17 / 04 / 2024

Yılmaz Sitesi kurtköy

Yılmaz Sitesi kurtköy

Yılmaz Sitesi kapsamında yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Projedeki konutların fiyatları 100 bin liradan başlıyor

Grand Kurtköy Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Kurtköy Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bufgün Pendik'et 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Yılmaz ve İsmet Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Yusuf Ziya Yılmaz'dan Gülsan Sanayi Sitesi açıklaması!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz; “Gülsan Sanayi Sitesi’ni 2 sene sonra göremeyeceksiniz” dedi.

Kurtköy 2.Bölge imar uygulaması tapuda tescil edildi!

Pendik Belediyesi twitter ve web sitesi üzerinden yaptığı açıklamada Kurtköy 2.Bölge imar uygulaması tapuda tescil edildiğini belirtti...

Change Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Change Turizm İnşaat Limited Şirketi, Önder Orkunoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Mart İstanbul, Büyükçekmece, Dizdariye Mahallesi, Enverpaşa Caddesi, Eryılmaz Sitesi' nde kuruldu.

Ordu Özel Sanayi Sitesi'nde kiralar neden yükseldi?

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa Özel Sanayi Sitesi’nde hem esnaf ziyaretinde bulundu hem de Özel Sanayi Sitesi ile ilgili önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek planlama hakkında toplantı yaptı.

Ziya Yılmaz: Gülsan Sanayi için yer göstereceğiz!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Gülsan Sanayi Sitesi’nin öyle ya da böyle taşınacağını söyleyerek; “Gülsan Sanayi'nin burada daha durma şansı yok. Biz bir yer göstereceğiz" dedi

Bartın Kurtköy Aile Sağlığı Merkezi inşaatı ne durumda?

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kurtköy Aile Sağlığı Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Milletvekili Tunç, Tekkeönü Aile Sağlığı Merkezinin de önümüzdeki günlerde inşaatına başlanacağını söyledi.

Avlu Kurtköy Sitesi!

Avlu Kurtköy Sitesi 45 milyon TL 'lik yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Avlu Kurtköy Konutları, 138 adet konut ve 200 metrekarelik sosyal tesisten meydana geliyor.

M.Yılmaz İnşaat Çamlıbel Tuzla Evleri'nde 130 bin TL'ye!

Çamlıbel Sitesi projesi M.Yılmaz İnşaat imzasıyla yaşama geçiriliyor. Projede satışlar devam ediyor...

Tuzla Yılmaz Evleri'nde 170 bin TL'ye 3+1! Hemen teslim!

M.Yılmaz İnşaat projesi olarak yaşama geçirilen Yılmaz Sitesi'nde daireler 120 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

M.Yılmaz İnşaat Yılmaz Sitesi'nde 120 bin TL'den başlıyor!

Fiyatların 120 bin TL'den başlangıç gösterdiği Yılmaz Sitesi İstanbul Tuzla'da yükseliyor...

Dumankaya Trend Sitesi Kurtköy'de 151 bin TL'ye! Hemen teslim!

Dumankaya Trend Sitesi Kurtköy'de 151 bin TL'den başlayan fiyatlarla daireler, arsa sahibi İsmailoğlu Gayrimenkul tarafından satışa çıkarıldı...

Yılmaz Tuzla Sitesi'nde 3+1'ler ise 150 bin TL'den başlıyor!

4 bin 418 metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Yılmaz Sitesi'nde daireler 120 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Yılmaz Sitesi kurtköy Haberi

Yılmaz Sitesi kurtköy



M. Yılmaz İnşaat projelerinden Yılmaz Sitesi kapsamında 2 blokta 32 daire yer alıyor. Toplam 1.814 metrekarelik arsa alanı üzerinde kurulan projede inşaat alanı ise 4 bin 418 metrekare olarak belirlendi. 


Projede yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Projedeki 2+1'lerin alanları 86 ile 100 metrekare arasında değişiyor. 3+1 konutların alanları ise 116 ile 130 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Projede yer alan konutlardan 2+1'lerin fiyatları 100 bin liradan ve 3+1'lerin fiyatları ise 150 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede kredi de kullanılıyor. 


Konutların hemen teslim edildiği projede; açık kapalı otopar, daireler arası ücretsiz görüşme ve güvenlik yer alıyor. Proje; Kurtköy'de konumlandırıldı. 


Telefon Numarası: 0216 378 48 28

Adres: Aydınlı Mah. Kınalı Sok. No: 2 Tuzla / İSTANBUL