25 / 04 / 2024

Karayollarının bazı kesimlerinde onarım çalışmaları sürüyor!

 Karayollarının bazı kesimlerinde onarım çalışmaları sürüyor!

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor




     Karayolları Genel Müdürlüğü'nün günlük yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolunun Abant Kavşağı-Çaydurt Kavşağı arasında ve Bolu Batı Kavşağı Kollarındaki üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle 15 Eylül'e kadar ulaşım İstanbul-Ankara istikametinden iki yönlü olarak sağlanacak olup, sürücülerin Abant Kavşağı ve Çaydurt Kavşağını kullanmaları gerekiyor. 

     TEM Otoyolunun Körfez Kavşağı-İzmit (Doğu) Kavşağı 73-100. kilometreleri arasında asfaltlama çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım İzmit (Doğu) Kavşağından D-100 Karayoluna yönlendirilecek. Çalışma, hafta içi her gün 22.00-07.00, cumartesi günü 22.00-11.00, pazar günü ise 24.00- 07.00 saatleri arasında yapılacak. 

     Zara-İmranlı yolunun 0-2 ve 18-28. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 8 Eylül'e kadar 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak. 

     Dursunbey-Harmancık yolunun 24. kilometresinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle (Bağtepe Köyü mevkisi) bugün 13.30-14.30 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak. 

     Gümüşova-Gerede Otoyolunun Gölyaka Kavşağı kesiminde yüksek gerilim hattı çalışmaları nedeniyle her iki istikamette sol şeritler trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanıyor. 

     Akçakoca-Ereğli yolunun 13-14. kilometreleri arasında meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor. 

     Tokat Ayrımı-Yıldızeli-Sivas yolunun 10-11. kilometreleri arasında (Yılankaya mevkisi) Ankara-Sivas Hızlı Tren Projesi kapsamında demir yolu geçidi inşaatı nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun diğer platformundan kontrollü olarak sağlanıyor. 

     Anadolu Otoyolunun Çaydurt Kavşağı ile Yeniçağa Kavşağı Kesimi 18-22. kilometreleri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle 10 Eylül'e kadar İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanıyor. 

     Gerede-Kızılcahamam yolunun 2-8. kilometreleri arasında asfaltlama çalışmaları nedeniyle 4 Eylül'e kadar Kızılcahamam-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Kızılcahamam-Gerede-İstanbul istikametinden iki yönlü olarak sağlanıyor. 

     Dursunbey-Harmancık yolunun 0-17. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle yol aralıklı olarak ulaşıma kapatılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor. 

     TEM Otoyolunun Avcılar-Kınalı kesimi anayolda, Hadımköy, Çatalca, Silivri ve Kınalı Köprülü Kavşak kolları, gişe sahaları ve bağlantı yollarında üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle 15 Kasım'a kadar ulaşım kontrollü olarak sağlanacak, çalışmaların gece yapılacak bölümlerinde 23.00-07.00 saatleri arasında kavşak kolları trafiğe kapatılarak trafik alternatif güzergahlardan sağlanacak. 

     Söke-Milas yolunun 0-19. kilometreleri arasında (Bafa Gölü-Karacabel Tüneli mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılıyor. 

     Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87. kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılacak. 

     Söke-Milas Ayrımı-Akbük-Didim yolunun 6-11. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, perşembe ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak. 

     Korkuteli-Antalya yolunun 16-19. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak. 

     Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç mevkisi, Boğayokuşu mevkisi ve Karaltı mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak. 

     Artvin-Erzurum yolunun 1-18. kilometreleri arasındaki (Ardanuç il yolu ayrımı-Oruçlu mevkisi arası) Deriner Barajının su tutması nedeniyle yol trafiğe kapanmış olup, ulaşım Artvin Sanayi Mahallesi Oruçlu mevki arasındaki servis yolundan sağlanıyor. 

     Dumlupınar-Altıntaş yolu arasında yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım otobüs, kamyon ve çekici gibi araçlara kapatılmış olup, binek araçların (otomobil, pikap, vs.) geçişlerine ise kontrollü olarak izin veriliyor. 

AA



Geri Dön