26 / 04 / 2024

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi Riva

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi Riva

Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Düşler Vadisi projesini hayata geçiren Yılmaz Grup, aynı zamanda fiber kabloda Avrupa’nın en önemli üreticilerinden biri. Mitsubishi’den Lamborghini’ye kadar birçok dünya devine kablo satan grup, şimdi de Galatasaraylı sporculara villa satacak.   

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi Riva projesi!

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi Riva projesi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Beykoz-Riva'da Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen projede satışlar başladı.

Marmara ve İstanbul çok önemli! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, katıldığı bir programda kentsel dönüşüm kapsamında yapılan çalışmaları tek tek aktardı. Marmara ve İstanbul'un önemini işaret eden Yılmaz, çalışmaların hızlanacağını belirtti. İşte o açıklama...

Kentsel dönüşüm işe yaramıyor mu? Mimar Önder Yılmaz'dan ezber bozan dönüşüm açıklaması!

Her bir köşesi deprem riski altında olan Türkiye'de sık sık kentsel dönüşümün önemi dile getiriliyor. Mimar Önder Yılmaz, X sosyal medya hesabından dönüşüm ile ilgili ezber bozan bir açıklama yaptı. İşte Yılmaz'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Vatandaş sordu, Kentsel Dönüşüm Uzmanı cevapladı! 7 soruda 100 yılın kentsel dönüşümünde merak edilenler!

Evleri kentsel dönüşüme girenlerin hakları neler? Müteahhitle yerinde kentsel dönüşüm nasıl olacak? Kaç konut verilecek? Metrekare hesabı nasıl yapılıyor? Vatandaş sordu, Kentsel Dönüşüm Uzmanı cevapladı... 7 soruda 100 yılın kentsel dönüşümünde merak edilenler...

Osmaniye Valisi Yılmaz'dan deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddialarına ilişkin açıklama!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in şehirdeki kalıcı deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz'ın o açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan kentsel dönüşüm ve afet rehabilitasyonu açıklaması!

12’nci Kalkınma Planı TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan geçti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Kalkınma Planı üzerinde yapılan görüşmelerde kentsel dönüşüm ve afet rehabilitasyonuna ilişkin birtakım açıklamalar yaptı.

Türkiye’de gıda fiyatları artarken küresel piyasalarda 2 yılın en düşük seviyesinde!

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), küresel gıda fiyatlarının iki yılın en düşük seviyesine gerilemesinin eylül ayında da değişmediğini açıkladı. Gıda Fiyat Endeksi Eylül'de bir önceki aya oranla 0,1 puan düşüşle 121,5 puan oldu.

TÜİK verilerine göre ekonomik güven yılın en düşük seviyesinden toparlandı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından, eylül ayına yönelik ekonomik güven endeksi verileri açıklandı. Buna göre ekonomik güven yılın en düşük seviyesinden toparlandı.

Hakan Yılmaz İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Hakan Yılmaz İnşaat Yatırım Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Yılmaz tarafından kuruldu.

Konut satışlarında yabancının payı son 3 yılın en düşüğü!

Açıklanan resmi rakamlara göre, yabancılara gerçekleştirilen konut satışları Ağustos ayında bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 42 azaldı ve 3 bin 58 oldu. Söz konusu bu rakamlara göre yabancının satışlardaki payı son 3 yılın en düşüğü...

Kıdem tazminatı resmen dibi gördü! Son 40 yılın en düşük seviyesinde!

Kıdem tazminatı günden güne erimeye devam ediyor. 1982’de asgari ücretin 7,5 katı, 1992’de de 5,7 katı olan kıdem tazminatı tavanı, temmuzda asgari ücretin 1,75 katına kadar gerileyerek, son 40 yılın en düşük seviyesini gördü.

ABD'de enflasyon son 2 yılın en düşük seviyesinde!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) mayıs ayında yüzde 0,1 ile yüzde 0,2'lik beklentinin altında arttı. Yıllık TÜFE İSE yüzde 4'le iki yılın en düşüğüne geriledi.

Türkiye'nin altın ithalatı nisanda son bir yılın en düşük seviyesinde!

Türkiye'nin altın ithalatı nisanda 2,8 tona gerileyerek son bir yılın en düşük seviyesine geriledi.

İGA İstanbul Havalimanı üst üste 3. kez 'yılın havalimanı' ödülünü aldı!

İGA İstanbul Havalimanı, dünya havacılık sektörünün önde gelen ödüllerinden biri olarak bilinen Air Transport Awards ödüllerinde, 2021 ve 2022 senelerinden sonra bu sene de “Yılın Havalimanı” ödülünün sahibi oldu. İşte detaylar...

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi Riva Haberi

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi Riva

Gayrimenkul sektöründe son yılların en çok konuşulan arazilerinden biri Emlak Konut GYO ihalesiyle satışa sunulan Galatasaray Spor Klübü’nün (GS)  Riva arsası oldu. Sektörün önde gelen oyuncularının katıldığı ihale kıran kırana geçti. Ancak kazanan konsorsiyum, sözleşmeyi belirlenen tarihte imzalamadı. Ve ihale en yüksek teklifi veren ikinci firma olan Yılmaz İnşaat’a kaldı. Gayrimenkul sektöründe uzun süredir çeşitli projeler geliştiren Yılmaz Grup, aynı zamanda ETK ile fiber ve zayıf akım kabloda Avrupa lideri. Lamborghini’den Hyundai’ye pek çok dev markaya kablo satan grup, gayrimenkulde en büyük işi ise Riva projesi olacak.

Akşam Gazetesi'nden Şenay Büyükköşdere, 1 ay önce Düşler Vadisi adını verdiği projeyi satışa sunan Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz’la konuştu. 

Galatasaray arazisi ihalesi son yıllarda en çok konuşulan ihalelerden biri oldu… Sürpriz...