19 / 03 / 2024

Dolarda bu rakamlar çok can yakacak! Doları olanlar hemen baksın! Son dakika dolar gelişmesi...

Dolarda bu rakamlar çok can yakacak! Doları olanlar hemen baksın! Son dakika dolar gelişmesi...

Dolar/TL son günlerde aşağı yönlü hareket ediyor. Dolardaki bu düşüş yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. 28 Haziran 2022 dolar/TL kuru rakamları daha çok can yakacak. İşte son dakika dolar gelişmesi...



Dolar/TL kurundaki düşüş milyonlarca kişi tarafından takip edilmeye devam ediyor. Dolar/TL dün 16,67 TL seviyesinde işlem gördü. 

Dolar kuru, ticari kredi düzenlemesinden sonra yeni haftaya düşüşle başladı. Döviz kurları haftanın ilk işlemlerde yüzde 4'ün üzerinde düşüş kaydetti. Bu düşüş eğilimi bugün de devam ediyor.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından cuma günü yayımlanan kurul kararına göre 15 milyon lira karşılığı, yani yaklaşık 908 bin dolar yabancı para nakit varlığı bulunan şirketler, aktifleri veya yıllık satış gelirlerinin yüzde 10'undan fazla yabancı para nakit varlığı tutuyorlarsa TL cinsi nakdi ticari kredi kullanamayacak.

Yaşanan bu gelişme piyasaları alt üst etti. Dolar ve euro kurları dip seviyelere gerilerken altın ve gümüş fiyatları da  çok değer kaybetti.  Peki dolar ne olacak? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar ne olur yorum? İşte dolarda son dakika gelişmesi 28 Haziran 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön