16 / 04 / 2024

yolava kardeş şehir parkı inşaatı

yolava kardeş şehir parkı inşaatı

Yalova Belediyesi tarafından Bağlarbaşı Mahallesi’nde yaklaşık 10 bin m2 kardeş şehirler parkı yapılacak. Bağlarbaşı Mahallesi Safranyolu üzerinde çalışmalarına başlanan park alanında kardeş şehirlerimizle özdeşleşmiş simgelerde yer alacak.

Özbey Kardeşler İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbey Kardeşler İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Özbey tarafından kuruldu.

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi açıldı!

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi bugün Ataşehir'de 15 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Büyükhanlı tarafından açıldı.

Kırmızı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ets Palladium Şubesi açıldı!

Kırmızı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ets Palladium Şubesi Ataşehir’de 800 bin TL serrmaye bedeli ile İbrahim Halil Kırmızı tarafından açıldı.

Özşahin Kardeşler Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özşahin Kardeşler Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Şahin, Burak Şahin ve Haldun Şahin ortaklığında kuruldu.

Zimmetine para geçiren Eskişehir 6. İcra Müdürü'ne operasyon!

Zimmetine para geçirdiği iddia edilen Eskişehir 6. İcra Müdürü ve 2 kardeşi için İstanbul ve Eskişehir polisi operasyon düzenledi.

Diyarbakır'a Kardeşlik Parkı geliyor!

İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, atıl durumda olan alanı yeşillendirerek "Kardeşlik Parkı"na dönüştürecek.

Ümraniye Belediyesi'nden Gümüşhane'ye dev yatırım!

Ümraniye ve Gümüşhane Belediyesi dostluk ve kardeşlik bağlarının sosyal, kültürel ve ekonomik işbirlikleriyle güçlendirilmesi için “Kardeş Şehir” protokolü imzaladı. Protokol kapsamında, Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Hazretleri Külliyesi ve Aşevinin temeli atıldı.

Antalya Büyükşehir'den Mostar'a yurt!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kardeşlik bağı bulunan Bosna Hersek’in Mostar kentine öğrenci yurdu inşa ediyor.

Kocaeli Büyükşehir’den Nusaybin’e üç park!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Nusaybin'de hayata geçirdiği Kardeşlik Parkı, Barış Mahallesi Parkı ve Bulun Sokak Parkı'nı hizmete açtı.

Kahramanmaraş yatırımlarında son durum ne?

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Bingöl ile kardeş şehir olan Kahramanmaraş’ı ziyaret etti. Yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Struga Mustafa Kemal Atatürk Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Makedonya'da bulunan kardeş şehir Struga'da yaptıracağı okulun temelini attı. 13 derslikli bu okulun ismiyse, Atatürk'ün baba ocağı olması münasebetiyle Mustafa Kemal Atatürk Eğitim Merkezi oldu.

Antalya'da 3-4 milyar dolarlık yatırım yapılacak!

Kardeş şehir ilişkileri çerçevesinde Antalya’da temaslarda bulunan Nürnberg Belediye Başkanı Ulrich Maly, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret etti.

Ataşehir Fidan Kalpler Gündüz Çocuk Bakımevi açıldı!

Ataşehir Belediyesi’nin merakla beklenen Fidan Kalpler Gündüz Çocuk Bakımevi hizmete girdi. Fidan Kalpler Gündüz Bakımevi’nde Ataşehirli çocuklar arkadaşlık, dostluk, barış, sevgi ve kardeşliği öğrenecek.

yolava kardeş şehir parkı inşaatı Haberi

yolava kardeş şehir parkı inşaatı

Yalova Belediyesi tarafından Bağlarbaşı Mahallesi’nde yaklaşık 10 bin m2 kardeş şehirler parkı yapılacak. Bağlarbaşı Mahallesi Safranyolu üzerinde çalışmalarına başlanan park alanında kardeş şehirlerimizle özdeşleşmiş simgelerde yer alacak.


Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman daha önce yaptığı açıklamalarda 20 Temmuz’un kentimizde kardeş şehirler günü olarak kutlanacağını bunun sebebini de Yalova’nın düşman işgalinden kurtuluş günü olan 19 Temmuz nedeniyle kardeş şehirlerimizden misafirler davet edildiğini bir sonraki günü de bu nedenle “Kardeş şehirler Günü” olarak kutlayacaklarını açıklamıştı. 


İyi Niyet Protokolü İmzalandı

19 Temmuz Yalova’nın Düşman İşgalinden Kurtuluş’unun 94. yıldönümü nedeniyle 20 kardeş şehrimiz de kentimize davet edildi. Almanya’dan Bad Godesberg ve Rottenburg, Bosna Hersek’ten Travnik, KKTC Geçitkale, Kosova İpek, Makedonya Ohrid, Romanya Mecidiye ve Sırbistan Novipazar kentlerinden heyetler Yalova’nın kurtuluşu nedeniyle programa iştirak ettiler. 


Kutlama Programı kapsamında...