26 / 04 / 2024

Yönlü İnşaat adres

Yönlü İnşaat adres

Yönlü İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Kimya Reklamcılık ve Matbaa Oto Parçaları Sanayi Ticaret Ltd.Şti, Tekin Aydın tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Temmuz'da Bakırköy, Cevizlik Mahallesi'nde kuruldu.

Trn Ünlü İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Trn Ünlü İnşaat Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turan Ünlü tarafından kuruldu.

İşçiler Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflasını istedi!

Uzun seneler boyunca İstanbul Ticaret Odası’nın başkanlığını gerçekleştiren Mehmet Yıldırım’a ait Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflası talep edildi.

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kurşunoğlu tarafından açıldı.

Yüksek İnşaat Mühendisi Yılmaz Çekirge vefat etti!

Yüksek İnşaat Mühendisi Yılmaz Çekirge vefat etti. Çekirge'nin ailesi ve sevenleri taziye ilanı yayınladı.

Yöney İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Yöney İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Yöney tarafından kuruldu.

Yıksan İnşaat Hafriyat Nakliyat Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıksan İnşaat Hafriyat Nakliyat Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Kaşıkçı ve Murat Ökten ortaklığında kuruldu.

Büyüklü İnşaat Elektrik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyüklü İnşaat Elektrik Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Bayrak Mızrak ve Can Büyüklü ortaklığında kuruldu.

Kuyaş Büyükartı İnşaat'ın adı Kuyaş Ekgrup İnşaat oldu!

Kuyaş Büyükartı İnşaat Ve Yatırım A.Ş.'nin ünvanı Kuyaş Ekgrup İnşaat Ve Yatırım A.Ş. olarak değişti...

Yılmazlar1 İnşaat Ve Yapı Market Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmazlar1 İnşaat Ve Yapı Market Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Yılmaz ve Aziz Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Ergenler Proje Yönetimi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ergenler Proje Yönetimi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ümraniye'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yılmaz İnşaat Beykoz Düşler Vadisi Riva fiyat listesi!

Yılmaz inşaat tarafından gerçekleştirilen Düşler Vadisi projesi fiyatları belirlendi. İşte Yılmaz İnşaat Beykoz Düşler Vadisi fiyat listesi...

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi Riva projesi!

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi Riva projesi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Beykoz-Riva'da Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen projede satışlar başladı.

Gölköy Enerji İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölköy Enerji İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Ali Akkuş tarafından kuruldu. 

Yönlü İnşaat adres Haberi

Yönlü İnşaat adres

Yönlü İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Kimya Reklamcılık ve Matbaa Oto Parçaları Sanayi Ticaret Ltd.Şti, Tekin Aydın tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Temmuz'da Bakırköy, Cevizlik Mahallesi'nde kuruldu. 


Yönlü İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Kimya Reklamcılık ve Matbaa Oto Parçaları Sanayi Ticaret Ltd.Şti iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya...