24 / 04 / 2024

Yns Galeri inşaat

Yns Galeri inşaat

Yns Galeri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 1  milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet  Zeki Sarıkaya  ve Yunus Sarıkaya tarafından kuruldu.

Nisa Galeri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nisa Galeri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  250 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Akkoyun tarafından kuruldu.

Kaan Galeri İnşaat Emlak Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Kaan Galeri İnşaat Emlak Gıda Limited Esenyurt’ta  500  bin TL sermaye bedeli ile  Mehmet Salih Öztemel kuruldu.

Yns Galeri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yns Galeri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 1  milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet  Zeki Sarıkaya  ve Yunus Sarıkaya tarafından kuruldu.

Çelik Galeri İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Galeri İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Çelik ve Sadık Çelik ortaklığında kuruldu.

Anadolu Galeri İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Galeri İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

YNS Emlak İnşaat Mimarlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YNS Emlak İnşaat Mimarlık ve Ticaret Limited Şirketi, Halil İbrahim Çimen tarafından 20 bin TL sermaye ile 24 Mart'ta Beyoğlu, Kadımehmet Efendi Mahallesi, Mutfak Kapısı Caddesi'nde kuruldu.

YNS Lojistik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YNS Lojistik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile, 11 Şubat 2015'te Pendik Güzel Yalı Mahallesi'nde, Yunus Yüce Müdürlüğü'nde kuruldu.

Vodafone Arena inşaatının son hali böyle!

Vodafone Arena inşaatı son durum fotoğrafları Beşiktaş Futbol Kulübü'nün resmi internet sitesi www.bjk.com.tr'de yayımlandı. İşte Vodafone Arena Stadı inşaatından son durum karelerinden oluşan foto galeri...

Yalı Marine, Özyazıcı İnşaat'ın Ataköy'deki apart projesi!

Özyazıcı İnşaat'ın Ataköy'de konumlandırdığı apart projesi Yalı Marine, 77 bin 270 metrekare üzerinde 250 bin metrekare inşaat alanına sahip, Alpar Mimarlık tarafından tasarlanan bir proje. İşte Yalı Marine görselleri ile foto galeri...

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

Yns Galeri inşaat Haberi

Yns Galeri inşaat

Yns Galeri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 1  milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet  Zeki Sarıkaya  ve Yunus Sarıkaya tarafından kuruldu.

Yns Galeri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
A-iNŞAAT 1--İnşaat taahhüt ve müteahhitlik,kentsel dönüşüm işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2- Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. 3- Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat tesisat elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek, 4- İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 5- İnşaat işlerinde kullanılan her türlü...