25 / 04 / 2024

Yıldızpark Modern fiyatları

Yıldızpark Modern fiyatları

Gaziosmanpaşa ve Eyüp ilçelerinin kesiştiği İstanbul Caddesi üzerinde , Avrupa'nın en büyük eğlence ve alış veriş merkezi olan Vialand'ın hemen yanı başında yer alan projede yaşam başladı.

YıldızPark Modern' de yüzde 1 peşin, baharda taşın!

Gaziosmanpaşa İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen YıldızPark Modern projesinde toplam 397 adet konutla yükseliyor. "YıldızPark Modern' de yüzde 1 peşin, baharda taşın" kampanyasıyla yola çıkan projedeb yaşam başlıyor.

Yıldızpark Modern'de yüzde 1 peşinat! Yıl sonu teslim!

İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa'da Bayraktar Grup, Avrupa Yapı, Dasis Yapı ve Erkay Grup'un oluşturduğu Gaziosmanpaşa İş Ortaklığı bünyesinde geliştirilen Yıldızpark Modern'de yüzde 1 peşinat ile konut alınabiliyor...

Gaziosmanpaşa Yıldızpark Modern'de 191 bin 800 liraya 1+1!

İstanbul Avrupa Yakası'nda Gaziosmanpaşa ilçesinde Bayraktar Grup, Avrupa Yapı, Dasis Yapı ve Erkay Grup'un oluşturduğu Gaziosmanpaşa İş Ortaklığı tarafından inşa edilen Gaziosmanpaşa Yıldızpark Modern'de 191 bin 800 liraya 1+1 daire seçenekleri...

Gaziosmanpaşa Yıldızpark Modern'de 1.918 TL peşinatla!

Bayraktar Grup, Avrupa Yapı, Dasis Yapı ve Erkay Grup'un oluşturduğu Gaziosmanpaşa İş Ortaklığı bünyesinde geliştirilen 397 dairelik YILDIZ PARK MODERN Projesi, Gaziosmanpaşa ve Eyüp sınırlarının kesiştiği İstanbul Caddesi üzerinde yükselmekte...

Demire gelen zam inşaat sektörüne yıldırım gibi düştü! Demir fiyatları fırladı! 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde gelen indirimlerle düşüşe geçen demir fiyatları bugün gelen zamla sarsıldı. Demire gelen zam inşaat sektörüne adeta yıldırım gibi düştü. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe büyük deprem! Demir fiyatları çakıldı! 1 ton demir fiyatı ne kadar? 11 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörüne sevindiren indirim haberleri gelmeye başladı. Bugün demir fiyatlarına indirim geldi. İnşaat sektöründe büyük deprem! Demir fiyatları çakıldı! 1 ton demir fiyatı ne kadar? 11 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

TOKİ Sivas fiyatları ne kadar? Sivas Yıldızeli TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? Yıldızeli TOKİ fiyat listesi!

TOKİ Sivas fiyatları ne kadar ve Sivas Yıldızeli TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte Sivaslıların yüzünü güldüren TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

Yıldırım'da konut fiyatları prim rekoru kırdı!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde emlak fiyatları  2017 yılının ilk 9 ayında yüzde 29 prim yaparak rekor kırdı. 

Yıldız Park Modern Konutları'nda 2+1'ler 487 bin TL'ye!

Gaziosmanpaşa İş Ortaklığı tarafından İstanbul Caddesi üzerinde inşa edilen Yıldız Park Modern Konutları'nda son daireler satışta. 1+1'lerin satıldığı projede 2+1 dairelerin fiyatları 487 bin TL'den başlıyor.

Yıldız Park Ankara ev fiyatları ne kadar?

Üç blokta 181 konut ve 7 dükkandan meydana gelen Yıldız Park Ankara projesinde peşin alımlara yüzde 10 indirim uygulanıyor. Peki Yıldız Park Ankara ev fiyatları ne kadar?

Yıldız Park Altındağ fiyatları!

Yıldız Park Altındağ fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Yıldız Park Evleri'nde teslimler Mayıs 2019'da yapılıyor...

Altındağ Yıldız Park fiyatları!

Peşinde yüzde 10 indirim sağlanan Altındağ Yıldız Park Evleri Yıldız Park İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje 181 daire 7 ticaret alanından oluşuyor. işte Altındağ Yıldız Park fiyatları...

Yıldız Park Ankara daire fiyatları!

Toplam 181 daire 7 ticaret alanından meydana gelen Yıldız Park projesi Yıldız Park İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Yıldız Park Ankara daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor

Ankara Yıldız Park fiyatları 350 bin TL'den başlıyor!

Yıldız Park İnşaat tarafından hayata geçirilen Yıldız Park Ankara projesinde daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Ankara Altındağ'da inşa edilen Yıldız Park Evleri 9 bin 86 metrekare alana sahip.

Bursa Yıldırım'a modern pazar yerleri!

Yıldırım Belediyesi, ilçede modern ve hijyenik pazar yerleri inşa ediyor. Hayata geçirilen pazar yerleri Yıldırım’da alışverişte kalite standartlarını üst noktaya çıkaracak.

Sinpaş Bursa Modern, şehrin yatırım yıldızı oldu!

Sinpaş GYO imzası ile hayata geçirilen Bursa Modern, 5 yıldızlı tatil köyü konforunda, avantajlı ödeme planlarıyla keyifli bir yaşam vadediyor.

Kumru Ankara Yıldızevler 2016 fiyatları!

Kuzu Grup Kumru Ankara projesi toplamda 162 adet konuttan meydana geliyor. İşte, Kumru Ankara Yıldızevler 2016 fiyatları...

Yıldızpark Modern fiyatları Haberi

Yıldızpark Modern fiyatları

Gaziosmanpaşa ve Eyüp ilçelerinin kesiştiği İstanbul Caddesi üzerinde , Avrupa'nın en büyük eğlence ve alış veriş merkezi olan Vialand'ın hemen yanı başında yer alan projede yaşam başladı.


Toplam 397 Daire’nin yer aldığı projede 1+1 Daireler’in satışı tamamlandı. Projedeki son daireler; 2+1 (120 m2) : 442.225 TL'den, 3+1 (150 m2) : 517.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


 Projeden yer sahibi olmak isteyenler, minimum %25 Peşinat ve kalan %75’lik tutarı anlaşmalı bankalar vasıtası ile 120 aya kadar taksitle ödeyebilirler. 

Bayraktar Grup, Avrupa Yapı, Dasis Yapı ve Erkay Grup'un oluşturduğu Gaziosmanpaşa İş Ortaklığı bünyesinde geliştirilen proje'de her daireye 1 adet kapalı otopark, 24 saat güvenlik, Fitness center , Bay- Bayan Sauna ve Vitamin Bar’dan oluşan sosyal aktivite merkezi ve 1 adet açık yüzme havuzu yer...