25 / 04 / 2024

yılma tuzla çınar evleri

yılma tuzla çınar evleri

110 metrekare ile 230 metrekare arasında dairelerin 165 bin YTL ile 345 bin YTL arasında değişen fiyatlardan satıldığı Tuzla Çınar Evleri 2008'in şubat ayında tamamlanacak

M Y Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Y Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ayaz ve Yıltay Bozpınar ortaklığında kuruldu.

Hatay'da depremde ayakta kalan 100 yıllık çınar ağacı fırtınaya dayanamadı!

6 Şubat'ta gerçekleşen deprem sonrasında, başta Hatay olmak üzere peş çok şehir etkilendi. Büyük depremin ardından ayakta kalan 100 yıllık çınar ağacı fırtınaya dayanamadı.

İstanbul'daki 48 yıllık Çınar Sitesi'nde yıkım başladı!

İstanbul Küçükçekmece'de mülk sahipleri arasındaki anlaşmazlık sebebiyle bir türlü yıkılamayan, 13 blok ve 240 daireden meydana gelen 48 yıllık Çınar Sitesi'nde yıkım çalışmaları başladı. 

Pendik Belediyesi 2 adet gayrimenkulü satıyor! İstanbul'da fırsat! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtköy ve Kavakpınar'da yer alan 2 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatlar ve tüm merak edilenler...

Liva 2 Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Liva 2 Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy’de  Pınar Yalınızoğlu  tarafından kuruldu.

BİM'den ayçiçek yağına 91 liralık indirim açıklaması! O fiyatı duyan mağazada yığılmaya neden oldu

Ayçiçek yağına BİM'de 100 liraya yakın indirim yapıldığı haberi müşterilerin BİM mağazaları önünde yığılma yapmasına neden oldu. '5 litrelik ayçiçek yağında dev indirim 91 lira düştü' şeklinde kulaktan kulağa yayılan haberle ilgili açıklama yapıldı.

Üsküdar Belediyesi 2 adet arsa satıyor: 14.4 milyon TL'ye!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Kadıköy ve Tuzla'da yer alan 2 adet arsayı 14 milyon 389 bin 200 TL toplam bedelle satışa çıkardı.

Çekmeköy Sırapınar 1/1000  ölçekli plan tadilatı askıda!

Çekmeköy İlçesi, Sırapınar Mahallesi, 755 parselin Bitişiğindeki Kadastral Boşluğun Bir Kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli 26.07.2021 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı Tadilatı askıya çıkarıldı.

Herkes merak ediyor! Emlak vergisi için dava açılabilir mi?

Emlak vergisindeki yükselişler gündemden düşmüyor. Avukat / Arabulucu / Ph.D. (Maliye-Vergi Hukuku) Dr. Y. Burak Aslanpınar, Dünya Gazetesi'nde emlak vergisini kaleme aldı.

KİPTAŞ Alibeyköy kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

KİPTAŞ tarafından Alibeyköy Yeşilpınar'da devam eden ve vatandaşın tepkilerine neden olan kentsel dönüşüm projesi ile ilgili sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu.

14 yılda Tuzla Sebze Hali inşaatının yüzde 20'si tamamlanabildi!

AKP döneminde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yönetimi tarafından hazırlanan stratejik planlarda olan Tuzla sebze meyve hali projesinin 14 yılda yüzde 20’sinin yapılabildiği öğrenildi. Stratejik planlara konulan teleferik projelerinin çoğunun da eski yönetim tarafından iptal edildiği belirlendi

Kira anlaşmazlıkları için hakem heyeti kurulamaz mı?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Sahibi olduğum işyerini kiraya vermiştim. Kiracı pandemi tedbirleri nedeniyle dört aydır kira ödemiyor. Ancak sınırlama kalktıktan sonra takip yapılabilecek. Yığılma olmaması için yetkileri artırılmış hakem gibi müesseseler kurulamaz mı?' sorusunu yanıtladı.

İnşaat firmaları ve emlak ofisleri arayış içerisinde!

Gayrimenkul PR şirketi, İzmir'deki konut stoku ve gayrimenkul sektörü hakkında açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada, "İzmir’de konut stoku artmaya başladı. İlanlarda da yığılma yaşandı ve tüketiciler ilanlarda boğuluyorlar. İnşaat firmaları ve emlak ofisleri, brandayı asıp, ilanı girip, sosyal

yılma tuzla çınar evleri Haberi

yılma tuzla çınar evleri

Yılma İnşaat tarafından Tuzla'da inşa edilen Tuzla Çınar Evleri'nde, büyüklükleri 110 metrekare ile 145 metrekare arasında değişen 3+1 dairelerin yanı sıra, büyüklükleri 180 metrekare ile 230 metrekare arasında olan 4+1 dubleks ve 5+1 dubleks daire seçenekleri bulunuyor. Normal dairelerde fiyatlar 165 bin ile 215 bin YTL arasında değişirken, dubleks dairelerin fiyatları 270 bin YTL'den başlıyor, 345 bin YTL'ye kadar çıkıyor. Çınar Evleri'nden daire almak isteyenler, yüzde 30 peşin vererek geri kalan kısmı banka kredileriyle ödeyebiliyor.


Çınar Evleri'nin 1153 metrekare arsa üzerinde 28 adet daireden meydana geleceğini belirten proje yetkililerinden Mahmut Ekşi, şu bilgileri verdi:


"Tuzla Çınar Evleri'ndeki dairelerde seramiklerden laminat parke yer döşemelerine, banyo dolaplarından vitrifiyelere, portmantolardan radyatörlere,...