19 / 04 / 2024

yıldızeli toki kura sonuçları 2021

yıldızeli toki kura sonuçları 2021

TOKİ Sivas Yıldızeli kura sonucu 14.12.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Sivas Yıldızeli kura sonucu 14.12.2021 ve proje detayları...

TOKİ Sivas Yıldızeli projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 226 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın, Sivas projesi yarın ihaleye çıkıyor. Yıldızeli'nde yükselecek projede 226 konut yer alacak.

TOKİ Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesi için beklenen tarih geldi! TOKİ'den konut bekleyen İstanbullular dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesi için beklenen tarih geldi. Gaziosmanpaşa TOKİ projesinde 665 adet konut yer alacak.

Nisan 2023 TOKİ İstanbul kuraları resmen peş peşe çekiliyor! Başakşehir, Arnavutköy, Esenler güncel kura takvimi 2023!

Nisan 2023 TOKİ İstanbul kuraları resmen peş peşe çekiliyor... İşte Başakşehir, Arnavutköy, Esenler güncel kura takvimi 2023... Hemen bakın!

TOKİ İstanbul Nisan 2023 kuraları peş peşe çekiliyor! Esenler, Arnavutköy, Başakşehir kura takvimi resmen açıklandı!

Binlerce kişinin merakla beklediği TOKİ İstanbul Nisan 2023 kuraları peş peşe çekiliyor... Esenler, Arnavutköy, Başakşehir kura takvimi resmen açıklandı... Hemen bakın...

TOKİ’den Sivas Yıldızeli’ne 206 ucuz konut!

Aylarca duyuruları yapılan 81 ilde 250 bin konut projesi 14 Eylül 2022’de açıklandı. Ucuz sosyal konut düsturuyla yola çıkan proje Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konu projesi. İşte 8 soruda bütün detaylarıyla TOKİ Sivas Yıldızeli projesi…

TOKİ'den büyük fırsat! Taksitler 1.000 liradan bile az! Başvuru tarihleri belli oldu! Ucuz konut fırsatını kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sivas Yıldızeli projesi için başvuru tarihlerini açıkladı. Peki TOKİ Sivas Yıldızeli başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

TOKİ Sivas fiyatları ne kadar? Sivas Yıldızeli TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? Yıldızeli TOKİ fiyat listesi!

TOKİ Sivas fiyatları ne kadar ve Sivas Yıldızeli TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte Sivaslıların yüzünü güldüren TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Sivas Yıldızeli orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Yıldızeli orta gelir grubu projesinde yer alan 16 adet konut için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Sivas Yıldızeli kura sonucu 14.12.2021!

TOKİ Sivas Yıldızeli kura sonucu 14.12.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Sivas Yıldızeli kura sonucu 14.12.2021 ve proje detayları...

TOKİ Sivas Yıldızeli alt gelir kura çekilişi 14 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Yıldızeli alt gelir grubu projesinin kura çekilişi 14 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Sivas Yıldızeli alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Yıldızeli alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi 495 yeni konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Bursa Yıldırım 644 konut ihalesi bugün!

Türkiye'nin dört bir yanındaki dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Yıldırım projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

yıldızeli toki kura sonuçları 2021 Haberi

yıldızeli toki kura sonuçları 2021

Dar gelirli aileleri kira öder gibi ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Yıldızeli alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

TOKİ Sivas Yıldızeli alt gelir grubu projesi kuralı olarak satışa çıkarıldı. Projede toplam 58 adet 2+1 daire yer alıyor. 

TOKİ Sivas Yıldızeli kura sonucu 14.12.2021!
TOKİ Sivas Yıldızeli kura sonucu 14.12.2021 haberimizde yer alıyor. TOKİ Sivas Yıldızeli kura sonucu 14.12.2021 hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

TOKİ Sivas Yıldızeli alt gelir grubu projesinin başvuru dönemi 3 Aralık tarihinde sona erecek. Projedeki konutların başvuruları Ziraat Bankası aracılığıyla kabul ediliyor. 

Yıldızeli alt gelir grubu TOKİ projesindeki konutların kura çekimi 14 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Projeden yüzde 12 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

Başvuru heyecanının başladığı TOKİ Sivas Yıldızeli alt gelir...