19 / 04 / 2024

Yılmaz Var

Yılmaz Var

Byvar İnşaat Yatırım ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Var tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da Kartal, Yukarı Mahallesi, Semiha Şumnu Apartmanı'nda kuruldu.

Emekliye ek zam, asgari ücrete ikinci zam var mı? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Kimsenin şüphesi olmasın!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan emekliye ek zam ve asgari ücrette ikinci artış ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Peki beklenen zamlar olacak mı?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan son dakika dolar kuru açıklaması! Hareketlilik beklemiyoruz!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, dolar kuruna yönelik tahmin ve açıklamalarda bulundu. Kurda herhangi hareketlilik beklemediklerini belirten Yılmaz, "Serbest kur rejimi var, son dönemlerde önemli hareketlilik oldu, önümüzdeki dönemde böyle yüksek ölçüde hareketlilik beklemiyoruz. '' dedi.

Cem Yılmaz'ın Zekeriyaköy'deki villası için vergi tartışması!

Cem Yılmaz Zekeriyaköy’deki havuzlu villasını 2 milyon dolara satışa çıkardı. Lüks villa için milyon liralarla ifade edilen satış ve kazanç beklentisi olunca haliyle ‘vergisi var mı’ diye de merak ediliyor...

Volkan Yılmaz: 15 yıldır hiç kira ödemeyen kiracımız var!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz yaptığı açıklamada, "Silivri Belediyesi’nin yaklaşık 47 milyona yakın vadesi geçmiş, bir şekilde kronikleşmiş alacakları var. Kira alamadığımız, 15 yıldır hiç kira ödemeyen kiracımız var" dedi.

Ziya Yılmaz: Konut sektörüne özel banka kurulmalı!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Konutta iyi bir bankaya ihtiyaç var, Emlakbank gibi. Diğer bankalarda destek veriyor fakat sektöre özel bir banka kurulursa konut kredileri daha düşük olabilir" dedi.

Hasan Kamil Yılmaz: İstanbul'un 10 bin camiye ihtiyacı var!

İstanbul Müftüsü Yılmaz: ''Bugün İstanbul'da 3 bin 365 cami var. İstanbul'da en azından 10 bin tane daha camiye ihtiyaç duyulduğunu düşünüyorum'' dedi.

Enver Yılmaz: Ordu'da 163 planlanan projemiz var!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Şu ana kadar, il genelinde 191 projeyi tamamladık. 154 devam eden, 163 ise planlanan projemiz var" dedi.

Aslan Yılmaz: Konut sektöründe daralma var!

Manisa Girişimci Müteahhitler Derneği (MAGİD) Başkanı Aslan Yılmaz, inşaat sektörünün demirde yaşanan fiyat artışı ve faizlerin yüzde 1'in altına düşmemesi nedeniyle sıkıntı çekildiğini açıkladı.

Aslan Yılmaz: Manisa’nın acil imara ihtiyacı var!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Aslan Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırladı. Dernek Başkanı Yılmaz, Manisa’nın acil imara ihtiyacı olduğunu söyledi.

Ziya Yılmaz: Konut alım talebinde yükselme var!

Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Türk inşaat sektörünün geleceğinin önümüzdeki yıllardaki en önemli belirleyicisinin ülkenin içinde bulunduğu ortam olacağını söyledi...

Refik Yılmaz: Gemlik'in 10 bin konuta ihtiyacı var!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz Gemlik'in 10 bin konuta ihtiyacı olduğunu söyledi. Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı Mahallesi mevkiine yapılacak olan 970 konutluk toplu konut projesi çalışmalarının yol inşaatı kısmı başladı.

Cevdet Yılmaz: İmar rantını OVP'ye dahil ettik!

Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz,, "OVP'yi metin kısmı itibariyle daha kısa tuttuk ama orada 25 dönüşüm programımıza atıfta bulunduk, onun altında da bin 250'ye yakın eylem var. O eylemler arasında imar konuları da yer alıyor. " dedi.

Cevdet Yılmaz: TOKİ'nin çok güzel çalışmaları var!

Başbakan Yardımcısı Yılmaz, TOKİ'nin çok güzel çalışmaları var. Geçenlerde 954 TOKİ konutunu da hak sahiplerine teslim ettik. 543 milyon lira sadece o yatırımımızın bedeli." dedi.

Yılmaz Var Haberi

Yılmaz Var

Byvar İnşaat Yatırım ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Var tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da kuruldu. 


Byvar İnşaat Yatırım ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. İNŞAAT a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, sağlık tesisleri, eğitim kurumları, öğrenci yurtları, eğlence merkezleri, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve...