28 / 03 / 2024

yıldız şehircilik eyüp silahtarağa projesi

yıldız şehircilik eyüp silahtarağa projesi

Yeşil İnşaat, Eyüp Silahtarağa dönüşümünde 3 bin konut inşa edecek. Mayıs sonunda başlaması hedeflenen Eyüp Silahtarağa kentsel dönüşüm projesi için 1 ay sonra bölgenin boşaltılması planlanıyor...

Sedef Adası, Kaşık Adası ve Yıldız Parkı’nda yapılaşmaya izin çıktı!

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresinin koruma durumunda değişiklik yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yıldız Parkı’nın çevresi ile Sedef ve Kaşık adalarının koruma ve kullanım durumlarını da değiştirdi. Parkın çevresi ve adaların bazı kısımlarında yapılaşmaya izin çıktı. 

Haydar Ali Yıldız'dan Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Ofisi'ne ziyaret!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Fetihtepe Mahallesindki Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni ziyaret etti ve çalışmalara ilişkin bilgi aldı. 

Arjantili yıldız Messi Milano'dan ev aldı!

Bayern Münih'e elenen Barcelona'da taşlar yerinden oynayacak. Bir süredir kulüp yönetiminden duyduğu memnuniyetsizlik basına yansıyan Lionel Messi ayrılmayı düşünüyor. Arjantili yıldız Messi'nin Milano'dan ev aldığı da öne sürüldü!

Ünlü yıldız Katie Price'in 'çöp evi' şaşırttı!

Katie Price'in çalışanlarından Charlie Farthing'in, ünlü yıldızın satın almak için milyonları saydı evini kötü kullandığını iddia etti...

Yıldız Holding 2017'de 800 milyon liralık yatırım yapacak!

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker yaptığı açıklamada “Bu yıl holding olarak Türkiye’ye 800 milyon liralık yatırım yapıp 5.000 kişiye daha iş imkanı sağlayacağız' dedi.

Yıldız Marmara Konaklama İnşaat Taahhüt Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Marmara Konaklama İnşaat Taahhüt Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Basri Elçi ve Eyyüp Akdulum ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 25 Şubat'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi'nde kuruldu.

Gök Yıldız İnşaat Yapı Taahhüt Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök Yıldız İnşaat Yapı Taahhüt Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökay Yıldız tarafından 40 bin TL sermaye ile 17 Aralık'ta Eyüp, Topçular Mahallesi, Rami Kışla Caddesi'nde kuruldu.

Sarı Yıldız Yapı Denetim'in proje durdurma işlemi iptal edildi!

Mimar Turgay Üçyıldız tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na açılan davada Ankara 18. İdare Mahkemesi’nin 09.10.2015 tarih ve E. 2014/1307-K.2015/1103 sayılı kararı ile “dava konusu işlemin iptaline” hükmedildi

Has Yıldız Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Yıldız Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Yıldız tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da Eyüp, Göktürk Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

MIPIM 2015'in yıldızı Kanal İstanbul oldu!

Fransa’nın Cannes kentinde başlayan MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’nda bu yıl ‘Türkiye’ geçidi yaşanıyor. İstanbul Çadırı ve içinde yer alan İstanbul maketi büyük ilgi toplarken, Kanal İstanbul projesi fuarın yıldızı oldu.

Taner Yıldız'dan kayıp kaçak bedeli açıklaması!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Elektrik parasını ödemeyenlerle alakalı, onların tahsiliyle alakalı kararlılığımız devam edecek çünkü ödeyenin de hakkını bu vesileyle korumamız lazım" dedi.

YK Yıldız İnşaat Danışmanlık Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YK Yıldız İnşaat Danışmanlık Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Yıldız tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Ocak'ta Kartal, Gümüşpınar Mahallesi'nde kuruldu.

Taner Yıldız: 10 günde 1 yıllık gaz kullandık!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, son 10 günde 2 milyar metreküp civarında doğalgaz kullanıldığını açıkladı. Bakan Yıldız, "Bu, bazı ülkelerin 1 yılık toplam ihtiyacı kadar" dedi.

yıldız şehircilik eyüp silahtarağa projesi Haberi

yıldız şehircilik eyüp silahtarağa projesi


Eyüp Silahtarağa kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızla ilerliyor. Eyüp Silahtarağa'da kentsel dönüşümü Yeşil İnşaat yapacak. Projede Yeşil İnşaat'la birlikte iki firma daha yer alıyor. İki firmanın ismi şimdilik gizli tutuluyor.


Hak sahipleriyle anlaşmaların yapıldığı Eyüp Silahtarağa kentsel dönüşüm projesi 127 bin 500 metrekare arsa alanını kapsıyor. Eyüp Silahtarağa projesinde 1 ay sonra bölgenin boşaltılması planlanıyor.


Haliç manzaralı Eyüp Silahtarağa projesinde 3 bin konutun yanı sıra, ticaret, dini tesis, ilköğretim okulu, parklar, sosyal tesis ve rekreasyon alanları inşa edilecek. Eyüp Silahtarağa'da çalışmalar Mayıs ayı sonunda başlayacak.


Eyüp Silahtarağa dönüşüm alanı