23 / 04 / 2024

Tarsus İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri açılıyor!

Tarsus İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tarsus Belediyesi, İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri'ni hizmete açıyor.



 

Tarsus Belediyesi 2019'da da hizmetlerine kaldığı yerden devam ediyor. Tarsus Belediyesi tarafından Atalar Mahallesinde restorasyon çalışması yapılarak sosyal tesis haline getirilen ‘İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri, Sabit Öksüz Düğün Salonu ve İsa Yıldız Parkı açılıyor.

Tarsus Belediyesi'nde yer alan habere göre, üretken belediyeciliği en iyi şekilde uygulayan belediyelerden biri tanesi olduklarını dile getiren Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, göreve geldikleri günden bu yana yaptıkları birçok hizmet ve açılışlarla bunu kanıtladıklarını belirtti.

55’nci açılışlarını yapacak olmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyleyen Belediye Başkanı Can, ‘’Hizmetlerimize ve açılışlarımıza aralıksız devam ediyoruz. Kapanan 5 belde belediye binamızın restorasyon çalışmalarını yaparak sosyal tesis haline dönüştürdük ve birer birer açılışlarını gerçekleştiriyoruz. Atalar mahallemizde bunlardan bir tanesi eski belediye binamızı sosyal tesis haline dönüştürdük ve 3 Ocak 2018 Perşembe günü açılışını gerçekleştireceğiz. Tesisimizin içerisinde kütüphane, okuma salonu, bilgisayar odası, dikiş atölyesi, yabancı dil sınıfı, düğün salonu ve çocuk parkı mevcut. Şimdiden Tarsus’umuza ve mahalledeki hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun’’ diye konuştu.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, 3 Ocak 2019 Perşembe günü saat 15.30 tarihinde Atalar mahallesinde açılışını yapacakları ‘İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri, Sabit Öksüz Düğün Salonu ve İsa Yıldız Parkı’ açılışına bütün vatandaşların davetli olduğunu belirtti.


Geri Dön