16 / 04 / 2024

Enver Yılmaz: Ordu'da 163 planlanan projemiz var!

Enver Yılmaz: Ordu'da 163 planlanan projemiz var!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Şu ana kadar, il genelinde 191 projeyi tamamladık. 154 devam eden, 163 ise planlanan projemiz var" dedi.



13 ilde Büyükşehir Belediyesi Kurulmasına İlişkin Kanun'da değişiklik yapan yasayla, 2013 yılında büyükşehir kapsamına alınan Ordu'da, 30 Mart 2014 seçimlerinin ardından değişim ve dönüşüm devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz başkanlığında, yeni kurulan belediyeler arasında kurumsal yapısını en hızlı şekilde tamamlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, 2.5 yılda hayata geçirdiği dev projelerle adından söz ettiriyor. 


"ORDU PARMAKLA GÖSTERİLECEK" 


Ordu il genelinde dev projelere imza attıklarını belirten Başkan Yılmaz, bu projeler hayata geçtiğinde ilin kaderinin değişeceğini söyledi. Başkan Yılmaz," Ordu'da başlattığımız AVM projesi, Bozete peyzaj ve Macera Park projesi, Altınordu Kamyon Garajı, Altınordu Tenis Tesisleri, Dış Cephe Boya Projesi, 311 konutluk  TOKİ  projesi. Üç ilçede Akıllı Bisiklet uygulaması, Avrupa'nın en geniş Wİ-Fİ ağı projesi, Dünyanın en tatlı projesi Çikolata Park'la, Karadeniz'in denize en yakın Kayak Tesisi Projemizle, Fatsa Modern Mezbahane, Türkiye'nin en büyük Hayvan Hastanesi projemizle, Ünye Çamlık, Yunus Emre Kuruluş Kampı projemizle, Rıhtım Projemizle, Melet Kıyı Projemizle, İlçelerde oluşturduğumuz ve projeleri devam eden meydan prjeleri, hanımlar lokalleri. Kadınlar Plajları, sahil düzenlemeleri gibi projeler Ordu'nun kaderini değiştirecek. İrili ufaklı 191 projeyi tamamladık. 154 devam eden, 163 ise planlanan projemiz var. Tüm bu projelerimiz tamamlandığında, Ordu ilimiz parmakla gösterilecek ve model bir büyükşehir olacak." diye konuştu. 




Ordu Olay


Geri Dön