26 / 04 / 2024

yonca aközer mipim 2019

yonca aközer mipim 2019

100’den fazla ülkeden iş insanını çatısı altında toplayan MIPIM 2019'da Türk firmalar da yoğun yüz yüze görüşme trafiği ile dikkat çekti.

Ak Hat İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Hat İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Akar ve Mustafa Özer İmamoğlu ortaklığında kuruldu.

Digital Network Alkaş DNA ile gayrimenkul sektörü yeni bir soluk kazanacak!

Avi Alkaş ve Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer, gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk kazandıracak olan DNA platformunu anlattı. İşte platforma ilişkin bilgiler...

Faruk Fatih Özer firari mi, rehin mi? 

Türkiye'de 400 bin kişinin mağduriyetine neden olan Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in mafya ile bağlantılı olması akıllara Özer'in rehine olup olamayacağı sorusunu getirdi. Thodex soruşturmasında son durum ne? İşte detaylar...

Kaş Hidayet Koyu'ndaki kaçak tesisin yıkılmaması meclis gündeminde!

Antalya'nın Kaş ilçesinde bulunan Hidayet Koyu'ndaki kaçak tesisin yıkılmaması meclis gündemine taşındı. CHP'li Özer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

RE360 Gayrimenkul Konferansı'nın basın toplantısı 19 Kasım'da!

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş ile Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer ev sahipliğinde Digital Network Alkaş platformu aracılığıyla yapılacak RE360 Gayrimenkul Konferansı 19 Kasım saat 10:30'da gerçekleştirilecek...

Sami Çakır'ı dolandırmak isteyenlere suçüstü!

Süzer Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Sami Çakır’ı ‘FETÖ operasyonu’ yalanıyla dolandırmaya çalışan 4 şüpheli suçüstü yapılarak yakalandı. Zanlıların Çakır’dan 10 milyon euro talep ettikleri ifade edildi. 

Gayrimenkulün Büyük Buluşması – RE360 4-5 Aralık'ta!

‘Gayrimenkulün Büyük Buluşması – RE360’ 4-5 Aralık 2018 tarihlerinde JLL Türkiye Ülke Başkanı – Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş ve Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer’in ev sahipliğinde ikinci kez bir araya getirecek...

Özbaşak Emlak Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Özbaşak Emlak Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Özer tarafından kuruldu. 

MIPIM 2018’de şehirler şov yapacak!

Uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM’e bu yıl yerel yönetimler şov yapacak. Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer fuarda, Balıkesir, Gaziantep, Hatay, Sivas, İstanbul ve Beyoğlu’nun ilgi odağı olacağını dile getirdi. 

Gayrimenkul sektörü 5-6 Aralık'ta RE 360'da buluşacak!

ALKAS tarafından 'gayrimenkul sektörünün büyük buluşması' RE 360'ın tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantı, Alkas Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkas ile Alkas Genel Müdürü Yonca Aközer'in ev sahipliğinde Zorlu Center'da gerçekleşti..

Malatya Yonca Kavşak için imar değişikliği yapıldı!

Büyükşehir Belediye Meclisi, Yeni Stadyum ile İnönü Üniversitesi arasında Karayolları tarafından yapılacak olan Yonca kavşak için gerekli imar plan düzenlemesini kabul etti.

Adana Yonca Kavşak Projesi inşaatı trafik güzergahını değiştirdi!

Yonca Kavşak inşaatı nedeniyle kapatılan yollarla ve kullanılabilecek alternatif güzergahlarla ilgili bilgilendirme yapıldı.

Güzer İnşaat Taahhüt Nakliyat Plastik Ve Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzer İnşaat Taahhüt Nakliyat Plastik Ve Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Yücel Şahin tarafından 400 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de kuruldu.

yonca aközer mipim 2019 Haberi

yonca aközer mipim 2019

Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, MIPIM 2019'da Türk firmalar da yoğun yüzyüze görüşme trafiği ile dikkat çekti.

MIPIM 2019 hakkında kısa bir değerlendirmeler yapan ALKAŞ Genel Müdürü Yonca Aközer, Türkiye’nin MIPIM’e katılımının sürdürülebilirliğinin çok büyük önem arz ettiğini belirtti. Önceden yapılan planlı çalışmalar sonucu Türk firmalarının bu yıl MIPIM 2019 yılından verim alarak döndüklerini dile getiren Aközer, gerçekleşen 4 bin 326 yüz yüze görüşme sayısının ve çok sayıda yabancı ülke temsilci heyet ziyaretlerinin de bu çalışmanın göstergesi olduğunu söyledi. Önümüzdeki yıl bu hedef rakamların da aşılması bekleniyor.

MIPIM Türkiye’nin son provası yapıldı


Türk firmalarının global alanda tercih edildiğini söyleyen Aközer, “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’un fuara katılımı bizler için çok kıymetli, kendisinin verdiği destek ile de 2020 yılında...