26 / 04 / 2024

yılmaz inşaat süreyyapaşa

yılmaz inşaat süreyyapaşa

Bölgenin merkezi haline gelecek projenin çarşısında da kiralamalar devam ederken zincir mağaza devi Migros yerini aldı

Yükka İnşaat'tan 2.6 milyarlık dev proje! Mersin'e Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi geliyor!

Yükka İnşaat Tur. Tic. A.Ş. yeni projesi için düğmeye bastı. Mersin'de 2 milyar 621 milyon 50 bin TL'ye mal olacak "Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi" için ÇED sürecini başlattı.

Hakan Yılmaz İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Hakan Yılmaz İnşaat Yatırım Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Yılmaz tarafından kuruldu.

Atalay Yılmaz İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalay Yılmaz İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Atalay Yılmaz ve Zeynep Yılmaz ortaklığında kuruldu.

2022 yılı inşaat metrekare maliyet fiyatları açıklandı!

2022 yılı inşaat metrekare maliyet fiyatları açıklandı. Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak 2022 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ bugünkü 31754 Sayılı Resmi Gazete'de yer aldı...

Çakıroğlu Yılmaz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Yılmaz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Çakır ve Yunus Emre Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Can Yapı Yılmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Yapı Yılmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

ABD’de inşaat sektörü açık iş sayısı Eylül ayında azaldı!

ABD Çalışma Bakanlığı, Eylül 2020'e yönelik ilişkin JOLTS Açık İş Sayısı verilerini açıkladı. Verilere göre, inşaat sektörlerinde açık iş sayısı azaldı. 

Yılmaz İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yılmaz İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Üsküdar'da 18 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

İnşaat maliyet endeksi Ağustos'ta yüzde 6,10 arttı!

TÜİK, 2018 yılı Ağustos ayı inşaat maliyet endeksini açıkladı. Verilere göre, inşaat maliyet endeksi Ağustos'ta yüzde 6,10 artış gösterdi. 

Yılmaz İnşaat Beykoz Düşler Vadisi Riva fiyat listesi!

Yılmaz inşaat tarafından gerçekleştirilen Düşler Vadisi projesi fiyatları belirlendi. İşte Yılmaz İnşaat Beykoz Düşler Vadisi fiyat listesi...

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi Riva projesi!

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi Riva projesi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Beykoz-Riva'da Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen projede satışlar başladı.

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi projesi!

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi projesi hakkında detaylar henüz tam olarak netleşmedi. Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek projede ön talepler toplanıyor.

Yılmaz İnşaat'tan Riva'ya 1.500 villalık proje!

Galatasaray Spor Kulübü’nün eski Riva arsası üzerinde Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen 1.500 villalık proje Yılmaz İnşaat imzası taşıyor...

yılmaz inşaat süreyyapaşa Haberi

yılmaz inşaat süreyyapaşa

İstanbul, Anadolu Yakası’nın en gözde yerleşim alanlarından Süreyyapaşa’nın son parselinde, Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilen Fuaye projesinde inşa çalışmaları hızla ilerliyor.


30.000’e yakın insanın yaşayacağı Süreyyapaşa bölgesinin tek çarşısı olma özelliğindeki Fuaye Çarşı’nın mağazalarında kiralamalar devam ediyor.


Fuaye Çarşı’nın, planlı bir şekilde gelişen Süreyyapaşa bölgesinin merkezinde ve tek çarşısı olması mağazalara ilgiyi artırıyor.


55 bağımsız bölümden oluşan Fuaye Çarşı 12 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip. Toplam kiralanabilir alanı 7.200 metrekare olan çarşıda yer alacak zincir market markası ise 2.000 metrekare kullanım alanıyla 3M MİGROS oldu.


Fuaye Çarşı'da, geniş bir meydan ve meydanın çevresinde kafeler ve lokantalar yer alıyor. Kapalı alanlar ile açık ortak alanlar optimum düzeyde tutuluyor. Bölgenin ana çekim merkezi olacak Fuaye Çarşı’da tüketicilerin ihtiyacına cevap verecek farklı sektörlerde mağazalara yer...