25 / 04 / 2024

yol bakım onarım çalışmaları

yol bakım onarım çalışmaları

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor

Mfyy Yapı İnşaat Bakım Onarım Limited Şirketi kuruldu!

Mfyy Yapı İnşaat Bakım Onarım Limited Şirketi Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Duemsa Çelik Gemi Bakım Onarım Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Duemsa Çelik Gemi Bakım Onarım Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Salih Dugan tafaından kuruldu.

Özer Platform Vinç Otomotiv Gemi Bakım Onarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özer Platform Vinç Otomotiv Gemi Bakım Onarım Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Recep Özer tarafından kuruldu.

Anadolu Otoyolu trafiğe mi kapandı? Bolu Dağı kesiminde bakım ve onarım çalışması başladı mı?

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı kesiminde üstyapı bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı. Peki, ulaşım nasıl gerçekleştirilecek? İşte detaylar...

Maviaskin Yol Bakım Onarım İnşaat Turizm Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maviaskin Yol Bakım Onarım İnşaat Turizm Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Aşkın Sandal tarafından kuruldu.

Solakoğlu Metal Demir Çelik Bakım Onarım İnşaat Nakliye Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Solakoğlu Metal Demir Çelik Bakım Onarım İnşaat Nakliye Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Solak tarafından kuruldu.

Estaş Taahhüt İnşaat Yapı Yol Bakım Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Estaş Taahhüt İnşaat Yapı Yol Bakım Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammer Ahmet Yıldız ve Saliha Yıldız ortaklığında kuruldu.

Trabzon Havalimanı'ndaki bakım ve onarım çalışmaları mecliste!

Trabzon Havalimanı'nda başlatılan bakım ve onarım çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ahmet Kaya'dan Trabzon Havalimanı'ndaki pist bakım çalışmalarına ilişkin soru önergesi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Trabzon Havalimanı’nda başlatılan bakım ve onarım çalışmalarının ihalesiz olarak verildiği iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Kaya, konuya iliişkin soru önergesi sundu...

A G Teknoloji İnşaat Mekanik Peyzaj Bakım Onarım Limited Şirketi kuruldu!

A G Teknoloji İnşaat Mekanik Peyzaj Bakım Onarım Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Genç tarafından kuruldu.

Atatürk Havalimanı'nda bakım ve onarım çalışmaları başladı!

Ticari uçuşlara kapanan Atatürk Havalimanında TAV Havalimanları ile DHMİ Genel Müdürlüğü arasındaki devir teslim işlemleri bitti. DHMİ'ye teslim edilen mevcut terminal binasında bakım onarım çalışmaları başladı.

Mirliva Endüstriyel Yapı İnşaat Bakım Onarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirliva Endüstriyel Yapı İnşaat Bakım Onarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Kaegı tarafından kuruldu. 

TMSF, Tarkim Uçak Bakım Onarım'ın 3 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Tarkim Uçak Bakım Onarım ve Havacılık A.Ş'ye ait 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Semerkand Line Sitesi'nde yer alan gayrimenkullerin fiyatları 175 bin TL'den başlıyor.

yol bakım onarım çalışmaları Haberi

yol bakım onarım çalışmaları


     Karayolları Genel Müdürlüğü'nün günlük yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolunun Abant Kavşağı-Çaydurt Kavşağı arasında ve Bolu Batı Kavşağı Kollarındaki üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle 15 Eylül'e kadar ulaşım İstanbul-Ankara istikametinden iki yönlü olarak sağlanacak olup, sürücülerin Abant Kavşağı ve Çaydurt Kavşağını kullanmaları gerekiyor. 

     TEM Otoyolunun Körfez Kavşağı-İzmit (Doğu) Kavşağı 73-100. kilometreleri arasında asfaltlama çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım İzmit (Doğu) Kavşağından D-100 Karayoluna yönlendirilecek. Çalışma, hafta içi her gün 22.00-07.00, cumartesi günü 22.00-11.00, pazar günü ise 24.00- 07.00 saatleri arasında yapılacak. 

     Zara-İmranlı yolunun 0-2 ve 18-28. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 8 Eylül'e kadar 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak. 

     Dursunbey-Harmancık yolunun 24. kilometresinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle (Bağtepe...