24 / 04 / 2024

yoksul yakacak

yoksul yakacak

Tekirdağ Kültür ve Turizm Müdür Vekili Yaşar İşcan, Tekirdağ'da 260 tarihi ahşap ev bulunduğunu; bakımsızlık nedeniyle bu evlerin yoksulların yakacak temin ettiği depolar haline dönüştüğünü söyledi.

TÜİK açıkladı! Türkiye'nin en zengin ve yoksul kentleri belli oldu...

Türkiye'nin en zengin ve en yoksul illeri açıklandı. Buna göre, il düzeyinde yapılan hesaplamalar kapsamında, Kocaeli, 302 bin 772 lira ile 2022'de kişi başına gayrisafi yurt içi hasılada (GSYH) ilk sırada bulunuyor. Son sırada da 54 bin 272 lira ile Van yerini aldı. İşte haberin detayları...

Yakacak ihtiyacı olanlar banka hesabınızı kontrol edin! Nakit desteğin ikinci kısmı hesaplara yattı!

İhtiyaç sahipli dar gelirli ailelerin banka hesabına yakacak desteği ödemesi yatırıldı. Ülke genelinde birçok belediye destek ödemeleri ile alakalı bilgi vermeye devam ediyor.

Domates stoku yapmaya başlayın! Bu kış domatesin fiyatı cep yakacak!

Domates bu kış cep yakacak. Sera-Bir Başkanı Müslüm Yanmaz, bu kış domates fiyatlarının ne kadara satılacağını açıkladı. İşte detaylar!

Yoksul ailelere her ay 2 bin lira verilecek! Sakın kaçırmayın! Hemen bu detaya bakın!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yaptığı açıklamada şehirde tespit ettikleri 4 bin yoksul aile için “Aile Sigortası” yapılacağını dile getirerek, bu ailelere de her ay 2 bin lira yardımda bulunulacağını da söyledi.

Dolarda bu rakamlar çok can yakacak! Doları olanlar hemen baksın! Son dakika dolar gelişmesi...

Dolar/TL son günlerde aşağı yönlü hareket ediyor. Dolardaki bu düşüş yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. 28 Haziran 2022 dolar/TL kuru rakamları daha çok can yakacak. İşte son dakika dolar gelişmesi...

80 milyondan fazla vatandaş aç ve yoksul

Tüketici Hakları Derneği Genel Başkanı Turhan Çakar, yaptıkları araştırmaların sonucuna dayanarak Türkiye’de 80 milyondan fazla tüketicinin aç ve yoksul olduğunu dile getirdi. Çakar, Türk-İş’in açıkladığı son açlık sınırının 6 bin 17 lira 85 kuruş, yoksulluk sınırını ise 19 bin 602 lira 14 kuruş old

İhtiyaç sahipleri müjde! Kış boyunca elektrik ve yakacak desteği verilecek!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından ihtiyaç sahiplerine kış mevsimi boyunca yakacak ve elektrik giderlerine katkıda bulunmak için toplam 2,5 milyar lira yardım verileceği duyuruldu.

Yoksul Yurttaşlara Konut Tahsis Edilmesi Hakkında Kanun Teklifi TBMM'de!

Yoksul Yurttaşlara Konut Tahsis Edilmesi Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Kanun teklifi ile aylık hane geliri brüt asgari ücretin altında olan ailelere ücretsiz konut tahsis edilmesi düzenleniyor.

Emeklilerden 'kira ve yakacak yardımı' talebi!

Türkiye Emekliler Derneği Başkanlar Kurulu, emeklilere "kira ve yakacak yardımı" adı altında ek bir ödeme yapılması talebinde bulundu.

Ekrem İmamoğlu: Yoksul vatandaşlarımıza 2 bine yakın konut üreteceğiz!

23 Haziran'da yeniden gerçekleşecek olan İBB Başkanlığı seçimi için CHP tarafından yeniden aday gösterilen Ekrem İmamoğlu, "Fikir projelerine harcanan 226 milyon TL ile yoksul vatandaşlarımız için 2 bine yakın sosyal konut üreteceğiz'' dedi.

Tarsus İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri açıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından hayata geçirilen İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri vatandaşların hizmetine açıldı.

Tarsus İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tarsus Belediyesi, İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri'ni hizmete açıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yoksul vatandaş için 100 bin konut talimatı verdi!

Hükümet, dar gelirli ve emekliyi konut sahibi yapmak için tüm olanakları seferber ederken, sağlıksız evlerde yaşayan yoksul vatandaşlara da elini uzattı.

yoksul yakacak Haberi

yoksul yakacak

İşcan, yaptığı açıklamada, Tekirdağ'da 260 sivil mimarlık örneği yapı ile 61 anıt eserinin, tarihi eser kapsamı altında korunduğunu bildirdi. Kentteki çeşme, cami ve özellik arz eden yapılardan oluşan anıt eserlerin iyi durumda olduğunu bildiren İşcan, 'Tarihi eserler, ilin geçmişle bağlarını göz önüne seren, şehrin tarihi özelliğini ortaya çıkaran yapılardır' dedi.

260 tarihi evin büyük bölümünün harap ve bakımsız olduğunu, bu durumdaki evlerin onarımı konusunun 'Evlere bir çivi bile çaktırılmıyor' diye yansıtıldığını ifade eden İşcan, 'Bu, doğru değil. Mal sahibinin istemesi ve sadece Tekirdağ Müzesi'ne müracaatıyla binlerce çivinin çakılması mümkündür' diye konuştu.

Bakım izniyle binaların çatı aktarımı, oluk değişimi, boya badana ve buna benzer tamiratlarının yapılabileceğini kaydeden İşcan, malzeme ve mimari ögelerde değişiklik getiren kapsamlı onarımlar...