24 / 04 / 2024

yılmaz ulusoy inşaat kimdir

yılmaz ulusoy inşaat kimdir

Yılmaz Ulusoy Holding İnşaat kimdir, faaliyetleri nelerdir, yönetim kurulunda kimler var?

Dünyanın en uzun inşaatında yolun sonuna gelindi! 141 yıldır inşaatı devam eden 'La Sagrada Familia' 2026'da bitiyor!

Dünyanın en uzun inşaatı olan ve 141 yıldır inşaat halinde 'La Sagrada Familia' 2026 yılında bitecek.

İMSAD resmen duyurdu: Yıllık inşaat malzemesi ihracatı 29,59 milyar oldu!

Türkiye İMSAD'ın hazırladığı İnşaat Malzemesi Sanayi Dış Ticaret Endeksi eylül ayı sonuçlarına göre ihracat, 2,65 milyar dolara yükselirken, yıllık  inşaat malzemesi ihracatı ise 29,59 milyar oldu.

İstanbul'un en değerli arazilerinden Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisinde inşaat başladı!

İstanbul'un en değerli ve en tartışmalı arazilerinden olan Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisinde inşaat başladı. Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi hukuksuz inşaatın durdurulmasını istedi...

Yılmaz Murat İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Murat İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Murat Yılmaz ve Yılmaz Yıldırı ortaklığında kuruldu.

Rusya’nın Ukrayna’yı işgali inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan ve merakla beklenen İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi 2022 yılı şubat ayı sonuçları resmen açıklandı. Peki Rusya’nın Ukrayna’yı işgali inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatında son durum ne?

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatının temeli 3 Mart 2019'da atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastanenin 600 günde tamamlanacağını açıklamıştı. Ancak hastanenin inşaatının yeni başladığı öğrenildi.

Japonya'da son bir yılda 104 inşaat firması battı!

Japonya’da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının etkisiyle son bir yılda 104 inşaat firması battı!

Çekmeköy'deki o inşaatın sahibi gözaltında!

İstanbul'da 4 ve 8 yaşlarındaki iki kardeşin Çekmeköy'deki bir inşaat alanındaki asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturmanın başlatılmasının ardından inşaat sahibi O.A "Taksirle ölüme sebebiyet verme" suçundan gözaltına alındı.

Türkiye'nin en büyük 10 inşaat şirketi!

Türk müteahhitlik şirketleri yurt dışında üstlendikleri dev projelerle ünlerini artırıyor. Peki Türkiye'nin en büyük 10 inşaat şirketi hangisi? İşte Türkiye'nin en büyük 10 inşaat şirketi...

Silivri Yeni Mahalle’de yüzme havuzu inşaatı başladı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ihale süreci tamamlanarak inşaatına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesi'nin alanında inceleme yaptı. Başkan Yılmaz, "Geleceğin milli sporcularını yetiştireceğiz" diye konuştu...

Yılmaz Özdil'in hilti ile kırılamayan duvarları kepçeyle yıkıldı!

Muğlanın Bodrum ilçesinde, yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil tarafından satın alınıp, imara aykırı yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye ulaşan villanın kaçak eklentilerinin yıkım işlemi, 8'nci gün devam ediyor.

Yılmaz Özdil'in villasındaki kaçak kısımlar yıkılıyor!

Bodrum'da yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara uygun olmayan yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye ulaşan villanın kaçak eklentileri yıkılıyor.

Yılmaz Özdil'in kaçak eklentili villasının 25 metrekaresi yıkıldı!

Yılmaz Özdil'in Bodrum'un Bitez Mahallesi'ndeki villasında yıkım işlemleri devam ediyor. Kaçak eklentilerle 142 metrekareden 310 metrekareye çıkarılan villadaki eklentilerin 25 metrekaresi yıkıldı...

yılmaz ulusoy inşaat kimdir Haberi

yılmaz ulusoy inşaat kimdir


İnşaat sektörünü ekonomik büyümenin ve gelişmişliğin önemli lokomotiflerinden biri olarak değerlendiren Yılmaz Ulusoy A.Ş., bu alanda üç temel branşta faaliyetlerini sürdürmektedir:


Konut, ofis inşaatları, restorasyon projeleri.


Yılmaz Ulusoy Holding bünyesinde kurulan ve hızla faaliyete geçen Yılmaz Ulusoy İnşaat A.Ş. İstanbul şehir merkezinde butik olarak adlandırılabilecek çeşitli konut ve ofis projelerini hayata geçirmektedir. 2011 yılında projelendirilerek inşaatı başlayan Kağıthane, Karaköy, Nişantaşı ve Arnavutköy projeleri ile Yılmaz Ulusoy Holding A.Ş.’inşaat sektöründe de kalıcı çalışmalarının temellerini atmış bulunmaktadır.


Yılmaz Ulusoy Holding Yönetim Kurulu ; Yılmaz Ulusoy, Pınar Ulusoy Şenol, Pelin Ulusoy Tepret, Mehmet Yılmaz Ulusoy.



Yılmaz Ulusoy Holding A.Ş

Adres: Levent Caddesi No 53. 1.Levent - İstanbul

Telefon: 444 57 67

Faks: 0212 324 76 10