde faaliyet gösteren Besler Gıda, Pendik'te cami inşa ediyor. Önceki gün temeli atılan caminin kısa zamanda ibadete açılması bekleniyor.

Haluk Yıldız: Rusya'da büyümeye devam edeceğiz!

Rusya’daki en büyük 4 Türk yatırımcıdan biri olduklarını ifade eden Hayat Holding Ağaç Grubu Başkanı Haluk Yıldız, Kastamonu Entegre ve Hayat Kimya şirketleriyle 700 milyon dolara yakın yatırımla girdikleri Rusya'da büyümeye devam edeceklerini açıkladı.

Yıldız Entegre Anadolu 500’de üçüncü sırada!

Yıldız Entegre, 2015'te 2,8 milyar TL'lik cirosuyla Anadolu'nun en büyük üçüncü şirketi oldu. Yıldızlar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Yıldız, orman ürünlerinde dünyanın en büyük üç şirketi arasına girmeyi hedeflediklerini söylüyor.

Yıldız Holding'in UCZ hisselerini almasına Rekabet Kurumu'ndan onay!

Yıldız Holding'in UCZ Mağazacılık hisselerinin belli oranını devralmasına Rekabet Kurumu'ndan onay çıktı. Kurum kararını resmi internet sayfasından açıkladı.

Azmüsebat Çelik'in Yıldız Holding'e devredilmesine onay!

Bünyesinde tıraş bıçağı üretim şirketi Derby'yi de barındıran Azmüsebat Çelik, Yıldız Holding'in oldu. Rekabet Kurulu, Azmüsebat Çelik’in Yıldız Holding tarafından devralınmasına onay verildiğini duyurdu.

Yıldız Holding, UCZ Mağazacılık'ı devralmak için başvuru yaptı!

Rekabet Kuruluna, UCZ Mağazacılık AŞ'nin bir kısım hisselerinin Yıldız Holding tarafından devralınmasına ilişkin başvuru yapıldı.

Yıldız Holding Hakkı Yıldız Haberi

Yıldız Holding Hakkı Yıldız

Yıldız Entegre; Romanya, Bulgaristan, Hırvatistan ve Rusya’da 4 dış yatırıma birden başlıyor. Bir büyük yatırım da Türkiye’de yapılacak. Böylece şirket 500 milyon eurosu dışarıda olmak üzere toplamda 600 milyon euro’yu (1.7 milyar TL) bulan büyük bir yatırım hamlesini başlatıyor. Yıldızlar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Yıldız, “Beş yatırım eş zamanlı başlıyor. Dışarıdaki dört yatırım proje başına 125 milyon euro’luktur. Türkiye biraz küçük olacak. Yurtdışı tesislerimiz sıfırdan kurulacak. Belki Rusya’da eski bir tesisi satın alabiliriz, görüşme var, anlaşabilirsek satın alma olabilir” dedi. 


Yıldız Entegre’nin Türkiye’deki yatırımı Manisa’da, teşvik belgesine göre 136 milyon liralık bir yatırım olacak ve melamin kaplı yonga üretecek. 


Yıldız Entegre, Yıldızlar Yatırım Holding’in altında. Yıldızlar Holding’in ayrıca gübre, ABD’de plantasyon işletmeciliği, denizcilik faaliyeti var. Bir başka önemli gelişme, demir...